Hyödyllisin Idiootti 2013 -äänestys

Nyt on aika valita vuoden 2013 hyödyllisin idiootti. Pitkällisen harkinnan jälkeen päädyin valitsemaan kahdeksan ehdokasta. Ehdokkaita oli tyrkyllä monin mitoin, mutta asetin edellytekseksi sen, että olen kuluneen vuoden aikana käsitellyt kirjoituksissani kyseisen riemuidiootin pyllyilyä. Olisin kovasti mielelläni halunnut liittää mukaan Sini Saarelan, rikoksen uusijan jonka häröilystä hyötyy Greenpeacen kaltainen rikollisjärjestö ja kenelle lauma itsevanhurskaita pässejä sovittaa sankarin viittaa. Sini täyttää kiistatta kaikki hyödyllisen idiootin määritteet, mutta en ole käsitellyt Sinin pyllyilyä ja sitä kuinka puusilmäisistä ryssäfoobikoista koostuvat mediasuojatyöpaikkapölvästit hänestä tumputtivat turhanpäiväisiä lööppejä. Tämä kyseinen idiootti jäi siis pois listalta.

Reiluuden nimessä kaikki sisäsiittoiset hurrit on diskvalifioitu tästä kisasta, sillä hyödyllisen idiotismin saralla heillä on geneettinen ylivoima.

IDIOOTIT ESITTÄYTYVÄT:

idiootti2013heidiHeidi Hautala
Heidi on viherpiipertäjien kaksinaismoralismin ruumiillistuma. Tämä harmaantalouden apostoli osoitti poliittista inkompetenssiaan mm. työllistämällä laitonta työvoimaa ja tuplaamalla Suomen antaman kehitysavun Somalialle, maalle jota ei ole oikeasti edes olemassa.

Heidi on paraatiesimerkki siitä, että Vihreiden riveissä ei edetä diplomatialla saati poliittisella osaamisella, vaan yksistään kaksinaismoralismilla ja etnopopulistisella itsevanhurskastelulla. Heidi on myös huomattavasti edistänyt Suomen osallisuutta rikokseen kaikkia kehitysmaita kohtaan.

idiootti2013jyrkiJyrki Katainen
Tämä post-puberteettisissa angsteissa rypevän kokoomusnuoren logiikalla poliitiikkaa luovaava paskahousu tekee kenraalin päätöksiä korpraalin natsoilla kykenemättä näkemään omaa semi-impotenttia erektiotaan pidemmälle. Jyrki on kunnostautunut mm. antamalla niskalaukauksen suomalaisen hyvinvoinnin tulevaisuudelle pistämällä suomalaiset veronmaksajat maksamaan kreikkalaisten asehankintavelkojen korot saksalaisille ja siinä samalla anaaliraiskannut kertaan jos toiseenkin Maastrichtin sopimusta. Lisäksi lukuisat Välimeren hidalgot ovat toistuvasti kusettaneet Jyrkiä maksamaan heidän kasinorallinsa piikit.

Jyrki on osoittanut erityistä idioottimaisuutta häpäisemällä suomalaisen pääministeri-instituution heittäytymällä islamofasistisen Muslimiveljeskunnan marionetiksi. Jyrkin populistinen tarkoitusperä on ollut edistää suomalaisen aseteknologian myyntiä erinäisille räikeistä ihmisoikeusloukkauksista tunnetuille arabidiktatuureille.

idiootti2013koivuklapiDan Koivulaakso
Vasemmistofasistien boywonder, Paavo “Batman” Arsenmäen oma pikkuinen Robin, kaikkien hyödyllisten idioottien takapihan rock-tähti ja Stadin Paroni von Münchausen, vasemmistolaisen realismin äänitorvi ja maamme seuratuin kuunatsin metsästäjä. Tämä punamustien lippujen heiluttajien politrukki ja Vapaanliikkuvuuden mannekiini on ansioitunut vasemmistonuorten agitaattori. Huomattavaa on, että missä Dan liikkuu, siellä rauhanobjektit lentelevät, puukot heiluvat ja pippurisumukkeet suhisevat. Danin vainoamat natsit vain näyttävät pysyvän visusti piilossa siellä Torokovskyn kraaterissa kuun pimeällä puolella.

Danin suurimpia saavutuksia hyödyllisen idiotismin saralla vuonna 2013 on ollut mm. se, että hän oli mukana järjestämässä rasismin vastaiseksi mielenilmaisuksi naamioitua pseudo-suvaitsevaista tonttuilua, jossa yhdessä homofobisten, ääriraisististen ja antisemiittisten islamistijärjestöjen kanssa osoitettiin kryptofasistista solidaarisuutta ruotsalaisille väkivaltarikollisille.

idiootti2013lipposkaPäivi Lipponen
Tämä tytärpuoltaan nuorempi ja rupsahtaneempi suomalaisen hyödyllisen idiotismin veteraani on kisan ehdoton ennakkosuosikki. Aviopuolisonsa pääminsiterikaudella huonolla menestyksellä Suomen Dianaa leikkinyt etnopopulisti on tunnettu mm. siitä, että hänen suunsa käy huomattavasti nopeammin kuin pahasti jäässä oleva järki. Enemmistö hänen äänestäjistään koostuu töölöläistä pikkuporvaristoa edustavista demariämmistä, jotka eduskuntavaalien tullen äänestävät vaikka aidan seivästä, kunhan se seiväs on töölöläinen demari ja ämmä.

Päivin poliittisen uran tähän asti mehukkain pyllyily lienee se, että kun vakuutuspetosta häröilleet turkkilaiset karvakourat koettivat lavastaa kebabbilansa tuhopolton rasistiseksi iskuksi, oli Päivi ensimmäisenä osoittamassa populistista huoltaan Suomessa rehottavasta rasismista. Kun Suomeen väkisin tuotu islamilainen suvaitsemattomuus johtaa rasistisiin väkivaltarikoksiin, vaikenee Päivi kuin muuri.

idiootti2013nasimaNasima Razmyar
Jokainen toimenpide edellyttää ikioman mamu-taustaisen kiintiöetnon, tai “rotupesutuotteen™”, kuten viherpiiperöt asian ilmaisevat. Siksipä demareiden pölhöpopulistista etnokiintiötä rikastuttava rotupesutuote™ Nasima on mitä otollisin kandidaatti tähän kisaan. Kansan tietouteen Nasima nousi vilauttelemalla pikkareitaan ja nytkytellen jonkun homostelijan kanssa tyystiin turhanpäiväisessä lobotomiaohjelmassa, ohjelmassa jonka suosio on kansan syvän henkisen pahoinvoinnin barometri. Nasiman luonnollisessa habitaatissa tai missä tahansa muussa muslimimaassa tämä teko olisi ansaitusti johtanut Nasiman välittömään julkiseen kivittämiseen… Nasiman perhe lähti aikoinaan Afghanistanista pakoon islamia. Nasiman isä edusti afghanistanin neuvostomielistä vasemmistofasistista eliittiä, joten perheen olisi ollut loogista paeta islamia Moskovaan. Koska Neuvostoliitto romahti ja venäläiset vetivät humanitaarisen paskahuusinsa länsirajan yli suomeen, rikastuttaen siten suomalaista kulttuuria erinäisillä etnisillä rotupesutuotteilla™, päätyi Nasima perheineen Suomeen.

Vertaistaan vailla olevaa idioottimaisuutta Nasimassa edustaa se, että vaikka hän on omakohtaisesti saanut kokea niin islamin kuin vasemmistolaisuuden ihmisoikeuksia halveksivat vainot, ylistää hän siitä huolimatta olevansa ylpeä islamilainen vasuri ja pitää suurimpana uhkana maailmanrauhalle Teuvo Hakkaraisen möläytyksiä “neekeriukoista”.

idiootti2013ekiErkki Tuomioja
Eki on pesunkestävä stalinisti ja suomalaisen vasemmistofasismin “grand old man”. Eki on ja pysyy piikkinä suomalaisen ulkopolitiikan lihassa kuin tikku paskassa. Eki on vaarallinen mies, sillä sälli joka on valmis edistämään uraansa kiipeämällä Tavja Halosen pukille on kykeneväinen mitä psykopaattisimpiin saavutuksiin. Suomessa Eki tunnetaan “pitkän linjan ulkopoliitikkona”, maailmalla hänet tunnetaan “pohjolan hulluna antisemiittinä”. Arabikansojen ystävyysseuran kunnia-agitaattorina Eki on sekoittanut Suomen ulkopolitiikan ja omat patologisen juutalaisvihansa vauhdittamat intressinsä tekemällä Suomesta yhden palestiinalaisiksi™ itseään kutsuvan terroistijärjestö Hamaksen tukijoista. Kiitos Ekin, lukeutuu Suomi siis yhdeksi maailman johtavimmista Israelia vastaan suunnatun terrorismin taloudellisista tukijoista. Ekin Stasi, RAF, PLO ja KGB -yhteyksiä käsittelevät kansiot ovat mystisesti kadonneet Kansallisarkistosta.

Tuomiojan ulkominsiterikausina Suomi on kunnostautunut ryöstöviljelemällä veroeuroja mitä mielikuvituksellisimpiin kehitysapukohteisiin. Rahaa on jaettu mm. kannibaaleille ja turkkilaisille, jotka puolestaan ovat edelleen jakaneet kehitysapua USA:lle.

idiootti2013viemariViemärin Vellikullit
Viemäri on lempinimi edesmenneelle Facebook -ryhmälle, joka aloitti toimintansa nimellä Jussi Halla-Ahon kootut sanansasyömiset. Ryhmä suljettiin, koska se toistuvasti loukkasi Facebookin sääntöjä ja hyvää nettikettiä. Sen jälkeen se on aina syntynyt uudesti toisen nimen alla ja hetimiten suljettu toistamiseen ja taas perustettu uusiksi ja suljettu jne… Ryhmän jäsenistä äänekkäimpinä verbaalin ripulin suoltajina tunnetaan mm. Paavo Vennerpahvi ja Peräkammarinpoika Sakke ja jokin keravalainen kana, porilainen pölvästi ja jokin epämääräistä tietokirjailijaa leikkivä koulunsa keskeyttänyt homostelija. Nimet ovat myötähäpeässä keksittyjä, suojellakseen niiden takana pyllyileviä pellejä itsensä aiheuttamaa häpeää suuremmalta häpeältä. Nämä luuserit koostuvat pitkälti eri yliopistojen hangaround-ylijäämäroskasta, jotka pärjäävät vain kun pappa betalar tai yhteiskunta maksaa. Huomiota he saavat vain oman runkkurinkinsä sisäpuolella projisoidessaan demoneitaan ulkopuoliseen maailmaan.

Viemärin Vellikullit osoittavat ensiluokkaista hyödyllistä idiotismia, joskin kovasta poskisooloilustaan ja täydellisestä törttöilystään huolimatta he ovat vain kourallinen harmittomia kuunatsifoobikkoja. Yhteiskunnallisesti katsottuna Viemärin Vellikullit ovat tämän kisan vaarattomin räyhäremmi.

idiootti2013tuulaTuula Väätäinen
Tämä demarien turhanpäiväisistä kansanedustajista turhanpäiväisin islamofiili mitäänsanomattomuus pongahti hyödyllisten idioottien kärkikaartiin kuin tyhjästä. Tuula on huolissaan Suomen muslimien parissa villitsevästä nousevasta trendistä lähteä hakemaan islamilaisia jatko-opintoja ja sen mukaista islam-osaamista kansainvälisiltä terroristileireiltä. Tuulaa ei kuitenkaan huoleta se, että suomalaiset muslimit radikalisoituvat kovaa vauhtia. Ehei!!! Tuula on huolissaan siitä, että Suomen kansalaisuuden omaavat muslimit lähteävät tekemään allahin pyhittämiä murhatöitä ilman, että he saisivat Suomeen palatessaan asianomaista sotaveteraanin oikeusturvaa. Koska Tuula ja Jyrki Katainen ovat kummatkin kotoisin Siilinjärveltä, tekee tämä tuosta pohjoissavolaisesta tumppukylästä Suomen kiistatta idioottimaisimman politiikan tunkion (sulkien tietenkin pois kaikki hurripitäjät, sillä hurrejahan ei tähän kisaan päästetä mukaan).

Tuulan oikeusäistyksen mukaan kansaivälisiä säädöksiä rikkovat Suomen kansalaisuuden omaavat muslimiterroristit ovat verrannollisia sankarillisiin sotaveteraaneihimme, jotka veriuhruhrillaan lunastivat maamme itsenäisyyden. Tästä johtuen näille rikollisille ihmisoikeuksia loukkaaville islamofasisteille tulisi Tuulan mielestä taata sotaveteraanistatuksen oikeuttama terveydenhoito ja kuntoutus. Se, että Tuulan syvää henkistä regressiota edustava potaska on raskaassa ristiriidassa Geneven sopimuksen kanssa ei tietenkään muuta Tuulan kantaa asiaan. Tämän pyllyilyn perusteella Tuula ansaitsee jo heti kisan alkumetreillä kunniamaininnan vertaansa vailla olevasta hyödyllisestä riemuidiotismista.

ÄÄNESTÄ IDIOOTTIA:

Äänestykseen osallistuneiden kesken ei arvota yhtään mitään eikä minkäänlaista palkintoa jaeta kellekkään. Vuoden 2013 Hyödyllisin Idiootti kruunataan tällä sivulla 6.1.2014 ja ääniä otetaan vastaan samaisen päivän aamutunneille asti. Äänestää saa ihan kuka tahansa ja kertaan jos toiseenkin. Äänestyksen järjestäjä ei ole missään suhteessa mihinkään jäävi, eikä sitoudu saati velvoitaudu mihinkään yhtään sen enempää kuin äänestäjätkään. Kaikki osallistujat ja järjestäjä tahi järjestäjän edustajat sanoutuvat irti kaikista juridisesti tai moraalisesti sitovista asianhaaroista.

Advertisements

63 comments

  1. Järjestäjänä en voi valitettavasti itse ottaa osaa äänestykseen, se olisi hyvien tapojen vastaista ja pidän hyviä tapoja erityisessä kunniassa. FDL puolestaan ei ole syyllistynyt sellaiseen pyllyilyyn, joka olisi missään määrin edes marginaalitasolla verrannolista tämän äänestyksen ehdokkaiden pyllyilyyn, joten joudun valitettavasti tyrmäämään ehdotuksesi. Kiitoksia kuitenkin palautteesta ja terveisiä Keravalle 🙂

 1. No äänestin kataista mutta en pidä kataista hyödyllisenä muuhun kuin vessojen kuuraamiseen ja ehkä kengän kiillottajana mutta saattaapi munata nuokin hommat.

 2. Iso kiitos sinulle James Gonzo, kun jaksat niin sinnikäästi nostaa näitä yhteiskuntamme mädättäjiä tapetille. On ihailtavaa, että vielä löytyy kaltaisiasi suoraselkäisiä toiminnan miehiä, jotka eivät taivu vasemmistofasistien pelottelulle eivätkä pelkää poliittisesti korrektien vihervasemmistolaisten suvakkimädättäjien noitavainoja.

 3. Minäkin äänestin Kataista. Hänen “työhistoriansa” asiakirjojen väärentämisestä nykyiseen Suomen etujen vastaiseen toimintaan on vertaansa vailla Suomen historiassa.

 4. No jopa on lista! Kaikki ehdottomasti voittajamateriaalia. Valitsin kuitenkin omaksi suosikikseni die Kleine-Heidin, koska hänen kaikennielevässä, kylmässä pahantahtoisuudessaan on jotain niin sydäntäkylmäävää, että se aiheuttaa puistatusta. Hauskaa alkavaa vuotta 2014!

 5. Hyödyllisin idiootti,just joo.Miten idiootti voi olla hyödyllinen? Eikö se ole hyväksikäyttöö?
  Ja mun mielestä hyödyllisimmät idiootit löytyy Tampereelta. Eläkeläispariskunta kerää roskia ilmaiseksi vaikka kaupungin roskahuolto pitäisi järjestää. Nimiä en muista mutta äänestäsin ilman muuta niitä,koska hyödyllinen ja idioottii kuvaavat hyvin sitä pariskuntaa.

 6. Kylläpä persureppanaa pelottaa. Opettelitko ihan ulkoa kaikki nuo hienot sivistyssanat? Entä tuliko sinulle fiksu olo vai alkoiko vain jöpöttämään?

  1. Ketä persureppanaa pelottaa ja mikä?

   Vastauksena kysymykseesi:
   1) En ole opietellut hienoja sivistyssanoja itse, vaan opin ne opiskellesani ja sitä myötä ne muodoistuivat luontaiseksi osaksi päivittäistä verbaalia/oraalia arsenaaliani.
   2) En tarvitse stimulantteja saadakseni jöpötystä, sillä olen niin kova jätkä, että minulla seisoo aina ja ilman stimulanmtteja, koska olen niin hirveän fiksu. Jöpötöyksen saan aina kun vaimoni käy kuumana… Oletkos ajatellut kokeilla tummelia tai vaseliina välttääksesi Nyrkki-Kaisasi känsiä?

 7. Pekka Pekka varmaan laittaa sitten linkin siihen äänestykseen missä heitä voi äänestää, olisi mielenkiintoista seurata sellaistakin äänestystä.
  Vellikullit ja kurahaarat viemärissä lienee hieman pahastuneet kun tätä äänestystä koskeva ketju on venähtänyt varsin pitkäksi, ikäväähän se on huomata että keikkii idioottilistan kärkikahinoissa 😀

 8. Tästä listasta puuttuu idiooteista idiooteimmat, kepulaiset lestadiolaisjuntit, nuo natsihenkiset ja ahdistuneet raittiusfasistit.

 9. James, sinussa on todellista presidenttiainesta. Me täällä Brysselissä fanitetaan sinua ihan kybällä ja jos koskaan olet täällä, niin tarjoan sinulle hyvät bisset Le Fallastaffissa, olet sen todella ansainnut! Continuez votre bon travail!

  1. Kiitos. Olen kyllä viinimiehiä, mutta kun taas tuohon olutmekkaan eksyn, niin toki sitä pitää maltaiset maljat kohottaa. Liikasen Ekin seurassa olen muuten tainnut tuonne Fallstaffiin jo poiketa. Kiva paikka 🙂

 10. James, olet aika suvaitsevainen, kun julkaiset noiden vihervasemmistolaisten roskaihmisten kommentit täällä. Esim nimimerkki “Bek Uz” ei tuo kommenteillaan mitään lisää tähän keskusteluun. Hänenlaisia idiootteja on Suomi24 palsta ja yliopistojen kahvilat täynnä. Mielestäni voisit jättää hänenlaiset roskaläjät omaan arvoonsa ja julkaista vain sellaisia kommentteja joissa on sisältöä.

  Ja mitä tulee hyödyllisiin idiootteihin, niin esimerkiksi vihreiden idioottiministeri Ville Niinistö on aika hyvä ehdokas viimeaikaisten Sini Saarela kommenttien perusteella. Heti ensitöikseen kun Greenpacen terroristi Saarela astui Suomen maankamarelle, oli vihreiden ministeri nuolemassa jo Saarelan kenkiä ja ylistämässä Saarelan Venäjällä suorittamia terroritekoja.

  1. Kiitoksia kommentista. Olet ihan oikeassa, että Ville Niinistö ansaitsisi paikan tässä kisassa, mutta niin olisi moni muukin. Mutta Niinistön pyllyilyt eivät ole olleet jutuissani esillä vuonna 2013, joten siksi hän ei ole mukana… Mitä tulee noiden vasureiden turhanpäiväiseen soopaan, niin et tiedäkään mitä kaikkea vihervasemmistolaista törkyä ja alatyyli-ilmaisuja saan päivittäin heittää roskakoriin. Nämä muutamat pahviaviot päästän läpi ihan vain siksi, jotta lukijani saisivat pienen kurkistuksen noiden surkimusten kurjaan maailmaan.

 11. Niin paljon sopivia ehdokkaita, että oli vaikea valita. Päätin kuitenkin valita viemärirotat, sillä siihen porukkaan kuuluu niin monta idioottia, että se tekee yhteensä enemmän kuin muut ehdokkaat. Jos voisin, niin äänestäisin kaikkia, ettei kellekään jäisi paha mieli.

 12. Tämä roskaäänestyksesi on viimeinen tippa minulle, nimittelemällä antirasistista sivua “Viemäriksi” ja kunniallisia ihmisiä “kulleiksi” syyllistyt kunnianloukkaukseen josta teen tutkintapyynnön. Olen myös ollut yhteydessä muihin äänestyksessäsi uhreina oleviin tahoihin ja luultavasti heiltäkin lähtee viranomaisille tutkintapyyntö. Tällaiselle toiminnalle pannaan nyt virallisesti piste ja tulet kärsimään nahoissasi kaikki rikokset mitä olet nettiin suoltanut, olet ala-arvoista ihmissaastaa ja roskasakkia, parempi kun lähdemme karsimaan teitä kämyjä sieltä huipulta niin loput saamattomat päihdeongelmaiset kusipäät häviävät omaan marginaaliinsa. Mielestäni eräissä tapauksissa on suunnaton harmi että meillä ei ole kuolemantuomiota voimassa, enkä sitä voi lakiakunnioittavana ja lakia tuntevana edes vaatia voimaan, vaikka haluaisin.

  1. Toveri Sakke on oikealla linjalla, tällaiset väkivaltaan yllyttävät ja laillista yhteiskunta järjestystä horjuttavat fasistit pitää saada kitkettyä vaikka sitten väkisin yhteiskunnastamme. Gönzät ovat juuri se polttoaine millä kämyt pysyvät käynnissä. Kun kämyjen käynti lopetetaan tarvittavin antifasistisin toimenpitein loppuu myös persujen äänestäminen ja heidät voidaan eristää parlamentaarisesta politiikasta tyystin. Poikkeuksellisesti toimin nimimerkin takaa koska en halua nimeäni tai osoitettani julkisuuteen.

 13. No nyt tuli huippukommentti 😀 Onkohan uuninpankko lämmitetty liian kuumaksi kun suvaitsevaisuudestaan tunnettu antifasisti ihan kuolemantuomiota toitottaa, ei ehkä ihan viisainta settiä äänestäjiä ajatellen 😉

 14. Olen käynnyt äänestämässä meitä Viemäriläisiä jo useita kertoja, jännitän nyt koska julistat tulokset. Voitammeko äänestyksen?

 15. Kyllä toi Dani ansaitsee paikkansa.Kaljupäinen punanuttu natsi perseessä/visertävä munkkipurilainen sisältönsä saasteessa…tycker jag!

 16. Toi Höglund ois ollu kans hyvä ehdokas, ainakin kun kattoo sen viimeistä bloggausta, vittu mitä väkivalta fantasiaa, ei taida ihan täysillä valoilla mennä sekään ressukka.

  1. Mutta Höglund on hurri ja hurreilla ei ole asiaa tähän skabaan… Ei olisi reilua päästää sellaisia idiootteja idioottiskabaan, joilla on idioottimaisuudessa geneettinen etulyöntiasema maatiaisidiootteihin nähden. Tämä on sitä “positiivista syrjintää”… Ihan samoilla verukkeilla pätevällä keski-ikäisellä heteromiehellä ei ole rekryskabassa minkäänlaisia mahdollisuuksia maahanmuuttajataustaista ja liikuntavammasita lesbosateenkaariyksinhuotalajaämmää vastaan, vaikka tällä viimeksimainitulla ei olisi edes nominaalista pätevyyttä.

 17. Hah! Eihän täällä saa kielenkantojaan avattua tämän umpitollon potuntervaajan sensuurin takia. Jätkä sensuroi kaiken kommarifasistisen materiaalin. Suvakkipaska.

 18. Viemärin väki näemmä rantautunut kommenttiosioon suorittamaan perinteistä “admin”lottoa, mistä muuten tuntee punavihermädättäjän? Sillä on jalka jatkuvasti paketissa kun ne ampuu itseään siihen kokoajan 😀

  1. Mutta enäts jos se punavihermädättäjä onkin totaalikieltäytyjä eikä kajoa pyssyyn edes pitkällä tikulla? No sen tunnistaa tietenkin siitä, että sillä saappaat loiskuu kun se kusee koko ajan omasta saappaanvarresta sisään. 😀

 19. Sattuipas somasti että löytyi tällainen sivu ja pääsin vielä mukaan äänestämäänkin!
  Laitoin Haataiselle ääneni, en olisi koskaan uskonut että joku ihan tosissaan ehdottaisi jotain tuollaista!
  Nyt ahmimaan lisää juttuja Gonzon arkistosta, hyvää uutta vuotta!

 20. Jos tällä James Gonzolla olisi selkärankaa, niin hän ilmoittautuisi minulle omalla nimellään. Sitä on kuitenkin turha odotella, joten odottelen sitten ensimmäisenä tätä ”totuutta” levittelevän ilmestyvän facebookiin. Hän pääsee sijaiskärsijänä oikeuteen.

  Kyllä minä tämän tyyppin kanssa pärjään ja näytän sille vielä närhin munat. Sanonpahan vain taas kerran, että minulle teistä jokainen on vihollinen, jolla ei ole ihmisarvoa. Niin kauan kuin olette hiljaa ja myöntelette, niin teillä ei ole hätää. Jos sanotte yhden poikittaisen sanan, niin teistä tulee epäihminen, joilla ei ole mitään oikeuksia ja minä jos kuka tiedän kuinka oikeus pärisee kun se pannaan oikein kunnolla pärisemään. Ja nyt se muuten pärisee niin pahan kerran, että ihan rikkikaasut kirvelee nenussa! Kuka perkele pani uuninpankon pellit kiinni? Se saa vielä kuulla oikeudessa kunniansa ja vuonna 1889 säädetyn rikoslain 20. luvun 12§ mukaan takaan, että satikutia on tiedossa!

 21. Vähän ristiriitaista porukkaa nuo vihervasemmistolaiset tai anarkistit vai mitä ne nyt onkaan. Kirjoittavat kunnianloukkauksista, mutta samaan aikaan itse solvaavat tekstin kirjoittajaa ja vähättelevät hänen ihmisarvoaan. Kiihkeinä demokratian kannattajina myös kertovat siitä, kuinka demokraattisilla vaaleilla valitut perussuomalaiset pitäisi eristää politiikasta. Kova on kilpailu hyödyllisimmän idiootin paikasta.

 22. Ihan olisi riittänyt vaikka sellainen, ettei samasta ip-osoitteesta olisi voinut äänestää kuin kerran. Silloin kukaan ei edes koiruuksissaan olisi viitsinyt käyttää vaikka Firefoxin makroja ja äänestää useampaan kertaan.

 23. Osaamattomuudesta kertoisi se että Gonzo tosiaan luulisi että äänestää voi vain kerran, kuitenkin tuolla sanotaan että äänestää saa justiinsa niin monta kertaa kun haluaa, minun nähdäkseni Gonzo on halunnut että ihmiset olisivat aktiivisia tämän asian kanssa ja kun katsoo miten tulos tuolla alvariinsa vaihtelee niin melkolailla aktiivisia ihmiset ovat olleetkin. Ehkä sinunkin olisi parempi lukaista itse teksti ennenkuin rupeat osaamattomuudesta syyttelemään 😉 Ei muuta kun hiiren nappi kuumaksi ja äänestämään omaa ehdokastasi voittoon joutavan nillityksen sijaan 😀

  1. Sinun luetunymmärtämisesi on selkeästi minun teknistä osaamistani alhaisempi, teknistä osaamista joka tarkoituksella halusi kunnioittaa ihmisten yksityisyyttä olla kirjaamatta IP-osoitteita… mitenkäs jos vetäisit pääsi pois hanuristasi ja opettelisit katselemaan maailmaa pilke silmäkulmassa ja kieli poskella 😉

 24. Kun nyt olisit heti ja suoraan sanonut, että kyseessä on Wrdpressin tarjoama voting-plugin, jolla tämä on tehty. Ilman, että edes teeskentelisi olevansa joku tietotekninen nero, joka on ihan itse laatinut moisen äänestyssovelluksen

 25. Petri Petri, tässä nyt ei ole kyseessä mikään ek vaali, vaan kyseessä on gonzo journalismi, ehkä olisi parempi että menet vaikka suoli24 palstalle esittelemään älykkyyttäsi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s