Tuula Väätäinen, tässä sinulle terveisiä Keniasta

westgate01Minulle ei tullut yllätyksenä, että hetimiten sen jälkeen kun julkaisin kannanottoni SDP:n riemuidioottisiipeä edustavan Tuula Väätäisen aivopierusta antaa sotaveteraanioikeudet ulkomailla massamurhiin ja tihutöihin syyllistyneille suomalaisille muslimiterroristeille, niin somalitaustainen “suomalainen” muslimi ottaa osaa Nairobissa tapahtuneeseen islamilaisittain motivoituun massamurhaan… ei kun siis yksittäistapaukseen™.

Kerroin erittäin rakkaalle kenialaiselle ystävälleni (joka menetti omaisiaan suomalaisvahvistuksella toteutetussa Nairobin islamilaisessa massammurhassa), kuinka suomalaisen SDP -parlamentaarikon mielestä islamilaiset terroristit ansaitsevat saada Geneneven sopimuksen mukaisen turvan. Ystäväni kiihtyi tästä kovasti ja hänen oli mahdotonta käsittää, että miten länsimainen poliitikko voi vaatia kylmäveristen massamurhaajien ja terroristien siunaamista sotaveteraanin oikeuksilla? Ystäväni pyysi, että lähetän Tuulalle terveisiä paikan päältä ja pyydän häntä perehtymään näihin suomalaisissa medioissa pimeyteen hussutettuihin kuviin, jotka kertovat karua kieltä siitä islamilaisesta veriorgiasta, jota -kiitos Tuulan ja hänen lajitoveriensa- on suomalaisilla verorahoillakin kustannettu.

PS. Ystäväni pyysi lisäämään, että tämä on vasta alkua. On vain ajan kysymys koska näemme samanlaisia kuvia eurooppalaisista kohteista, ehkä jopa suomalaisista. Vastuu siitä hetkestä lankeaa vain heikkopäisille ja hyväuskoisille hyville ihmisille™.

HUOM! Tällaista jälkeä syntyy kun vastuu maahanmuuttopolitiikasta siirretään etnopopulistiselle ja naurettavan islamofiilille vihervasemmistolle. Kuvia ei suositella heikkohermoisille!!!

Advertisements

7 comments

  1. Tanskan suojelupoliisi (PET) pitää näitä maasta Syyriaan matkustaneita jihad-turisteja Tanskan tämän hetken pahimpana turvallisuusuhkana. Heidän ei toivota tulevan takaisin. Rikosoikeudellisia seuraamuksia maahan takaisin saapuville on harkinnassa. Nyt selvitellään, ovatko mahdollisesti saaneet toimeentulotukea ja muuta sosiaaliapua, mikä voitaisiin heiltä evätä. Mikä Suomen viranomaisia vaivaa, kun vastaavanlaista poliittista keskustelua ei Suomessa käydä, vaikka meiltäkin on Syyriaan lähtenyt näitä pyhiä sotureita.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s