Eläköön hallituksemme pohjaton typeryys! Kreikan armeija sekä Saksan ja Ranskan aseteollisuus kiittävät Jyrki Kataista ja hänen toheloitaan

jyrki ja jyrkin idiootitSekä saksalaiset että ranskalaiset pankkiirit ja aseteollisuuden edustajat nauravat katketakseen Jyrki Kataisen ja hänen hallituksensa pohjatonta typeryyttä. Kataiset, Stubbet, Urpolaiset & Co ovat taas kerran todistaneet sen, että viimekädessä suomalaiset ovat pohjattoman typeriä juntteja, sillä kansahan on aina juuri niin typerää kuin sen äänestämät johtajat.

Kreikkalaiset ovat tilanneet monien miljardien edestä aseteknologiaa Ranskasta ja erityisesti Saksasta. Tämä on johtanut siihen, että Kreikalla on isot velat sekä Saksalle että Ranskalle. Kreikassa riehuneet mellakat ja kansalaisten närkästyminen taloudelliseen tilanteeseen on myös selkeästi osoittanut, että Kreikan hallituksen prioriteetti ei ole ollut pitää huolta kansalaistensa hyvinvoinnista, vaan lyhentää velkojaan kansainvälisille pankeille joiden myöntämillä lainoilla Kreikka on mm. suorittanut asehankintojaan.

Näistä veloista nettoavat ao. maiden aseteollisuus ja Kreikan valtion ottamia lainoja rahoittavat kansainväliset pankkikonsernit. On siis ymmärrettävää, että juuri Saksa ja Ranska, jotka muutoinkin ovat €U-alueen kantava voima ja joissa sijaitsevat pankit rahoittavat Kreikan asehankintoja, ovat myös innokkaimmin lobbaamassa Kreikalle Euromaiden vippaamaa tukipakettia. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että Kreikan kankkulankaivoon rahaa kaatavat Kataisen ja hänen hallituksensa kaltaiset EU-typerykset pitävät hengissä Saksan ja Ranskan aseteollisuutta ja ruokkivat niiden pankkijärjestelmää. Saksan ja Ranskan Kreikalle vippaamat rahat siis vain käyvät Kreikassa ja pätyvät sitten takaisin omaan maahan, Suomen eivät, sillä Suomen rahat päätyvät Ranskaan ja Saksaan.

Surkuhupaisinta tässä on mm. se, että sateenkaarilippua heiluttava seksuaalivähemmistöpopulisti ja vasemmistofasistien puhis Paavo Arhinmäki on esittänyt sellaisen aivopierun, että Suomen Kreikalle vippaama 1,5 miljardia tulisi jättää perimättä. Poliittisesti tyystiin impotentti Paavo kuvittelee jeesustelevansa, että tällä vipin kuittaamisella hän helpottaa kreikkalaisten duunareiden arkea ja näin meidän mediasuojatyöpaikkatoimittajamme sen tulevat uutisoimaan. Oikeasti Paavon ainoa saavutus on saada raskaan sarjan rahalaitoksia pyörittävät kansainväliset riistokapitalistit nauramaan partaansa hänen typeryydelleen ja keksimään uusia konnankoukkuja joilla jujuttaa naiiveija suomalaisia riemuidiootteja.

Se, että meidän kotimainen Patria myy aseteollisuuden tuotteita etupäässä vain islamofasistisille diktatuureille, jotka mitä ilmeisemmin tulevat käyttämään sitä koraanin käskyjen mukaisesti Israelia ja juutalaista kansaa vastaan, osoittaa kuinka inkompetenteilla pelleillä ulkoministeriömme ja ulkomaankauppaministeriömme on miehitetty. Jos siellä olisi tehty oikeasti järkevää työtä, voisimme nyt ihan oikeasti tienata Saksan ja Ranskan tyyliin Kreikan kriisillä. Nyt Suomelle jää käteen vain kourallinen Kataisen surkuhupaisia möläytyksiä ja Paavon sateenkaarilippu.

Advertisements

10 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s