Maailmankirjat sekaisin? Turkki jakaa kehitysapua USA:lle

turkkilaineninkkariTurkkilaiset ovat päättäneet pitää huolen siitä, että USA:n Oregonissa asustavilta inkkareilta ei lopu vesi kesken. Tästä jalosta ja kunnioitettavasta eleestä meitä tiedottaa TIKA, turkkilaisten virallinen elin kansainväliselle yhteistyölle ja sen koordinoinnille, eli kansankielellä kehitysapusukanpyörittäjienvirasto.

Jalot turkkilaiset ovat heittäneet 200.000,- USD pöytään. Kun viranomasikustannukset on kaavittu potista päältä, niin käteen jäävällä parilla tonnilla pitäisi sitten huolehtia siitä, että 700 eri kotilaoutta asuttavat 5000 punanahkaa jossakin nimeämättä jääneessä reservaatissa saavat edelleen nauttia juoksevasta vedestä.

Mutta hetkinen! Vaikka entinen koulukiusaaja ja sittemmin pöllhöpopulistinen täystuohoministerimme Alexander Stubb kuinka inttäisi Turkin olevan EU -kypsä maa, niin siitä huolimatta Suomi maksaa Turkille kehtiysapua!!! Ts. ulkoministeriössämme istuvat kehitysapurahoista päättävät pellet jakavat kehitysapua avoimesti rasistiselle, ei-islamilaisia uskontokuntia vainoavalle ja terrorismia tukevalle maalle, joka puolestaan jakaa kehitysapua USA:lle! Onko tässä järkeä vai ei?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s