Kaksi Päiviä, yksi Eva, Ismael Guled ja omaan saappaaseensa virtsaavat mediapölvästit

paivit ja somputNo nyt ollaan sitten saavuttu siihen, mistä olen jo pitkään teitä kaikkia tasapuolisesti valistanut; suomalaista kulttuuria rikastuttamaan puliveivatut itsensä profeetaksi julistaneen lukutaidottoman lapsirakastajan perustaman uskonnon uhrit juhlivat ensimmäistä todellista marttyyriään. Suomalialainen 23 vuotias Ismael Guled on varannut ansaitun paikkansa allahin paratiisissa todistamalla hartautensa ja urheutensa ottamalla osaa Keniassa tapahtuneeseen vääruskoisten massamurhaan. Ismael on tietenkin vain yksi yksittäistapaus™ lukuisien yksittäistapausten™ joukossa. Se, että hän on ottanut koraanin opetuksen kirjaimellisesti, siten kuten se islaminoppineiden mukaan tulee ottaa, ei tietenkään tarkoita sitä, että kaikki muslimit ovat “vääräuskoisia” kylmäverisesti murhaavia terroristeja. Eihän?

Tapahtuneen pääkauhistelijoita on Jyrki Käteisen kieron persusimpautusjekun armosta sisäministeriksi pyllähtänyt Päivi Räsänen., joka ilmoittaa huolensa toisen polven mamujunnujen radikalisoitumisesta. Sanavalinta on poliittisesti korrekti ja välttää käsittelemästä syy-yhteyksien todellista ongelmaa, eli radikalisoivaa islamia. Mutta omaa soppaansa Päivi kauhistelee. Hän on sisäministerin asemassa yksinomaan syyllinen tähän sotkuun. Jo FDL -aikoinani varoitin Päiviä kertaan jos toiseenkin siitä, että muslimimamumme ovat kovaa vauhtia radikalisoituva tikittävä aikapommi ja neuvoin Päiviä olemaan päästämättä Khalid Yasinin ja Anjem Choudarhyn kaltaisia vihasaarnaajia maahamme. Neuvoin Päiviä myös selvittämään helsingin Lönrotinkadulla vaikuttavan Muslimiveljeskunnan Suomessa toimivaa verkostoa ja perehtymään siihen, kuinka Suomessa harjoitetaan aktiivia rekrytointi- ja rahankeruutoimintaa Al Qaedaa lähellä oleville islamilaisille lähetystyöjärjestöille. Kristityksi itseään tituleeraava Päivi ei ole tajunnut  sitä, että Jeeskusen Kristuksen opetus rakastaa lähimmäistään kuten itseään ja tarvittaessa kääntää toinenkin poski ei tarkoita sitä, että “potkaise minua munille niin että tunnen kassini kitalaessa ja iske minua puukolla selkään”. Päiville ei jää muuta mahdollisuutta kuin myöntää se, että hänen hyvistä ihmisitä™ koostuvat lakeijansa olivat väärässä ja James Gonzo oikeassa: jihad on elävä osa islamilaista todellisuutta ja siten se on myös osa suomalaisen islamin arkea. Kyse ei ole yksittäistapauksista™ jotka tapahtuvat jossain siellä kaukana, islamilaisittain motivoitu väkivalta on tänään tässä ja nyt… Päivin on ihan turha itkeä nyt kun vellit on jo housuissa.

Päivin itsevanhurskastelevaa päivittelyä surkuhupaisempi instanssi on puusilmäinen ja poliittisesti korrekti mediamme. Mediamme ei uskalla julkaista mitään mainintaa Ismael Guledista ja siitä, että “suomalainen” somppu on yksi Nairobin islamilaisittain motivoituneista massamurhaajista. Miksi? No tietenkin siksi, koska SUPO ei ole vielä asiaa vahvistanut ja SUPO puolestaan ei ole vahvistanut asiaa siksi, koska Päivin ohjailemasta sisäminsiteriöstä ei ole uskallettu antaa asialle siunausta. Vaikka maailman johtavimmat valtamediat siinä missä somppujen omat lähteetkin ovat kiistattomasti ilmoittaneet suomalaisen somalin olleen aivantekijän roolissa, meillä istutaan sormi suussa ja kieltäydytään jääräpäisesti katsomasta totuutta silmiin. Perslennon mahalaskuna kaikki viittaukset Ismael Gulediin on kuitattu nyt jo suljetusta Twitter -tilistä läheteteyksi “huhuiksi” ja huhuthan eivät tee uutisia. Kovasti mielellään mediamme on sen sijaan vuollut lööppejä niistä vahvistamattomista huhuista, että muslimiryhmän mukana olisi ollut brittiläinen valkoinen nainen.

Mutta entäs Eva ja se toinen Päivi? Siis se fennofoobikko kaappirasisti Eva joka kantaa hirveää huolta Suomessa itävästä rasismista ja se tytärpuoltaan nuorempi Päivi joka on sosiaaliselta statukseltaan entisen pääminsterin blondi bimbo… Kumpainenkin on kyllä lietsomassa impulsiivista suomalaisvihaa milloin mistäkin tuulesta temmatulla älämölöllä, mutta kun “suomalaiset” muslimit syyllistyvät selkeisiin viharikoksiin ja nyt jopa massamurhiin, niin kannanottoja ei kuulu eikä runosuoni inspiroi blogikirjoituksen muodossa tehtyihin naurettavan lapsellisiin aivopieruihin.

Ja viimeisenä lenkkinä Ismael Guled… Mikäli Ismael ei saa ansaittua kuulaa kalloonsa ja Suomen kansalaisena saa diplomaattivätyksenmme järjestämään hänet takaisin “kotiin” tänne pohjolaan, niin demareiden täysidioottikaartiin kuuluva Tuula Väätäinen varmasti lemppaa jonkun sankariveteraanin jorpakkoon jostakin sotaveteraaneille varatusta kuntoutuskeskuseta ja pitää huolen siitä, että jihad -kulttuuriamme rikastuttanut sankari saa demarikäistyksen mukaan arvoisensa kohtelun.

Summa summarum: Olisitte hyvät tyhmät uskoneet Gonzoa, sillä nyt kävi juuri niin kuin teille alusta pitäen profetaalisesti julistin. Ja julistanpa vielä lisää: tämä yksittäistapaus™ ei jää tähän! Turussa ja itäisessä Helsingissä odottaa satoja uusia yksittäistapauksia™ päästä todistamaan hartauttaan ja lunastamaan niitä mantelisilmäisiä pyöreäpovisia neitsyitä, joidenka neitsyyden allahin kerrotaan suuressa viisaudessaan uusivan jokaisen lemmenyön jälkeen… vai olivatko ne sittenkin -insh allah- vain kourallinen rusinoita?

Nyt on aika vetää pää pois hanurista ja kohdata islamilainen todellisuus sellaisena kuin se on. Suvaitsevaisuus ei tarkoita sitä, että suljetaan silmät todellisuudelta ja nähdään vain se mikä halutaan nähdä.

Advertisements

7 comments

  1. Surkeaa mutta täytyy herätä siihen että arkitodellisuus on toista kuin mitä poliitikot luulevat. Perse on syvällä hanurissa ja pysyy. Jihadia tuetaan suoraan valtion rahoista – somalikerhoja ja moskeijoita perustetaan ja tukia haetaan veronmaksajilta suoraan.

  2. Petellä ihan asiaa kommentissaan, seassa loistava mattinykäsmäisyys “perse on syvällä hanurissa”, Aamun hyvänmielen tuoja tuo.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s