Tervehdys vihervasemmistolaista suvaitsevaisuutta edustavilta faneiltani

antifadiggaagonzoa01Vihervasemmistolaisesta väkivallasta kertova kirjoitukseni poiki sähköpostiin 11.12. klo 23.27 uhkaavan viestin.

“Gönzän on nyt parempi poistaa kaikki vasemmistoa mollaavat, siionististä imperialismia ylistävät ja jutkujen sortamia palestiinalaisia vapaustaistelijoita herjaavat kirjoitukset netistä jollei halua mustapunaisten lippujen liehuvan pihamaallasi satojen antifasistien mukana.Teidän kämyjen on nyt korkea aika ymmärtää, että tietty kansanosa ja poliittinen taho on täysin kyllästynyt natsipropagandaan jota levität. Tämä on ensimmäinen ja viimeinen varoitus.”

Mitä ilmeisimmin vihervasemmistolaisen väkivallan kummisetä ja sitä verorahoillamme rahoittava ja jalkopallohuligaanina poliittisen uransa aloittanut Paavo Arhinmäki pitää taas kerran huolen siitä, että nämä sankarit saavat valtionkassasta kustannetun bussikuljetuksen lähteä rötöstelemään ja rettelöimään. Että ei muuta kuin kiljut käymään ja odottamaan Paavon hoitamaa ja kapitalistisilla veroeuroilla ostettua logistiikkapalvelua. Voitte varmaankin sopia tapaamisen taas jonkun Vasemmistonuorten toimiston tiloihin ja laatia siellä sotasuunnitelman kuinka tulla loukkaamaan kansalaisvapauksiani.

En kuitenkaan tästä pössypäisten putkitukkien vasemmistolaisia perinteitä vaalivasta häröilystä hätkähdä. Tämä ei ollut ensimmäinen uhkailu tai vihaviesti mitä totuuden kirjoittamisesta on seurannut. Jos vihervasemmistolaiset oikeasti kokoontuvat pihalleni, nämä viestit ja IP-numerot joista ne on lähetetty lähtevät poliisille.

Advertisements

13 comments

 1. Itsekin sain vastaavanlaisen viestin omaan rauhaa ja solidaarisuutta ajavaan blogiini.
  Siinä minua uhattiin oikeistofasistien ja Finnish SS – Waffen Leaguen toimesta tulla kouluttamaan, jos vielä yhdenkin kerran arvostelen tätä kyseistä lippukuntaa. Ja tämä on tosi.

  1. Teitä fasisteja, olittepa sitten oikealta tai vasemmalta, yhdistää hillitsemätön tarve nitistää teitä arvosteleva älymystö väkivaltaa soveltaen. Näin Vapahtajamme syntymää kunnioittavna pyhäaikana olisi parasta unohtaa ne änkävänkä-leikit ja laskea joulurauha sydämeen. Maailman ei tarvitse olla niin paha miksi te sen maalaatte.

   Äärioikeisto on siinämielessä rehellisempää sakkia, koska he ovat “rehellisesti väkivaltaisia”. Te hyvinä ihmisinä itseänne pitävät vihervasemmistolaiset pölvästit sen sijaan kietoudutte ensiksi rauhan ja solidaarisuuden maastopukuun ja sitten ryhdytte mellakoimaan, uhkailemaan, pahoinpitelemään ja vandalisoimaan.

   Siitä huolimatta; siunattua joulurauhaa sinullekin LN 🙂

 2. Sulle ja sullekkin orgioista on sikiämäsässä kuusta saahaa änkyröitäkö?Lippujamme polttavat intellektuellit itkee juopaansa ja sumuista tollontintaan piilossa.Kansalaisoikeuksiako laajemmalle porukalle joiden vasuria on kolkanneet eriälyt?Reppana nyyhkijöinä tunnetaan kyseisiä punaniskoja/pikkuista isompi eräänkin verivärinen pikkuine piiri/kauppalaksi kutsutun hyvävelijärjestelmän ruttuinen haisuosasto hämeestä.Todelliset sikaiset niskat aina urputtaneet EI aivopestyillekkin…Joukkolynkkaajat haihtunut siniseen lasien kirvottua punaisuutta naapuriin—kin?

 3. Hahahaa, voi pahkeinen sentään. Meneekö James Gonzo-nimen takana piilotteleva koprofiili siis poliisin juttusille, ja kertoo että hänen salanimeään uhkaillaan interwebissä? Anna mun kaikki kestää.

  1. Tarvittaessa James Gonzo -nimen takana piiloitteleva siviilihenkilö menee mielummin demokraattista oikeusvaltiota edustavan poliisin puheille, kuin kansankomissaarin tai imaamin juttusille pähkäilemään kuinka ongelma ratkaistaan oikeusvaltiota halveksivin väkivaltakeinoin.

  1. Olen pasifisti enkä usko väkivaltaan enkä anna väkivallalla pelottelun joulurauhaani järkyttää. Kiitos kannatuksesta ja toki ilmoittelen jos pihatalkoille on tarvetta 😉

 4. Taitaapi kiakkoilijoiden osalta olla niin, että istuvat jatkossa jäähypenkillä aina kun sattuu valtiolla olemaan isompia karkeloita. Hevoset vaihtuu patrian teräkseen ja otteet kovenee.

  1. Minusta on suuri virhe aliarvioida näitä kiakkoilijoita yms. anarkomarkoja. Suurin osahan heistä on vain kiljupäisiä myöhäisteini-iän kriisissä rypeviä ja rähiseviä surkimuksia, mutta kun oppia käydään hakemassa esim. Saksan antifanteilta (joilla PLO/RAF taustaisia veteraanivoimia), niin toiminta tulee saamaan aina vain kehittyneimpiä piirteitä. Osoittaahan se jo nyt organisoituneen rikollisuuden piirteitä, jolla on voimakkaat kytkökset kautta hallituspuolueiden aina ministeritasolle asti. Olisi siis tärkeää murskata tällainen toiminta nyt kun sintit ovat vielä sinttejä.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s