Oikeasti suvaitsevaa uutta vuotta 2014!!!

uuttavuotta2014Toivottan lukijoilleni ja kommentoijilleni erittäin hyvää tulevaa vuotta 2014. Kulunut vuosi on ollut antoisa niin hyvässä kuin pahassakin. Hyvää on ollut se, että noin puolessa vuodessa on ollut blogillani 250.000 lukukertaa, satoja kommentteja sekä parhaana päivänä yli 24.000 lukijaa. Keskiarvoisesti olen saanut n. 1.500 lukijaa päivässä! Hyviin uutisiin menee edelleenkin se että työni on ollut erittäin helppoa punavihermädättäjien jatkuvasta omaan jalkaan ampumisesta sekä jatkuvasti avoimemmaksi käyvästä islamisaatiosta. Huonoiksi puoliksi laskettakoon punavihermädättävien roskajoukkojen kertymien jatkuvat uhkailut ja jopa tappouhkaukset. Punamustat liput, hakaristit, sirpit ja vasarat, Che Guevara t-paidat, pali-huivit tai muu ääriliikkeiden perseilyt eivä Gonzoa pelota! Toiminta tulee jatkumaan entisellään. Kiitos kuluneesta vuodesta 2013.

Täyttäkää sydämenne rakkauden totuudella, hylätkää ennakkoluulojen taakka ja riisuutukaatte kryptofasistisen harhaoppisuuden sokeuttavasta hunnusta ja jakakaa oikeamielisyyden ehdotonta siunausta kaikille heille, jotka teitä tasavertaisesti suvaitsevat.

NO SURRENDER!

Advertisements

5 comments

  1. Hyvä kun tuntuu hyvältä/piiloilveilyn kaunaiset eivät silmään nilkkaa/takarivin urhoollisten suvaitsevaiset omaa egoaan pilkkaa…Onnellisempaa ja parempaa uudistusta tulevaisuuden linssisumeille/todellisuus ei muutu lässynnän määrästä eikä häärästä hyödy kotimaisuus/tuonnin markkinat aina huonolaatuisempaa sälää suo/tietoisuus onnellisuutta tuo,kun turvansa tajuaa…

  2. Kiitos hyvästä blogista. Blogin kuvia ja blogikirjoitusten linkkejä toivoisi näkevän useamminkin muualla netissä. Voinko mitenkään edistää blogisi tunnettavuutta? Voinko esimerkiksi kopioida sun muokkaamaa Dan “punamusta lippu” Koivulaakson kuvan ja levittää sitä eteenpäin netissä?

    Hyvää alkanutta vuotta 2014 ja hyviä blogiartikkeleita! Sinunlaisia rohkeita ja ennakkoluulottomia suomalaisuuden puolustajia tarvitaan nyt ja tulevaisuudessakin !

    1. Kiitoksia palautteesta! Toki voit lainata juttuja ja kuvia, pyydän vain ystävällisesti liittämään yhteyteen “referenssilinkin” sille sivulleni josta olet sitä lainannut. Hyvää alkanutta vuotta sinullekin.

  3. James, sinuna en olisi näistä punamustia lippuja heiluttavista uusavuttomista velliperseistä huolissani. Heistä ei ole tappamaan, korkeintaan vaan hakkaamaan poliisihevosia tai Stockmannin näyteikkunaa jääkiekkomailoilla.

    1. Totta haastat… mutta jos katsot minkälaiseksi meno on äitynyt esim. Saksassa, jossa osia Hampurista on jouduttu julistamaan vaaravyöhykkeeksi ja antifantit ja anarkomarkot tekevät systemaattisia hyökkäyksiä virkavaltaa kohtaan, on syytä huoleen. Tosin meidän äärivasemmisto koostuu vuoden 2013 hyödyllisimmän idiootin kaltaisista täydellisen vainoharhaisista toheloista… mutta hekin käyvät hakemassa oppia ulkomailta ja rakentavat kansainvälistä verkostoa, joten valppaana kannattaa heidän suhteen pysyä. Onneksi SUPO on näissä asioissa aika hyvin ajan tasalla.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s