Suvaitsevaiston oma Breivik II, pohjoismaisen maahanmuuttopolitiikan mädännäisyyden virstanpylväs

from norway with loveJa taas kerran avaan viikon toteamalla, että tästähän minä olen teitä jo pitkään valistanut!

Ei aikaakaan kun varoitin teitä siitä, että kiitos demaripopulismin, uusi Breivik vaanii nurkan takana. Nyt puusilmäisten mediasuojatyöpaikkapölvästiemme on sen surullisen kuuluisan minkälie-ministeriön vihaisen kirjeen uhalla ryhdyttävä hampaita kiristellen ripotelemaan totuuksia Nairobin islamilaisen uskontunnustuksen tekijöistä ja tapahtumista.

Valtakunnan johtavin copy/paste -media IL kopioi hävyttömän lyhyen pätkän erkkonatsien lippulaiva HS:n uutistyngästä, jossa kerrotaan ainakin kahden Nairobissa islamilaiseen uskontunnustukseen osallistuneen somalin olleen “norjalaismiehiä”, toisen huhutaan jopa lymyilleen Suomessakin. Siinä missä HS rohkenee kertoa, että “myös väi­te yh­den ter­ro­ris­ti­epäil­lyn Suo­mi-yh­teyk­sis­tä elää yhä”, rauhottelee islamofiili IL lukijioitaan vääntämällä pajunköyttä tyyliin “Supo arvioi, että iskun Suomi-kytkentä on yhä epätodennäköisempi”. Kumpainenkin pisuaarimedia koettaa siis kaikesta huolimatta taklata sitä tosiasiaa, että somalialainen jihadisti Ismael Guled on esitelty “suomalaiseksi” ja erityisesti helsinkiläiseksi. Yhteys on eittämättä huomattavasti konkreettisempi, kuin pelkkä “epäilys Suomi-yhteyksistä”… Tällaista on suomalainen “laatujournalismi” vuosimallia 2013.

Eikä siinä kaikki; suomalaiset mediat häpäisevät kilvan Nairobin verilöylyn uhreja. Vaikkakin tämä “norjalaismiesten”, aka Breivik II & Co, Nairobissa suorittama islamilainen uskontunnustus kyykyttää raakudellaan ja bestiaalisella häikäilemättömyydellään Breivik I:n raivopäisen verityön mennen tullen, eivät mediamme katso tarpeelliseksi uutisoida tapahtuneesta Breivik I:een verrattavalla lööppipornolla. Yli viikkojen, kuukausien ja jopa vuosien märehtiminen etusivun otsikoin retusoidaan pariksi hassuksi takapalstan virkkeeksi.

Mutta mietitäänpä tovi, että miksi puusilmäisten mediasuojatyöpaikkapölvästiemme mielestä Breivik I on huomattavasti mediaseksikäämpi kuin Breivik II? Kumpaisenkin mielipuolen teon motiivinahan oli kosketuksen todellisuuteen menettänyt väkivaltahurmoksellinen sairas ideologia. Erona tässä kuitenkin se, että Breivik I oli omassa häiriintyneessä pääkopassaan luonut omaa vinksahtanutta aivokapasiteettiaan soveltaen itselleen sairaan maailmankuvan joka innoitti hänet väikvaltaan. Breivik II puolestaan ei omannut omaan päättelykykyyn tarvittavaa aivokapasiteettia ja antautui siksi islamilaisten vihasaarnaajien johdateltavaksi, ammentaen väkivaltahurmoksensa itsensä profeetaksi julistaneen lukutaidottoman lapsirakastajan varhaiskeskiaikaisesta beduiinibarbarismistä.

Kumpaistakin Breivikiä yhdistää siis sokea viha. Breivik I vihasi demareita ja perusteli vihansa intelektuellisti argumentoiden. Olkoonkin, että hänen patologinen demarifobiansa on järkippohjaisesti perusteltavissa, ei se tietenkään oikeuta veritekoihin, saati toimi tapahtunutta lievittävänä asianhaarana. Breivik I kuitenkin suunnitteli tekonsa siten, että sen uhreiksi joutui pääasiallisesti vain em. aatteellisille juurilleen kuseksivia porvari-demareita, kun taas Breivik II hyväkysi vihan motiiviksi sen, että koraani pyhittää vääräuskoisten tappamisen (mm. koraani 2:191, 2:193, 8:39, 9:5, 9:29, 9:61).

Mitä tekotapojen julmuuteen tulee, siinä Breivik I jää pahan kerran paitsioon Breivik II saavutuksille. Breivik I murhasi uhrinsa “sivistyneesti” ja pyrki aiheuttamaan heille mahdollisimman vähän kärsimyksiä, kun taas Breivik II kumppaneineen kidutti ja häpäisi uhrejaan islamin wanhoollisten oppien mukaisesti (katso em. linkitetyt kohdat koraanista). Breivik II & Co:n kerrotaan myös raiskanneen äitejä lastensa edessä ennen näiden murhaamista, leikanneen miehiltä kivekset pois ja jättäneet nämä sitten vuotamaan kuiviin lihakoukun varassa katosta roikkuen.

Summa summarum: miksi Breivik I elää lööpeissä loputtomiin mutta Breivik II pyritään hussuttamaan maton alle? Yksinkertaista; Breivik I murhasi siististi ja systemaattisesti vain valkoisia porvari-demareita ja Breivik II puolestaan kohdisti käsittämättömällä bestiaalisuudella toteutetun islamilaisittain motivoidun murhanhimonsa kaukaisen Afrikan vääräuskoisiin neekeriukkoihin. Kyse voi siis olla yksinomaan puusilmäisten mediasuojatyöpaikkapölvästiemme patologisesta kaappirasismista! Ongelma on nähkääs se, että nostamalla Breivik II ja Ismael Guled lööppeihin avaisi mediamme väistämättä keskustelun siitä, kuinka maahanmuuttopolitiikkamme ja kaiken maailman etnopopulististen kukkahattutätien räätälöimät kotoutusohjelmat eivät yksinkertaisesti toimi. Gonzon profetaalinen näkemys on se, että kyse on kaappirasismin ja hyysärismin impotenssin epäpyhän liiton summasta.

Advertisements

3 comments

  1. Avoin keskustelu näistä asioista olisi varssin monimutkainen asia toteuttaa. YLEn virallinen linjahan on suvaitsevaisuutta ja monikulttuurisuutta edistävä. Kirjattiinko se oikein lakiinkin? Miten käydä avointa keskustelua pääosin negatiivisia puolia sisältävästä asiasta sitä edistävällä tavalla? Se on samanlainen absurditeetti kuin esim. Puista rautaa oleva ympyränmuotoinen neliö. EU:n valmisteilla olevassa suvaitsevaisuusstrategiassa tosin esitettiin kaino toive, ettei valtioiden omien tiedotusvälineiden piirissä käytäisi keskustelua terrorismia edistävällä tavalla. Kaikenlaisia toiveita sitä EU-virkamiehillä onkin.
    Nyt hieman Suomen suhdetta terrorismiin seuranneena alkaa herätä luonnollinen kysymys, mikäli järjestettäisiin “Terrorismiystävällisin länsimaa”-world cup, niin kumpi voittaisi: Suomi vai Ruotsi?

    1. Tällä hetkellä taitaa Norja olla kärkimaana. Suomi hyvänä kakkosena ja Ruotsi kolmosena. Mutta erot ovat niukkoja ja kilpailu kärkipaikasta kova, eli järjestys saattaa muuttua koska tahansa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s