Kauanko kansan kantti kestää Kataisen kusetusta?

jyrkin nirvanaVakuussotkut, Himasen horoskooppi, autoverosotkut, ylinopeudet, harmaan talouden harjoittaminen, vanhuspalvelulakisotku, vaalilupausten rikkominen, sisäpiiridiilailu, lähipiirin rikosasiaan puuttuminen, verojen jatkuva nousu, hämäriä asekauppoja sotia käyvien maiden ja ihmisoikeusloukkauksiin syyllistyvien diktatuurien kanssa, kreikkalaisten asekauppojen korkojen maksaminen saksalaisille, polttoaineen hinan alati jatkuva nousu, juovuspäissä “heitetyt ilmaveivit”, kehitysapusotkut, Välimeren hidalgojen kasinolaskun kuittaaminen suomalaisten eläkerahoista, asiakirjojen väärentely, salailu, valehteleminen, kaulailu al Qaeda -yhteyksiä omaavien islamofasistien kanssa, loputon kimparreissaaminen partnerinsa täystuhoministeri Stubben kanssa, vastuun taklaaminen syyttämällä muita omasta inkompetenssistaan… Tuossa jos missä on enemmän kuin tarpeeksi perusteltuja syitä erottaa hallitus välittömästi! Itseasiassa missä tahansa muussa sivistystä ja demokratiaa edustavassa maassa, jopa Italiassa, olisi hallitus eronnut oma-aloitteisesti jo moneen kertaan… Mutta Jykä se vain jököttää Senaatintorilla kuin tikku paskassa. 

Hyperaktiivisen kokoomusnuori Jyrki Kataisen johtama Suomi on käytännössä pelkkä banaanitasavalta, jonka johdossa istuu kourallinen kosketuksensa todellisuuteen menettäneitä poliittisesti korrekteja hulluja. Toki halki maamme värikkään historian on meillä ollut johtoportaassa jos minkälaisia viheltäjiä, jotka ovat onnistuneet mitä mestarillisimmin milloin kaulailemaan historian hirveimpien despoottien kanssa, toimittamaan juutalaisia natsi-saksan kaasukammioihin, johtaneet lahtariprikaatteja tai muuten vain pyllistäneet housut kintuissa vastaanottavina kohti itärajaa. Nyttemin stubbelaisella pieteetillä vaseliinilla voidellut hanurit on sihdattu kohti Brysseliä.

Jyrki & Co. on kuitenkin saanut sikailla ja simputtaa suomalaisia ihan tarpeeksi pitkään. On aika saattaa Jyrki ja hänen pölhöpopulistiset siipiveikkonsa oikeuden eteen vastaamaan rikoksistaan suomalaisuutta vastaan!

Advertisements

5 comments

  1. Sikailijat kautta kieropiiriemme toteuttaneet vain hävitystä!Kärsijän rooliin valveuttaneet umpimieliset humanistit.Kotimainen aivoyksilö halutaan lamauttaa eurooppalaiseen paskanjauhantaan kiilto perimmäisessä peräaukerossa.Kimppapiirien naivius/ylimielisyys impivaaralaisia kohtaan aiheuttaa räkää maahan sekä maamme myynti tipan linssiin herauttaa…

  2. Aina roiskuu kun rapataan. Tylipuhtaana rötösherrana Jyrkin rötöslista on niin pitkä, että väistämättäkin tuppaa noita hänen ansioitaan unohtumaan. Nyt on listaa päivitetty 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s