Islamilainen joulutervehdys vääräuskoisille (vuosikerta 2013)

musutpelkaajoulupukkiaKun sivistynyt maailma hiljenee ja vetäytyy juhlistamaan vuoden ehkä tärkeintä juhlapyhää; Jeesuksen Kristuksen syntymää, näyttää islam-vetoinen maailma tekevänsä parhaansa loukatakseen valheellisesti profeetakseen kaappaamansa Vapahtajamme muistoa. Se, että demokratiaa takapajuisiin muslimimaihin vievät rauhanturvaajat ja liittoutuneiden armeijajoukot osoittavat erityistä hienotunteisuutta muslimeja kohtaan esim. ramadanin aikana, ei tarkoita sitä, ettäkö muslimien tulisi osoittaa vastaavaa hienotunteisuutta juutalaisia ja kristittyjä kohtaan meidän uskonnollisina juhlapyhinämme.

Katsotaanpa miten muslimit ovat jouluna 2013 kunnioittaneet Vapahtajamme muistoa:

Kosketuksensa todellisuuteen menettänyt pölhöpopulistinen täystuhoministerimme Alexander Stubb on jo pitkään valehdellut, että Turkki on länsimaalaistunut ja EU kypsä maa. Turkissa Anatolian Yliopiston nuorisojaosto on lanseerannut kristittyjä vainoavan joulun vastaisen kampanjan, joka on herättänyt huomattavaa keskustelua kautta maailman, ei tietenkään meillä, sillä puusilmäisten mediasuojatyöpaikkatoimittajiemme mielestä on paljon tärkeämpiäkin aiheita joista uutisoida… Anatolian yliopiston kampanjassa valistetaan turkkilaisia siitä, että “joululla ei ole mitään tekemistä turkkilaisten perinteiden kanssa” ja että “joulun juhliminen on isku päin muslimien kasvoja”. Ehkäpä pölhöpopulistinen Stubb on sittenkin oikeassa, että monissa asioissa Turkki on meidän kanssa samalla tasolla. Jos meidän yliopistojärjestelmässämme Taneli Koivuklapin, Paavo Vennerpahvin tahi peräkammarrinpoika Sakun kaltaiset (fiktiiviset) “vasemmistoälyköt” voivat saavuttaa akateemisia loppututkintoja, niin eipä opinahjomme laahaa kovinkaan kaukana turkkilaisen akateemisen maailman vanavedestä.

Somalia on puoletaan paraatiesimerkki muslimilogiikasta ja kiitollisuudesta. Suomi tuplasi kaikessa hiljaisuudessa virallisen kehitysapunsa Somaliaan. Tämän lisäksi Somppumaa nettoaa vielä epävirallista kehitysapua, jota suomalaista kulttuuria rikastuttavat suomalialaiset monitaito-osaajat siirtävät varsinaiseen kotimaahansa Suomenlahen molemin puolin kuitatuista fattarahoistaan. Myös Hamas ja al Qaeda -kytköksiä omaavat muslimijärjestöt keräävät maamme muslimiväestöltä koraanin mukaista almuveroa ja siirtävät nämä rahat tahoille, joista kenelläkään ei ole selkeää varmuutta… Suomi ja Suomen somalit siis pitävät huolen siitä, että tilanne Somppulassa pysyy epävakaana… Mutta mitä luonnollista habitaattiaan asuttavat somalit tekevät näin joulun alla? No tietenkin kriminalisoivat joulun ja tekevät joulun viettämisestä rangaistavan teon.

Entäs sitten Raamatun tyysijoilla Kaksoisvirranmaassa, aka Irakissa? Irakin kristityt saivat kokea islamin oppien mukaisen joulutervehdyksen autopommin räjähtäessä kirkon vieressä. Ainakin 37 kristittyä saivat allahin tahdosta maksaa hengellään… Mutta ihan näin vähällä eivät vääräuskoiset Vapahtajansa juhlapyhästä selvinneet, nimittäin allahin tahdosta räjähti toinenkin pommi samaisena päivänä läheisen kristittyjen asuttaman korttelin kupeesta. Pommin rakentaneet muslimit olivat kuitenkin siinämäärin toheloita, että kuolonuhreilta säästyttiin, ainoastaan 21 luokkauttui.

Ja vilkaistaanpa vielä judeo-kristillisen korkean sivistyksemme kehtoa Israelia: On odotettavissa, että antisemiittiset pisuaarimediamme; kekkoslovakialainen aikakapseli YLE ja erkkonatsit etukenossa, tulevat piakkoin uutisoimaan suu vaahdoten siitä, kuinka ilkeät israelilaiset hyökkäävät mediamme sairaan mielikuvituksen mukaan “natsisaksan keskitysleireihin verrannoliseen Gazaan“… Kyseisessä uutisoinnissa EI TAASKAAN TULLA MAINITSEMAAN mitään siitä, että palestiinalaisiksi™ itseään kutusuvat jordanilaiset tarkka-ampujaterroristit ovat tulittaneet israelilaisia siviilejä Gazan puolelta rajaa. Israelin pääministeri Netanjahu on ilmoittanut vastaavansa tähän rikkomukseen kovalla kädellä. Sitä saa mitä tilaa!

Mutta arvatkaapa vielä päätteeksi, että löytyykö islamistien kanssa rasismia vastaan hihhuloivilta vihervasemmistolaisilta suvakeilta solidaarisuutta islamin uhreille näin joulun alla? No eipä tietenkään… mutta siitä huolimatta: Joulurauhaa kaikille, etnisyyteen ja maailmankatsomukseen takertumatta 🙂

Advertisements

2 comments

  1. No jopas… Gonzo antaa lopultakin kunniamaininnan viemärin velikullille… tai pikemminkin “vellikulleille” 😀

  2. Tarkoititko noita fiktiivisiä wannabe älykköjä jotka mainitaan toisessa kappaleessa? Noita joiden retoriikkaa käytettiin Gonzoa vastaan lähetetyssä uhkailussa?
    🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s