“Suomalaisten” muslimien jihad-turismi hurjassa nousushdanteessa: KELA -korvauksien päälle al Qaeda -lisä

roihuvuoren jihadistitMenneellä viikolla kekkoslovakialainen aikakapseli YLE näki äärettömän paljon vaivaa lakaistakseen islamin lieveilmiöt maton alle. Muslimineidoista, somalipissiksistä, hyödyllisistä idiooteista ja hilam-dialogia suoltavista taqqyah -imaameista koostunut “asiantutijaraati” vuodatti siinämäärin ylenpalttiset määrät verbaalia ripuliaan islamin rauhanomaisuudesta ja soveltuvuudesta, että keskustelulle jihadin roolista Suomen muslimiyhteisöjen parissa ei sitten jäänytkään ruutuaikaa. Tämä on sääli, sillä teema olisi heijastanut valoa islamin pimeään puoleen, joka on huomattavasti relevantimpi kuin se, että saako suomessa asuva muslimineito itse päättää käyttääkö hän päärättiä vaiko eikö.

Lontoossa 7.7.2005 tapahtuneeseen islamilaiseen uskontunnustukseen sekaantunut  Syyrian sunni-kapinallisten värväri Omar Bakri Muhammad kertoi em. kekkoslovakialaiselle aikakapselille antamassaan haastattelussa, että hän tietää ainankin 40 Suomesta Syyriaan matkanneen muslimijihadistin murhaavan ja terrorisoivan taistelevan Syyrian sunni-kapinallisten riveissä. Ennen kun Omar Bakri Muhammadin britanistanin kansalaisuus peruttiin ja hän pakeni Syyriaan toteuttamaan vääräuskoisiksi leimaamiensa ihmisten kansanmurhaa, agitoi hän islamilaista vihaa yhdessä Suomessakin käyneen tunnetun vihasaarnaaja Anjem Choudaryn kanssa. Choudary vieraili Suomessa salafististen Helsingin muslimien kutsumana ja hän julisti mm., että “sharia tulee vielä suomeen”. Samainen järjestö toi taannoin Suomeen myös toisen islamilaisten vihapuheiden kansainvälisen rock-tähden; vaimon hakkaamisen välttämättömyydestä, homojen hirttämisestä, islamista pois kääntyvien mestaamisesta ja juutalaisten tuhoamisen välttämättömyydestä saarnaavan Khalid Yasinin. Ei ole siis vaikeaa päätellä, että mistä Suomen moskeijasta alkaa jihadistiemme matka kohti Syyriaa ja Somaliaa.

Omar Bakri Muhammad kertoo auttavansa jihadkiimaisia “suomalaisia” takaamalla näille täyden taloudellisen tuen ja pääsyn määränpäähän. Jos esim. itähelsinkiläinen somaliperhe lähettää poikansa Syyriaan, saavat he KELA-korvauksien ja fattafyffejen päälle vielä Omar Bakri Muhammadin ohjaamasta muslimirahastosta maksettavat jihad-bonukset.

Euroopasta pyhään sotaan pyrkivien jihadistien tie vie yleensä Turkin  lepsun rajavalvonnan takia Turkin kautta. Siksipä Omar Bakri Muhammad päivitteleekin Euroopasta pyhään sotaan lähtevien nuorien jihadistien suhteellisen vähäistä määrää, sillä Turkin reitin helppouden takia luku voisi olla suurempikin. Euroopan unionin passien takia eurooppalaiset pääsisivät Turkkiin ilman viisumeita ilman, että heitä epäiltäisiin mistään. Turkkihan on maa, jota täystuhoministeri Alexander Stubb on jo pitkään kehunut EU-kelpoiseksi maaksi.

Suomesta syyriaan lähtevien terroristikokelaiden taistelijoiden ryhmä koostuu pitkälti somali- ja arabitaustaisista “suomalaisista”. Jotkut heistä ovat syntyneet Suomessa. Myös lähtijöiden motiivit vaihtelevat. Toiset menevät perustamaan Syyriaan islamilaista valtiota, jotkut lähtevät YLE:n mukaan matkaan “humanitäärisistä” syistä. Miksiköhän en ole yhtään yllättynyt siitä, että YLE yhdistää humanitäärisyys -käsitteen terrorismiin?

Suomessa mahdollisesti tapahtuvasta värväyksestä ja muista yksityiskohdista Bakri Muhammad vaikenee. Sen sijaan hän vakuuttaa, etteivät pyhästä sodasta palanneet ole uhka kotimailleen, sillä “uskon soturit eivät tee rikoksia kotimaissaan”. Ja mikä parasta, jos demarit saavat Tuula Väätäisen urheiden sotaveteraaniemme muistolle kuseksivan ja Geneven sopimusta halventavan ehdotuksen läpi, saavat jihadista “kotiin palaavat” Suomen kansalaisuudella siunatut terroristit uskonsoturit samat oikeudet kuin sankarilliset sotaveteraanimme. 

Supo on tähän mennessä tehnyt työnsä esimerkillisesti, sillä Suomen terroristiongelma on toistaiseksi pysynyt hyvin hallinnassa ja kotirintamalla on ollut rauhallista. Toivoisin kuitenkin Supolta avoimuutta asiaan. Supossa tulisi seurata Saksan rikospolisiiliton puheenjohtaja Klaus Jansenin esimerkkiä ja puhua asioista avoimesti. Suomalaisilla viranomaisilla kun on ollut aina perinteenä hoitaa asioita tyyliin “no hajaannutaanpas nyt, täällä ei ole mitään nähtävää”.

Advertisements

11 comments

  1. Paskan jauhantaa kaikki “kotouttaminen” Suomalaisesta perspektiivistä!Syntyvaloinen sytyke intoutuu kotikutoiseen liemeen vaikka saharasta.Ruotsissa tykkipiirit liehuvine ulokkeineen jo Olofin avustuksella kekkeröineet kauppojen takahuoneissa suunnitelmineen…Kauan se kestikin pikkuisen tosikikoiden liiviin uiminen?Fyrkat vähissä muissa maissa,mut tosi humaani Suomalaiset ostaa huppuja mieluusti tummiin sävelmiinkö…tuskin vaan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s