GONZO’s FAQ

introducinggonzoAutofobia – Suvaitsevaisuushumalaista itsensä ja omiensa vihaamista.
Demokratia – Opportunistien hyväksikäyttämä ideaali valtiomuoto.
Erkkonatsi – Aatos Erkon imperiumin selkärangaton lakeija.
Etnisyys – Liittyy ihmisen syntyperään. Ei saa kuitenkaan unohtaa, että ei etnisyys tee ihmisestä kusipäätä, vaan se, että sillä on kusta päässä.
Etnopopulismi – Omaan etniseen taustaansa kohdistuvaa käänteistä rasismia/autofobiaa. Patologinen pakkomielle kieltää tilastolliset faktat.
Finnish Defence League – Islamkriittisenä kansanliikkeennä toimintansa aloittanut karismaattiset johtajansa ja ideologiset oppi-isänsä menettänyt poliittisesti korrekti Facebook -ryhmä vailla kurssia ja agendaa.
Hurri – Poliittisesti epäkorrekti nimitys kantasuomalaista etnistä diversiteettiä edustavalle ehdalle kantasuomalaiselle.
Homma-forum – Virtuaali hiekkalaatikko. Besserwisseristisistä maahanmuuttokriitikoja leikkivistä pelleistä koostuva pieni piirileikki.
Homofobia (Varsinaisesti) patologinen pelkotila omaa sukupuoltaan edustavan henkilön kanssa harjoitettua seksiaktia kohtaan ja/tai kykenemättömyys arvostella seksuaalvähemmistöpopulistista retorikkaa koska pelkää tulla leimatuksi homofobiksi™. (Populistisessa puhekielessä) sanahirviö jolla pyritään leimaamaan kaikki seksuaalivähemmistöpopulismia rationaalisestikin kyseenalaistavat tahot kaappihomoiksi. 
Hyvä ihminen™
 – Suvaitseivaisuushumalainen islamofiili etnopopulisti. Vakaasti vakuuttunut siitä, että islam on rauhan uskonto™ ja kaikki jotka ovat toista mieltä, ovat rasisteja tai nasuja™.
Islam – Uskontona markkinoitu totalitariseen fasismiin perustuva varhaiskeskiaikainen poliittinen beduiini-ideologia.
Islamofilia – Patologinen kykenemättömyys rationaaliseen keskusteluun islamista.
Islamofobia™(Varsinaisesti) kykenemättömyys arvostella islamia ja sen lieveilmiöitä koska pelkää tulla leimatuksi islamofobiksi™. (Populisitisessa puhekielessä) irrationaalinen sanahirviö jolla pyritään mustamaalamaan kaikki rationaalisestikin islamia arvostelevat tahot mielisairaiksi.
Judeo-kristillisyys – Sivistyksen kehto.
Jussi Halla-Ahon kootut sanansa syömiset – Aka. “Viemäri”.  Facebookissa vaikuttava mieleltään horjuvien antifa terroristien selkääntaputtelukerho jonka koulukiusaajan logiikalla toimiva idiotismi osuu kuin vasara omaan peukkuun.
Kantasuomalainen – Suvaitsevaisuushumalaisen puupääpolitiikan uhri.
Klitorisamputoitu sosiaalikatastrofi – Integraatiokyvytön työtä vieroksuva ja kulttuuria rikastuttava synnytyskone.
Kokoomus – Kansallinen sekoomus.
Kommunismi – Järjen köyhyyttä.
Kukkahattutäti – Järjen köyhyydestä kärsivä totuudesta vieraantunut hyvä ihminen™.
Käännynnäinen (muslimi) – Identieettikriisissä ählämileikkeihin haksahtanut kantasuomalainen hölmö tai avioliiton kautta pakkokäännytetty kantasuomalainen tytönressukka.
Maltillinen muslimi – Suvaitsevaisuushumalaista retoriikkaa.
Mamu – Kulttuuria rikastuttava kansainvälinen monitaito-osaaja.
Mohammad/Muhamed – Itsensä profeetaksi julistanut lukutaidoton varhaiskeskiaikainen lapsirakastaja.
Monikulttuurisuus – Kaunis utopia.
Muslimi – allahille alistunut “uskonnon” uhri.
Musulmaani/musulumaani – Kts. “muslimi”.
Mustalainen – Poliittisesti epäkorrekti nimitys kantasuomalaista etnistä diversiteettiä edustavalle ehdalle kantasuomalaiselle.
Nasu™Hyvän ihmisen™ käyttämä nimitys ihmisestä joka on hänen kanssaan toista mieltä tai kyseenalaistaa tämän totuudesta vieraantunutta maailmankatsomusta.
Neekeri – Aikoinaan salonkikelpoinen sana jolla viitattiin afroetnistä taustaa edustavaan kanssaihmiseen. Suvaitsevaisuushumalaisen sanareformin myötä brändätty rasistiseksi haukkumasanaksi.  Sanaa ei suositella sovellettavaksi edes satiirisessa yhteydessä, koska sen käyttö saattaa innoittaa hyviä ihmisiä™ tuhlaamaan poliisin aikaa ja veronmaksajien varoja tekemällä asiasta turhanpäiväisiä tutkintapyyntöjä.
Puskaraiskaaja – Kulttuuriaan harjoittava kohdemaansa kulttuuria rikastuttava kansainvälinen monitaito-osaaja.
Rasismi – Järjen köhyyttä. Ei etninen tausta tee ihmisestä kusipäätä, vaan se, että sillä on kusta päässä.
Rauhan uskonto™Hyvien ihmisten™ luoma trenditermi, osa islam-brändiä.
Ryssä – Itärajan takainen veli venäläinen. Osaa harjoittaa dialogia musulmaanien kanssa häkellyttävällä tehokkuudella. Sanana vähintään yhtä loukkaava ja alentava kuin “neekeri”, mutta sen käyttö julkisuudessa ei johda virkavalan aikaa ja resursseja tuhlaavaan turhanpäiväiseen tutkintaspyyntöön.
Seksuaalivähemmistöpopulismi
– Manian omainen tarve korostaa henkisiä puutteitaan seksuaalisilla perversioilla.
Siionismi – Ratkaisu Lähi-Idän ongelmiin.
Somali – Kulttuuriamme rikastuttava kansainvälinen monitaito-osaaja.
Suvaitsevaisuus – Järjen köhyyttä.
Suvaitsevaisuushumala – Päihtymyksenomainen tila suvaita suvaitsemattomuutta ja jääräpäisesti intää suvaitsemattomuutta järkipohjaisesti arvostelevia tahoja äärisuvaitsemattomiksi.
Vasemmistolaisuus – Järjen köyhyyttä.
Viemäri – Kts. “Jussi Halla-Ahon kootut sanansa syömiset”
Suvakki – Kts. “hyvä ihminen™”
Yksittäistapaus – Suvaitsevaisuushumalaisen hyvän ihmisen™ merkittävin mantra jota tulee toistaa aina kun kohtaa multikulturalistisen todellisuuden epämielyttävää arkipäivää.
YLE – Post-taistolaisessa krapulassa rypevien mediasuojatyöpaikkapölvästien pyörittämä kansanpedagogiainstituutio.
Yön Timo – Kts. “neekeri”.
Ählämi – Kts. “muslimi”. Sanaa ei suositella sovellettavaksi edes satiirisessa yhteydessä, koska sen käyttö saattaa innoittaa hyviä ihmisiä™ tuhlaamaan poliisin aikaa ja veronmaksajien varoja tekemällä asiasta turhanpäiväisiä tutkintapyyntöjä.