Avoin kirje sinulle Nasima

jugnerin musufriiduTurvassa talibaneilta ja islamilaiselta arjelta, täällä suomalaisessa lintukodossa, varttunut demarien etnokiintiötä rikastuttava turhanpäiväisen tv- kanavan lobotomiaformaatin linssilude Nasima Razmyar kertoo repineensä tanssitrikoonsa (hänen luonnollisessa habitaatissaan kyseessä olisi ollut burqha) “PerSSujen” kansanedustaja Teuvo Hakkaraisen islam -näkemyksistä.

Minusta Nasiman suuttumus on täysin oikeutettua, sillä onhan hän demari ja demarit ovat omineet oikeuden polttaa päreensä joka kerta kun joku ilmaisee asiansa poliittisen korrektiuden omertan tahi demarien itsensä putkikatseisen maailmankatsomuksen vastaisesti. Muslimina Nasimalla on myös oikeus kyseenalaistaa Hakkaraisen kaltaisen vääräuskoisen metsämiehen kompetenssia tulkita koraania, olkoonkin että Teuvon esittämää kritiikkiä voidaan perustella selkein koraanisitaattein (esim. 2:24, 5:10, 9:5, 19:46, Sahih Muslim 4363 jne. jne. jne.). Myös muslimien itsensä tapa tulkita pyhänä pitämäänsä kirjaansa ja harjoittaa ko. opuksen oppeja käytännössä luo selkeää pohjaa Hakkaraisen esittämälle islam-kritiikille.

Surkuhupaisinta tässä on se, että Nasima pitää Hakkaraista uhkana maailmanrauhalle, vaikka itse edustaa historialtaan maailman verisintä ideologiaa. Ideologiaa, jonka nimeen vielä tänäpäivänäkin poltettaan kirkkoja ja synagogia, tuhotaan muiden uskontojen pyhiä monumentteja, tapetaan kristittyjä, juutalaisia ja muita ei-muslimeja ja hirtetään homoja, järjestetään julkisia kivityksiä ja amputaatioita, silvotaan pikkutyttöjen sukupuolielimiä, poljetaan naisten ihmisoikeuksia, harjoitetaan rasismia ja kaikkea muutakin sellaista, joka ainakin periaatteessa on täydellisessä ristiriidassa demarien brändiin rinnastetun arvomaailman kanssa.

Nasiman itsensä tapa suhtautua uskontoonsa on samalla tapaa selketiivinen kuin nykydemareiden tapa suhtautua poliittisiin arvoihinsa. Hehän ovat tietoisesti unohtaneet noin satavuotta sitten aiheuttamansa Suomen historian suurimman laittomilla aseilla tehdyn massamurhan ja tulevat myös unohtamaan hiljattain Somaliassa murhatun aatetoverinsa murhan. Jos joku asiasta erehtyy jotain sanomaan niin se luonnollisesti käännetään peilikuvaksi.

Minusta Nasiman on turha itkeä Teuvolle, sillä kaikki me Teuvoa hieman enemmän kouluja käyneet ja maailmaa nähneet tunnemme sen mantran, että islam on rauhan uskonto™. Ongelma on vain siinä, että muslimit eivät ole tätä vielä itse sisäistäneet. Siksipä ehdotankin, että Nasima pukeutuu älämölöohjelmassa käyttämiinsä tanssitrikoisiin, ottaa kouraansa Helsinki Pridessä heiluttelemansa sateenkaarilipun ja vierailee luonnollisessa habitaatissaan, vaikka kotikaupungissaan Kabulissa, piipahtaa Teheraniin ja lopulta suunnistaa Mekkaan valistamaan uskonveljiään ja miksipä ei siskojakin siitä, että terrorismi, naisten alistaminen, juutalaisten vihaaminen, homojen hirttäminen ja raiskatuksi tulleiden naisten kivittäminen aviorikkojina ei ole islamin pyhistä kirjoituksista huolimatta islamin mukaista.

Samalla Nasima voisi poiketa myös Egyptiin valistamaan Muslimiveljeskuntaa Nasiman mukaisesta islam-totuudesta.

Onnea matkaan Nasima.

EDIT! Tämä juttu on kuohuttanut siinämäärin paljon tunteita ja aiheuttanut ihastusta ja vihastusta, että teemaa oli pakko avartaa syväluotaavammin. Luo myös palautteeni demareille ja Liisa Jaakonsaarelle.

23 comments

 1. Iltalehden keskustelupalstalla käydään mielenkiintoista juttuotkiota tästä kirjoitelmastani. Tässä poikkeuksellisen rakenteellinen komemnti jonka ajattelin kerätä talteen siltä varalta, että Iltalehden foorumihygieniasta vastuussa olevat sefut korjaavat sen pois:

  “Itse kun vuosikausia olen asunut muslimimaissa, niin voin faktana kertoa että siellä melko avoimesti tiedetään että kristityissä maissa asuu paljon ateisteja. Se herättää heissä jopa melko suurta kummeksuntaa, koska eivät pysty ymmärtämään (edes koulutetut muslimit) sitä että joku ei usko mihinkään. Tämän asian myötä he myös pitävät kristittyjä sekä kristittyjä maita heikkoina. Kristittyjä sen vuoksi etteivät pysty pidättäytymään uskossaan ja valtioita sen vuoksi että eivät kontrolloi kansalaisiaan vaan antavat elää kuin pellossa.
  Tein töitä lähes koko 90 luvun muslimien kanssa monessa eri maassa ja siihen nähden on mielenkiintoinen asia se että en koskaan törmännyt ihmiseen joka olisi sanonut olevansa ateisti. Kaikki olivat hartaita muslimeja. Länsimainen ajatusmaailma ei oikein ymmärrä sitä mitä muslimina oleminen on, oletetaan että jos länsimaissa suurin osa ihmisiä on tapakristittyjä tai ateisteja, tilanne muslimimaissa olisi sama. Tässä kohti mennään harhaan.”

  http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=950945&page=2

 2. Olipas pitkästä aikaa asiallista tekstiä. Vaikka Suomi on menossa kovaa vauhtia kohti ojaa nimeltä mainitsemattomien putkinäköpuolueiden ansiosta, tuo hetkittäistä helpotusta ahistukseen tieto siitä että vielä löytyy ihmisiä keitä ei ole aivopesty “rakastamaan kaikkia” – huolimatta siitä tullaanko tänne töihin, jatkamaan elämäntaparötöstelyä vai perustamaan uutta tukikohtaa jihad-pommitusten koordinoimiseksi. Kiitos.

 3. Itse olen lähtöisin Iranista. Perheemme täällä ja sukumme Iranissa, New Yorkissa, Lontoossa ja Pariisissa ovat täysin ateistisia.

  1. K.E. Jotenkin en usko tuota näkemättä että Iranista kotoisin oleva olisi ateisti. Tai varsinkaan Iranissa asuva, koska luultavasti olisi teloitettu ajat sitten. Huono trolli!

 4. Kuulin eräältä tuttavalta tarinan juurikin Iranilaistaustaisesta perheestä saksassa, tämän kertojan veli (suomalainen mies) on aviossa tämän perheen tyttären kanssa ja heillä ei olla uskonnollisia. Kuitenkin aiemmin kun perheen tyttäret olivat pieniä, muu suku oli kuulemma kovinkin painostanut perhettä lähtemään Iraniin ettei lapset pääse länsimaalaistumaan, oli uhkailtu ja välit olivat rikkoutuneet. Muu suku oli sitten kaikonneet Iraniin mutta tämä perhe jäi, uskon että tällaisia on paljonkin mutta kuinka moni alistuu esimerkiksi suvun painostukseen ja kasvattaa lapsensa islamiin ja altistaa radikalisoitumiselle?

 5. Oon K.E.:n suomalainen ystävä jo yli 30 vuoden takaa ja oon vieraillut usein Iranissa hänen perheensä luona. Siellä eletään ihan erilaista elämää kodeissa kuin mitä täältä kattoen uskotte. K.E.:n perheessä juodaan jopa alkoholia, K.E:n yksi sukulainen onkin alkoholisti siellä. Iranissa myydään tietyissä kaupoissa tiskin alta viinaa. Sama juttu on possunpotkan kanssa. Heillä on jopa koira lemmikkinä. Ja jenkkiläisiä taivaskanavia katsovat. Eikä niillä oo mitään tapoja että naiset ja miehet erikseen vaan kaikki ovat yhdessä. He ovat varakas ja arvostettu suku siellä.

 6. Heh. Veikkatko Trina että tää porukka oikeasti uskoo mitään muuta kun että kaikki muslimit elävät keskiajalla ja haaveilevat 24/7 jihadista….? Hehän tietävät paremmin, ovat lukeneet blogeja ja kaikkea ja siellä sanottiin! *huoh*

  1. No onneksi “tää porukka” mikä meillä täällä on koostuu pitkälti “maltillisista muslimeista” ja hehän eivät ole uhka, vaan rikastuttavat kulttuuriamme. Varsinainen ongelma ovat esim ne sadat turkulaiset jihadistit joista Turunsanomat taannoin kirjoitti (https://jamesgonzo.wordpress.com/2013/08/15/ts-pissaa-poliittisen-korrektiuden-kiukaalle/), tai salafistien ylläpitämä Helsingin Muslimit ry tai Muslimiveljeskunnan rahoittama RABITA jne. jotka radikalisoivat “maltillisia muslimejamme” ja eidstävät islamilaisten parlaleeliyhteiskuntien syntyä.

 7. Media, media, media…te kaikki olette mediaorjia. Se mitä kuulette uutisista sitä te levitätte myös ku ruttoa, tässä tapauksessa “Islam alistaa naisia, islam levitetään miekalla, islam sitä islam tätä jne jne” tiedätte mitä tarkoitan..älkää puhuko asioista, mistä ette tiedä mitään, olette kaikki vielä lapsen tasolla kun lukee viittauksia islamista..olette saaneet jostain sen käsityksen, että naisella on nolla-asema islamissa. Idässä kiehutaan tänä päivänä suuttumuksesta naisen puuttuvia oikeuksia kohtaan ja naiset vaativat täydellistä tasa-arvoa miehen kanssa. Äänekkäimpiä näistä kiivaista naisten oikeuksien puolustajista ovat ne miehet ja naiset, jotka Islamin nimissä raivoavat mitä typerimmällä tavalla. Jotkut heistä tulkitsevat väärin Islamia ja väittävät, että se joka suhteessa kannattaa sukupuolten täydellistä tasa-arvoisuutta – kun taas toiset – tietämättömyydestä tai välinpitämättömyydestä Islamia kohtaan – väittävät Islamin olevan naiselle vihamielinen; että se mitätöi häntä ja alentaa hänen statustaan. He väittävät, että Islam pitää naista älyllisesti alempitasoisena ja suo hänelle suurin piirtein eläimen aseman. He sanovat, että hänet on alistettu olemaan vain miehen seksuaalisen tyydytyksen välikappale ja uusia ihmisolentoja tuottava kone. Tämän pitäisi osoittaa, missä palvelevassa asemassa nainen on miehen suhteen; ja tuloksena on, että mies dominoi häntä ja nauttii täydellista yliherruutta häneen nähden.
  Molemmat näistä ryhmistä tietävät yhtä vähän Islamista, tai sitten he sekoittavat tarkoituksellisesti oikean ja väärän hämätäkseen muita ja siten synnyttääkseen epäsopua ja levottomuutta yhteiskunnassa, edistääkseen omia alhaisia suunnitelmiaan ja rumaa peliään.

  Ennen kuin ryhdymme yksityiskohtaisesti tarkastelemaan naisen asemaa Islamissa, tahdomme ensin lyhyesti käsitellä eurooppalaisen naisliikkeen historiaa, sillä juuri sieltä löydämme niiden vikojen lähteen, joista kaikki modernin idän harhaanjohdetut liikkeet kärsivät.

  Naista pidettiin Euroopassa ja muualla maailmassa pelkkänä nollana; ei minään. Hän oli monien keskustelujen aihe “oppineiden” ja “filosofien” keskuudessa, jotka kiistelivät seuraavanlaisista kysymyksistä: “Onko naisella sielu vai ei? Jos hänellä on, mikä tarkalleen on hänen sielunsa luonto, onko se inhimillinen vai eläimellinen? Jos oletetaan naisella olevan ihmisen sielu, millainen sosiaalinen ja inhimillinen asema hänellä sitten tulisi olla suhteessa mieheen? Onko hän syntynyt olemaan miehen orja vai onko hänen asemansa jotenkin parempi kuin orjan?” Tämä tilanne pysyi muuttumattomana myös niinä verrattain lyhyinä ajanjaksoina, jolloin nainen on näyttänyt omaavan keskeisen aseman sen ajan sosiaalisessa järjestelmässä; siis Kreikassa ja Rooman valtakunnassa. Mutta kaikki tämä korottaminen ei merkinnyt ylennystä naiselle sinänsä; se oli pikemminkin joidenkin harvojen etuoikeutettujen naisten ylentämistä, jotka elivät pääkaupungeissa ja tiettyjen persoonallisten ominaisuuksiensa ansiosta olivat omiaan koristamaan sosiaalisia tilaisuuksia. He eivät olleet muuta kuin viihdyttämisen välikappaleita isorikkaille, jotka applodeerasivat heidän sisääntulolleen silkasta turhamaisuudesta ja kopeudesta. Mutta siinä ei osoitettu minkäänlaista kunnioitusta naista kohtaan ihmisenä, vaan pelkästään sen huvin takia, jota hän saattoi miehelle tuottaa.

 8. “Siksipä ehdotankin, että Nasima pukeutuu älämölöohjelmassa käyttämiinsä tanssitrikoisiin, ottaa kouraansa Helsinki Pridessä heiluttelemansa sateenkaarilipun ja vierailee luonnollisessa habitaatissaan, vaikka kotikaupungissaan Kabulissa, piipahtaa Teheraniin ja lopulta suunnistaa Mekkaan”

  Lisään ehdotukseen vielä sen, että Steen Arhinmäki voisi mennä Nasiman mukaan kiertueelle. Steenillä on lippukin jo valmiina.

  Kabulin, Teheranin ja Mekan lisäksi kannattaa piipahtaa myös Somaliassa. Uskoisin, että sielläkin arvostetaan Stenkan ja Nassen iloisissa väreissä hulmuavia sateenkaarilippuja.

 9. Ikävä kuva. Ensivaikutelma oli, että se on osin jostain Helsingin satamasta ja sitten vähän kollaasia siihen. Niin vasta n. kymmenennellä katselukerralla katsoin tarkemmin sitä taustaa. Eipä ihme, että Ahmaddijanne kertoo, ettei Iranissa ole juuri yhtään tosimiestenmiestä.

  Hakkarainenhan ennakoi varsin hyvin tulevat uutisoinnit turkulaisten jihadistien touhuista. Nasimalla on täysi oikeus olla toista mieltä ja vaikka vielä muuttaakin sitä.

 10. Ei ole ihme jos tuo nainen on suvaitsevainen. Ei afganistanin eliitti ole kosketuksissa sielläkään tavan kansaan kuin korkeintaan palvelijoidensa kautta. Yhtä pihalla kuin suomen eliitti normielämästä. Hän on kuin prinsessa joka leikkii lännessä hienoa elitisti rouvaa oikein hyvää ja suvaitsevaista ihmistä. Inhoan tuota ja sitä toista anderssonia et co.

 11. Oli juttua iranilaisista ja ateista. En tiedä onko ateisti oikea sana kuvaamaan tuota, mutta agnostikkoja iranista pois muuttaneita tunne monia ja ovat ihan fiksujakin, koska ovat AJATELLEET ja miettineet maailman menoa toisin kuin perus Suomi-sheeple, joka dokaa ja tukkii aivonsa teeveeellä..

  Suomalaiset ei paljon ajattele

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s