Tuomiojan johtama UM ryöstöviljelee veroeurojasi kannibaaleille

eki ja kannibaalitOlen jo kertaan jos toiseenkin valistanut teitä verorahoillamme rahoitettavista kehitysapukusetuksista. Tällaiselle suomalaisen hyvinvoinnin raiskaamiselle on luonteenomaista ammenetaa veroeuromiljardejamme erinäisten maailmanparantajia leikkievien huuhaajärjestöjen nepotismista eläville kaunokullatuille hölmöille, hämärille terroristijärjestöille ja läpikotaisin korruptoituneiden maiden rappioituneelle valtaeliitille. Suomalaisten kukkahattufasistien jakama kehitysapu on niin itsevanhurskastelevan ylimalkaista, että veroeurojamme äyskäröidään jopa maille joita ei ole olemassa tai jotka ovat tunnettuja räikeistä ihmisoikeusloukkauksistaan tai niittävät mainetta maailman nousevimpana globaalina talousmahtina tai jopa Turkille, maalle jonka pölhöpopulistinen täystuhoministerimme on jo kauan sitten julistanut olevan EU-kypsä maa.

Ulkoministeriön julkaisema lista kehitysyhteistyörahoituksen kohdemaista on järkyttävää luettavaa. Se on sellaisenaan kiistaton esimerkki ao. ministeriön täydellisestä impotenssista kansainvälisten asioiden hallintaan, niiden ymmärtämisestä puhumattakaan (UM:n diplomaattien riemuidioottimaisen inkompetenssin esimerkkinä mainittakoot vaikka Suomen viimeinen Jugoslavian suurlähettiläs Jorma Inki, joka vain kuukautta ennen etnisistä puhdistuksistaan tunnetun Jugoslavian sisällissodan syttymistä totesi, että “Jugoslavia ei hajoa eikä tänne tule sisällissotaa, sillä Jugoslavian kansat ovat jo vuosisadat eläneet sulassa sovussa keskenään”… ja tällaisten Jormien osaamisen ja kohdemaansa historian tuntemuksen varassa lepää suomalainen ulkopolitiikka ja diplomatia… Belgradista Jorma sitten siirrettiinkin Osloon jossa hän sai jatkaa pyllyilyä suomalaisten veronmaksajien kustantaessa hänen vegetointiaan…).

Monien miljoonaluokan pöljäilyjen ohella em. listassa silmään pisti erityisesti Kongon pygmeille luvatut vaatimattomat veroeuromme. On jo pitkään ollut tiedossa, että kannibalismistaan tunnetut Kongon armeija ja kapinallisetkin ovat kovaa vauhtia syömässä paikallisia pygmejä sukupuuttoon. Tästä raportoi mm. turhanpäiväisten sukanpyörittäjien ylläpitämä itsenvahurskastelijajärjestö YK jo yli 10 vuotta sitten. Ulkoministeriömme on siis ottanut ohjaksiinsa erinäisiä syöttöporsas, tai siis oikeammin syöttöpygmi -projekteja, joilla toissijaisesti tuetaan pygmejä, mutta ensisijaisesti tuetaankin sekä Kongon armeijan, että kapinallisten hyvinvointia, jotka ovat ravintoketjussa pygmien yläpuolella… Mutta ei hupi lopu tähän: se ei nähkääs riitä, että UM järjestää pygmipötyä kongolaisen herrakansan pöytään, pitäähän pöytään saada kunnon kattaus ja sen mukaiset pöytähopeat. Siksipä UM tukee ainakin viittä muuta Kongoon kohdistettua projektia, joiden kokonaisarvo on suomalaisen veronmaksajan selkänahasta kupatun monen miljoonan veroeuron arvoinen. Ulkoministeriöllemme on siis huomattava prioriteetti huolehtia siitä, että kongolaisen ravintoketjun huipulla heiluva paikallinen eliitti voi edelleen nauttia pyttipannun sijasta pygmipannua. Tämä on paljon tärkempää, kuin parantaa suomalaisten yhteiskunnallista pahoinvointia esim. varmistamalla rahoitus kotimaiselle lastensairaallalle.

Voimme toki argumentoida, että koska kannibalismilla on syvät juuret kongolaisessa kansanperinteessä, tekee UM täten tärkeää kulttuurityötä vaalimalla paikallisten perinteiden säilyvyyttä. Niin ja entäs ne UM:n virkamiehet jotka näitä rahojamme ryöstöviljelevät? No he tietenkin toteavat Pontius Pilatusmaisella paatoksella, että “kyllä tuo Gonzo on tyhmä kun jaksaa meitä syyttää, emmehän me asialle mitään mahda, sillä me saamme tietyn määrän määrärahoja per vuosi ja tehtävämme on jakaa ne eteenpäin, piste”.

PS. Maailman isotissisin, blondein ja ehdottomasti bimboin valtiovarainministerimme muuten tässä joku aika sitten lausui, että Suomen BKT on nyt vuoden 2006 tasolla. Vuonna 2006 kehitysavun osuus valtion budjetista oli vaatimattomat 661.000.000,- suomalaisella hiellä, verellä, sisulla ja osaamisella ansaittua veroeruoa. Vuonna 2013 samainen summa (jonka siis tulisi kansainvälisten pölvästisoppareiden mukaan olla sidottu BKT:n määrään) onkin 1.118.000.000,- samaista euroa, eli enemmän kuin poliisivoimiemme sitten vuoden 2006 leikatut määrärahat ja likimain samat mitä koko sosiaali- ja terveyspuolen supistetut määrärahat vuonna 2012. En ole blondi saati bimbo, joten minun on mahdotonta ymmärtää millä logiikalla Jutta on laskenut BKT:n vastaavan vuoden 2006 tasoa?

O tempora, o mores…

Advertisements

5 comments

  1. Miksi tämän jutun kuvassa esiintyvällä demarilla ei ole sellaista hienoa punaista nenäpäivädemarinenää kuin monien muiden juttujen kuvitusdemareilla?

    Minusta punainen demarinenäpäivänenä sopii mainiosti demareille!

    Oma suosikkini on joko demari Päivi Lipposen nenäpäivädemarinenäinen kuva tai sitten SDP-kypärään sonnustautunut demari Tuula Väätäinen halosenpunaisessa nenäpäivädemarinenässään.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s