Onko Hussein Al-Taee ”SDP:n Halla-Aho”? Menneisyys täynnä vihapuhetta, antisemitismiä ja yllytystä väkivaltaan

Demarien uutukainen kansanedustaja ja kiintiöetno Hussein al-Taee jakaa Jussi Halla-Ahon kanssa paalupaikan “tasavallan kovimpana vihapuhujana”.

Hussein al-Taee ja ”hyödylliset idiootit”. Kuva: facebook

SDP:n tuore kansanedustaja, ”vantaalainen” Hussein al-Taee on joutunut aiheellisen kritiikin kohteeksi facebook-päivityksistään. Menneiltä vuosilta kerätyt kuvankaappaukset kiistatta osoittavat, että al-Taee on toistuvasti postannut sosiaaliseen mediaan Iran-mielistä propagandaa, vihapuhetta ja Israel-vihamielistä arabipropagandan vauhdittamaa antisemitismia..

SDP:llä on pitkä historia toiminnasta ulkomaiden vaikutusvallan hyödyllisenä idioottina. Al-Taeen toiminta ei siis tule yllätyksenä. Hänen populisminsa istuu uus-sosialidemokraattiseen demagogiaan kuin nenä peppuun.

Hussein al-Taee
En ole osannut aina suhtautua maailmaan siten kuin nykyään. Olin ennen yksinäinen ja turhautunut, vihainenkin.

Kuvankaappaukset osoittavat al-Taeen kirjoittaneen vuonna 2011, että Saudi-Arabian silloinen kuningas Abdullah pitäisi polttaa ja Egyptin presidentti Hosni Mubarak tulisi hirttää. Päivityksessä käytetään saudeista alatyylistä ilmausta, joka viittaa lasten seksuaaliseen hyväksikäyttöön.

Uunituoreen demarikansanedustajan facebook-profiilissa oli todistetusti nähtävillä julkaisu, jossa Al-Taee nimittää Israelin pääministeriä Benjamin Netanyahuasotarikolliseksi”.

Al-Taee on osoittanut kansainvälisen politiikan taitamattomuuttaan nimittelemällä Israelin pääministeri Benjamin Netanyahua ”sotarikolliseksi”. Tässä ei sinänsä ole mitään uutta, sillä hänhän vain jatkaa islamofilisen Erkki Tuomiojan jalanjäljillä, joka tunnetusti edustaa Euroopan sosialidemokraattisten antisemiittien kärkikaartia.

Hussein al-Taee
Tiedän, että olen sanonut ja kirjoittanut typeryyksiä.

Al-Taee julkaisi facebook-tilillään, että ei muista kaikkia vanhoja facebook-päivityksiään. Hän ei myöskään kiistä rasismia, vihaa ja antisemitismia lietsovia kuvakaappauksia aivopieruistaan.

Populistisen valtamedian Jussi Halla-Ahoon kohdistama apinaraivo on sangen höynähtänyttä. Ennen kuin vaalivoittajan päätä vaaditaan vadille hänen edesmenneistä rationalismiin pohjautuvista kirjoituksistaan, kannattaisi tarkastaa minkälaisia todellisia viharikoksia ja putkikatseiseen tietämättömyyteen ja vajaaälyiseen propagandaan pohjautuvia sammakkoja löytyy aatteelleen niskalaukauksen antaneiden demarien kiintiöetnojen kaapeista.

Dr. James Gonzo
Vaasassa, 20. huhtikuuta, Herran vuonna 2019

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s