IslamExpo3 osa2: Kataisen islamofasistiset petikaverit

jyrkinfloppi02Kuten jo aikaisemmassa kirjoituksessani osoitin, häpäisee pääministerinämme toimiva pateettinen vellihousu suomalaisen pääministeri-instituution heittäytymällä Muslimiveljeskunnan järjestämän IslamExpo3 -tapahtuman marionetksi. Jyrki Katainen olettaa todistelevansa suomalaisen yhteiskunnan suvaitsevaisuutta siunaamalla tapahtuman läsnäolollaan pääministerimme roolissa. Taka-ajatuksena on kuitenkin edistää suomalaista asekauppaa ihmisoikeusloukkauksistaan ja jatkuvasti jonkinlaisia sotia käyvien tahi tukevien muslimidiktatuurien suuntaan.

IslamExpo3 tapahtuman marionettimestarina toimii terroristijärjestöksi luokiteltava pahamaineinen Muslimiveljeskunta, joka on tiettävästi harjoittanut aktiivia toimintaa Suomessa jo vuodesta 1993. Viulut maksetaan kuitenkin bahrainilaisesta islamisaatiokassasta. Kristittyjen vainoista kirjaa pitävä Opendoors -järjestön kristittyjenvainot 2013 -listalla Bahrain asettuu sijalle 35. Bahrainin kunigaskunnan perustuslaissa selvitetään, että se rakentuu yksitään islamin varaan ja islam on valtakunnan uskonto. Koska Bahrain on brändännyt itsensä edistykselliseksi muslimimaaksi, takaa se virallisesti uskonnovapauden. Bahrainilainen uskonnonvapaus on taattu seuraavanlaisesti:

“Kunigaskunta takaa kaikille vapauden harjoittaa uskontoaan ja uskontoonsa kuuluvia pyhiä ja tapoja, edellyttäen että ne eivät ole ristiriidassa maan uskonnon kanssa.”

IslamExpopippaloissa järjestetään myös näyttelyitä, joissa pyritään vakuuttamaan vierailijoita siitä, että islamilaiset maat ovat avoimia ja vastaanottavia ja kunnioittavat muita uskontoja tasavertaisesti islamin rinnalla. Marokon moskeijat, synagogat ja kirkot -näyttelyssä ei kuitenkaan esitetä Marokossa harjoitettua kristittyihin kohdistuvaa vainoa. Kirkoilta ja synagogilta perittävää jizya, eli “vääräuskoisvero” on luonnollisesti myös tabuteemojen listalla. Mainitsematta jäänee myös se, että marokon korkein ählämistinen istuin julisti keväällä 2013 fatwan, jonka mukaan islamista pois kääntyneitä tulee rankaista kuolemantuomiolla. Siitäkään luonnollisestikaan ei ole mainintaa, että Marokko ei ole alkujaan muslimimaa, vaan koostui pitkälti kristityistä ja juutalaisista. Vasta kun verenhimoiset muslimijoukot tunkeutuivat maahan ja alistivat niin berberit, riffiläiset kuin muutkin paikalliset kansat islamille, on marokossa ulistu hullidulilaata viidesti päivästä ja muistutettu kansalaisia siitä, että on aika tähdätä anus kohti allahin kurkihirttä ja iskeä otsaluu kanveesiin… Marokkolaisten ählämien suurimpiin kansanhuveihin lukeutuva juutalaisväestön kosher -viiniviljemille kuseskelu ja kosher -standardeja vaalivan Arielin rabbinaatin tilojen säännöllinen vandalisointi on mitä ilmeisimmin retusoitu pois näyttelyn kuvista, kuten myös Marokon sijoittuminen paikalle 39 Opendoorsin kristittyjenvainolistalla.

IslamExpo3 messualueen näytteilleasettajien joukosta löytyvä Bahrainin Jamia Islamia -liike on puolestaan tunnettu maltillisia muslimeja™  vainoavana militanttisena islamistijärjestönä. Britanistanilainen Dailymail kertoo, että Jamia Islamian johtava Mufti Muhammed Aslam Naqshbandi Bandhalevi julisti fatwan britanistanilaista muslimiparlamentaarikko Sadiq Khania vastaan, koska tämä äänesti homoavioliiton sallivan lakipykälän puolesta. Jamia Islamian mufti julisti, että Khan on islamin jättänyt “apostaatti” ja ansaitsee rikoksestaan allahin määrämän (kuoleman-) rangaistuksen. Sanomattakin selvää on, että ao. järjestö on osa Muslimiveljeskuntaa.

Messualueelta löytyy myös Federation of Islamic Organizations in Europe (FIOE), järjestö jonka perusti Yusuf al Qaradawi. Muslimiveljeskunnan radikaalina edustajana tunnettu Al Qaradawi mainitaan usein yhdeksi Al Qaedan rahoittajista, joka on al Jazeera -menestyksestään huolimatta tunnettu lisänimellä “terrorin teologi“. Tämä Jyrki Kataisen uusi petikaveri on tunnettu mm. siitä, että hän julistaa kuolemaa homoille, nudisteille ja “muille perversseille”, kannattaa tyttöjen ympärileikkausta, rukoilee tuhoa juutalaisille, pään katkaisua islamista pois kääntyville ja naisten oikeuksien panaan julistamista. Samainen järjestö ilmoitti taannoin, että Egyptin pitäisi kantaa Jizya -veroa kristityiltä. Se, että Jyrki Katainen ottaa vastaan kutsun jossa Yusuf al Qardawin järjestö on edustettuna, on ennenkuulumattoman häpeämätöntä ja täydellistä suomalaisen pääministeri-instituution häpäisemistä!!! Ajatelkaapa mikä älämölö syntyisi, jos vaikka Marine LePenn tai Geert Wilders saapuisi Suomeen ja Jyrki ottaisi heidät vastaan. Marine lePenn ja Geert Wilders ovat sentään eurooppalaisen demokratiakäytännön mukaan luottamustehtäviinsä valittuja, toisin kuin nämä Muslimiveljeskunnan islamofasisimin ja allahin nimeen suoritettujen terroritekojen edustajat.

Myös Suomen jihadisti-hautomoina tunnetut ja mediasta pois hussutetut Turun islamilaisten nuortenyhdistys ja Turun islamilainen yhdyskunta ovat edustettuina. Järjesöt esittelevät suuressa suvaitsevaisuudessaan, että minkälaisen kurssin moderni “suomalainen” islam on ottanut. Tabu-teemoiksi jäävät esim. Cambridgen yliopiston toteama muslimitaustaisen maahanmuuttajanuorien suvereeni kannatus islamilaisille kunniamurhille ja mitä on odotettavissa kun “suomalaiset” jihad-turistit palaavat islamilaiselta lähetystyöreissultaan takaisin sivistyksen pariin leveän pöydän ääreen. Miten järjestöt pyrkivät ennaltaehkisemään sitä, ettei Suomi joudu vastaavan statistisesti muslimijohtoisen jengiraiskausepidemian armoille kuin Ruotsi on teema jota ei ole kirjattu järjestöjen agendaan.

IslamExpo3 kaltaisten tapahtumien salliminen on osoitus Senaatintorilla vallitsevasta inkompetenssista ja sekä SUPO:n että sisäministeriön täydellisestä kykenemättömyydestä ymmärtää islamilaisia kokonaisuuksia ja jihadistisia ajatusmalleja.

PS. Tutkivan journalismin yhdistykselle vielä sellaisia terveisiä, että annan teille luvan käyttää tätä juttua lähdemateriaalina järjestäessänne johdatuskursseja tutkivan journalismin perustaitoihin. Teillä kun tuo puusilmäisyys tuntuu olevan siinämäärin kroonista, että “tutkiva journalismi” yhdistyksenne nimessä on harhaanjohtavaa ja käytännössä vain huono vitsi… typot jätin tähän juttuun ihan tarkoituksella, jotta teille jäisi tilaa kritisoida tämän jutun sisätlöä.
Advertisements

3 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s