TS ja Åbo Akademie pissaavat poliittisen korrektiuden kiukaalle

turkulaiset jihadistitTurku on Suomen vanhin kaupunki. Ensimmäinen pääkaupunki ja vanha Hansa-kaupunki. Turku oli Suomen portti maailmalle kun savolaiset olivat vielä vain suokansasta koostuva primitiivinen heimo, saamelaiset poronvirtsaa lipittäviä nokineniä ja Helsingin ja erityisesti Mansen syntyä saatiin odottaa vielä satoja vuosia… Turku on myös Suomen ensimmäinen yliopistokaupunki ja suomalaisen kulttuurin kehto. Siellä on perustettu maamme ensimmäiset puolueet, Mikael Agricola laati ensimmäisen suomenkielisen kirjan, raamatun, Turussa, jonka päälle on judeokristillisyyteen perustuva ainutkertainen kulttuurimme rakennettu… Mutta Turku ja turkulaiset eivät ole tunnettuja vain korkeasta kulttuuristaan, vaan myös syvääkin syvemmästä tyhmyydestään. Siitä hyvinä esimerkkeinä mainittakoot vaikka Li Anderson, Matti ja Teppo, turkulaisesta kiinteistökeplottelusta ja hyvävelidiilailusta kuuluisat turkulaiset vapaamuurarit sekä Turun kaupungin patologisia piirteitä omaava päähänpinttymä itsevanhurskastella maahanmuuttajien hyysäämisellä ja keinotekoisella monikulttuurisuudella.

Turkulaisen tyhmyyden paraatiesimerkki on Turun kukkahattufasistien rikollisia piirteitä omaava käytäntö ammentaa verorahoja islamofasismin tukemiseen ja kulttuuria rikastuttavien kansainvälisten monitaito-osaajien hyysäysteollisuuden vaalimiseen. Tästä on jäänyt historiaan takavuosien skandaali, kun turkulaistörtöt koettivat pimittää paskahousuisen maahanmuuttopolitiikan todellisia kustannuksia suurelta yleisöltä.

Turkulaisen Hamburger Börsin kesäterassilla maksakirroosiaan edistävistä TS-yhtymän mediasuojatyöpaikkatoimittajista on joku sanaseppä vahingossa hoiperrellut Kauppiaskadun yli toimituksen puolelle ja sortunut rikkomaan goebbelsiläistä media-ajattelua harjoittavan Reilumedian antamia maahanmuuton raportointia käsittäviä ohjeistuksia. Reilumedia nimittääin tuomitsee maahanmuuton negatiivisista lieveilmiöistä uutisoinnin ja ilmoittaa selkeästi, että hyvät toimittajat “etsivät aktiivisesti myönteisiä uutisia onnistuneesta yhdentymisestä ja nostavat esille menestyneitä monietnisiä kansalaisia”. TS:n mediasuojatyöpaikkatoimittajan rikkomus on vakava, hän nimittäin avoimesti raportoi siitä, kuinka Turussa, tuossa suomalaisen maahanmuuttopolitiikan mallioppilaskapungissa, toimii satoja islamia hartaasti noudattavia jihadisteja.

TS uutisoi myös siitä, kuinka suomalaiset muslimit ovat jakautuneet kahteen leiriin: hartaisiin muslimeihin eli jihadisteihin ja jihadistien halveksimiin muslimeihin eli madkhaleideihin, jotka ovat ns. maltillisia muslimeja™. Julkisuudelta vaiettu salaisuus on, että juuri madkhaleiden kannatuksen lisääntyminen on saanut islamin ehdottomuutta painottavien hartaiden muslimien eli jihadistien määrän hurjaan kasvuun.

Åbo Akademin dosentti Tuomas Martikainen linjaa selkeästi, että mikä on tähän johtanut:

-Kun ensimmäisen sukupolven muslimit tulivat tänne, elämä keskittyi lähipiirin hyvinvoinnin järjestämiseen. He tulivat hyvin erilaisista lähtökohdista. Silloin kielen oppiminen, opiskelupaikan ja toimeentulon järjestäminen meni kaiken edelle.

-Kun muslimien määrä kasvoi ja toimeentulo vakiintui, oli aikaa myös uskonnollisen identiteetin vahvistamiseen. Samalla lisääntyivät yhteydet omiin juuriin.

Muslimien uskonnollisen identiteetin vahvistuminen on siis johtanut jihadismin kasvuun ja maltillisen islamin™ halveksuntaan.

Jussi Jalonen, Dan Koivulaakso yms. selkärangattomat pusikoista huutelevat pseudointelektuellit “äärioikestoekspertit”!!! Miksi ette tuomitse TS:ää ja Tuomas Martikaista äärioikestolaisiksi natseiksi? Sellaiseksihan te olette minut ja entisen “työnantajani” FDL:n leimanneet jo ajat sitten ihan vain siksi, koska olemme jo vuosia sitten valistaneet tästä samaisesta ilmiöstä mistä Martikainen ja TS nyt kertovat.

Mitä tästä opimme? No tietenkin sen, että ehkä islam ei olekaan rauhan uskonto™ ja ei koskaan kannata sokeasti luottaa nysäkulliseen vasuriin tms. pamflettikirjailijaan joka uskoo olevansa tarpeeksi oppinut valistamaan sinua islamilaisesta todellisuudesta ja äärioikeistoksi leimaamiensa kansalaisaktivistien tarkoitusperistä.

Advertisements

7 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s