Vihervasemmisto rapistuu omaan henkiseen regressioonsa. Rotuoppi osana Vihreää retoriikkaa?

liljavihernatsiVihervasemmistolaisten mädättäjien rivit alakavat rakoilla. Huomionkipeydestä kärsivät huumehuuruiset vasemmistofasistiset mielentervyspotilaat ovat ilmeisesti saaneet tarpeeksensa siitä, että heidän hampunkatkuinen älämölönsä ei saa vastakaikua natseiksi demonisoimiltaan rauhanomaisilta ja lainsäädännölle kuuliaisilta kansalaisilta. Nyt he kohdistavat uusimman vihakampanjansa viherpiiperöiden nuoreen vihaiseen lepakkotyttöön nimeltä Lilja Tamminen.

Tapaus Hirvisaari synnytti syvän henkisen kriisin näille poliittisen korrektiuden aiheuttamasta henkisestä regressiosta kärsiville avohoitopotilaille. Kas kun PerSujen riveissä ei ole enää sitä suvaitsemattomuden demonista perikuvaa, tuota gospelia laulavaa entistä junakuskia ja nykyistä pienpuolueen kansanedustajaa, täytyy uutta vihakuvaa hakea väen vängällä, nyt jopa omien riveistä. Eli kun PerSu-uhrit alkavat käydä vähiin, alkaa omien selkään puukottaminen ihan vain siksi, jotta päivittäinen “anti-” fasistinen vihanpuuska saadaan tyydytettyä. Oman rikollisen toimintansa peittääkseen alkaa siis kaappirasistinen äärivasemmisto tekemään surkuhupaisaa pesäeroa vihreistä aktiiveista ja he vajoavat siten uusnatsien, noiden halveksittavien aateveljiensä, henkiseen rappioon rinnastettavaan älylliseen tyhjiöön.

Mutta entäs Lilja? Lilja lörpöttelee facebook -sivullaan varsin avoimesti sitä fanaattista vihaa minkä monet vihervasemmistolaisesta agendasta poikkeavat kansalaisaktivistit ovat saaneet kokea jo pitkään. Vihreiden kärkikaartin sekaantuminen valheisiin ja rikoksiin on selkeästi avaamassa suurelle yleisölle totuutta suvakeista ja heidän todellisista toimitatavoista ja siitä kaksinaismoraalistisesta rappiosta joka heidän agendaansa linjaa. Parasta tässä on se, että Vihreät vetävät mukanaan koko vasemmiston poliittisen tunkionsa syövereihin. Epäilemättä Hautalan tapaus avaa ovet myös tutkia vasuriministeri Kyllösen osuutta asiaan ja siitäkös se riemu sitten nousee…

Seksuaalivähemmistöpopulistina Liljan verbaali ripuli valuu myös Luojalta lahjakseen saaneen ruumiinsa operatiivisilla toimenpiteillä turmelleiden ressukoiden laariin. Lilja toteaa mm. että “kun transsukupuolinen ihminen pääsee lehteen tai televisioon, jutuissa keskitytään vain hänen transsukupuolisuuteensa – jonkinlaisena friikkisirkuksen salonkikelpoisena versiona, vaikka he saattaisivat olla miten älykkäitä, ammattitaitoisia…”. Tässä rajapintamme kohtaavat, sillä minäkin rohkenen kyseenalaistaa ruuminsa silvonneiden friikkisirkuksien edustajien mediakelpoisuutta muuna kuin friikkiseirkuksen edustajina… ja tämä siis ko. friikin koulutustasoon tai saavutuksiin katsomatta. 

Niittinaamainen lepakkoneiti Lilja kertoo olevansa mm. HKL-liikennelaitoksen johtokunnan jäsen, Vihreiden Nuorten liittohallituksen jäsen ja Malminkartanon asukasyhdistyksen sihteeri. Tämän lisäksi hän ilmoittaa olevansa sosiaalisen yrityksen toimitusjohtaja. Kyseessä ei kuitenkaan ole varsinainen yritys, vaan vuonna 2013 perustettu osuuskunta jossa Liljan rooli “toimtitusjohtajana” ei käsitä suvereenia nimenkirjoittamisoikeutta. Osuuskunnan toimiala ei myöskään ole sosiaalinen, vaan kyseessä on media-ammattilaisia leikkivien nuorten mainostoimisto.

Liljan toimintatapojen todellinen toimenkuva on kuitenkin enemmän antisosiaalinen kuin sosiaalinen. Tämä ilmenee mm. siinä, kun hän ilmaisee rasistista maailmankuvaansa monopolisoimalla sekä rötöstelyn että etnokiintiöt yksinomaan vihervasemmistolle. Siksipä PerSujen Belle Xia, moitteetta suomalaiseen yhteiskuntaan integroitunut ja itsensä esimerkillisesti kouluttanut ja ansaitusti uus-suomalaisen paikkansa yhteiskunnassamme lunastanut maahanmuuttajataustainen nainen on Liljan näkemyksen mukaan “suomalaisen korkeakoulun kepulikonstein läpäissyt nolla jolla ei ole mitään sanottavaa mihinkään”. Tästä voikin siis vetää sellaisen oikeutetun johtopäätöksen, että Vihreille esimerkillisesti integroitunut maahanmuuttaja on nolla, mutta omaehtoisesti syrjäytynyt Ismael Guledin kaltainen massamurhaaja tai kuka tahansa hyysäyskoneistoa työllistävä itäisen Helsingin, Turun tms. pian kantasuomalaisille No-Go-Zoneksi muutetun alueen klitorisamputoitu sosiaalikatastrofi tahi parta väpättäen turmiota länsimaiselle sivistykselle manaava mekkapyllistelijä on kultamuna ja kulttuuriamme rikastuttava monitaito-osaaja.

Tässä on erityisesti törkeää se, että Liljan mielestä PerSujen maahanmuuttajataustaiset puoluekatiivit ovat “rotupesutuotteita”. Herää kysymys, että mikä on Jani Toivolan rooli Vihreissä? Janin tähänastiset poliittiset saavutukset kansanedustajana ovat olleet vain tuhoon tuomittu idea tuhlata veronmaksajien rahoja perustamalla kansanudstajille oma nytkyttelykerho, toivomus päästä tanssittamaan Homo-Pekan hymypoika Antoniota linnan juhlissa ja hinttarimainen kitinäkauhistelu PerSujen Teuvo Hakkaraisen poliittisesti epäkorrekteista kansansuulla tehdyistä lausunnoista. Vain rasisti kutsuisi Jania Vihreiden “rotupesutuotteeksi”. Oikeutettu muoto on “etnokiintiötä rikastuttava ääniharava”.

Jos Liljan puberteettisten angstien värittämää vikinää on uskominen, niin jonkinlainen rotuoppi näyttelee seksuaalivähemmistöpopulismin rinnalla merkittävää roolia Vihreiden harjoittamassa päivittäisessä populismissa.

Advertisements

17 comments

  1. Taas kerran aivan mainiota ja partaveitsenterävää tekstiä vihermädättäjien kierosta järjenjuoksusta. Kiitos! Vähintä mitä Vihreät voivat tämän jälkeen tehdä, on antaa tuollaiselle mätämunalle kenkää. GONZO PRESIDENTIKSI!!!

    1. Kiitoksia rakenteellisesta palautteesta. Taidan olla liilan rehellinen presidentiksi, eli jätetään nuo poliittiset asemat suosiolla patologisille valehtelijoille ja pölhöpopulistisille pölvästeille. Siinä olen kanssasi täysin samaa mieltä, että Vihreiden tulisi erottaa suutaan soittava vihainen nuori neiti riveistään.

    1. Vihreillä on pitkään ollut tapana kuitata rötöstely anteeksipyynnöllä. Tämä tyttöjen sopima “hei sori, sä oot ihqu, ollaan hei bestiksiä” meininki ei muuta sitä tosiasiaa, että Lilja raotti porttia pimeään ajatusmaailmaansa ja Vihreään todellisuuteen. Vihreät voisivat ottaa esimerkkiä PerSuista, jotka erottivat Hirvisaareen ilman, että tämä oli erotussyihin viitaten syyllistynyt rasistiseen ja solvaavaan kielenkäyttöön tms. viharikokseen… Mutta eihän Vihreiden tarvitse antaa Liljalle potkuja, koska Vihreät rötökset voi kuitata tuolla “hei sori sä oot ihqulla”.

  2. Eikö se ollutkin khatti?Rotuoppi ja luonnonlääkitys lie kaukana toisistaan?Pilvenpössöttelijät lie laajempi tendenssi kuin vikamielinen tietoisuus/alkoholin haittavaikutukset syö syvemmin pollaa verrattuna kasviksen savuun…

  3. Järkkyä tulevaisuuden toivottomuus,jos äklömanian sanansaattajat pitää hankkia Kiinasta asti?Eiköhän Suomen asioita löydy puollustaan ihan kotoisia piirejä?Kasvien ja luonnonvastustajaorganisaatiot toki kaukaa pitää hakee/kaivoksien etuudetkin aina kerää monikansalliset mutaatiot aina kaiken vihreen kustannuksella enkä taroita tässä ketään puoluetta(erittäin puolueellisia kaikki tyyn).

  4. Yhteiskuntamme kehittänyt monikieron kuppausorganisaation aivopesuarmeijoineen/monikatala sydeemi ei kolahda kotimaiseen honkaan kuristettunakaan….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s