Hautalan lahja Al Shabaabille: Suomi tuplaa “kehitysavun” Somaliaan

maailmanparannuksen ammattilainenSuomalaisille valtamedioille Somaliaan suunnattu kehitysapu on teema josta ei kannata veistellä lööppejä. Moiset nimittäin saisivat kansalaiset pahan kerran repimään pelihousunsa ja polttamaan päreensä Jyrki Kataisen rikollisia ministerejä työllistävälle ja täydellisen inkopetentille hallitukselle. Valtapuolueiden silmäätekevien poliitikkojen alati tyydyttymätön kiima varmistaa itselleen korkeapalkkaisia kansainvälisiä komissaaripaikkoja kuppaamalla näännytettyjen veronmaksajien selkänahkaa omaa jo omaan kansakuntaansa kohdistetun rikoksen ja suoranaisen maanpetoksen piirteitä.

Suvaitsevaisten imbesillien maailmankatsomuksen mukaan “natsimediaksi” määriteltävä Perussuomalainen kertoi siitä mistä puusilmäisten mediasuojatyöpaikkapölvästien johtamat valtamediat vaikenevat: Suomi tuplaa kehitysapunsa Somaliaan. Asiasta on päättänyt isoja EU/YK tms. virkoja janoava entinen harmaantyövoiman kehitysministeri ja sinun verorahoillasi tittelikseen “maailman parantamisen ammattilainen” brändännyt Heidi HautalaSurkuhupaisinta tässä on se, että asiasta tiedotettiin jo toista kuukautta sitten, eikä siitä ole juurikaan lööpeissä mainittu. Eivätpä poliittisen korrektiuden kanssa flirttailevat PerSutkaan ole jaksaneet asiaa pitää esillä. Mitä ilmeisimmin erektio kohti ministeriaudin takapenkkiä jököttää yhdellä jos toisellakin ao. puolueen edustajalla niin, että Jytky-Timpan vihan pelossa on parempi olla vähemmän nuiva ja pitää suu säpissä.

Kukaan ei ole onnistunut terveellä järjellä selvittämään, että mistä Suomella löytyy rahaa ammentaa enenevässä määrin kasvavia miljardeja eteläisen Euroopan hidalgojen kasinolaskujen kuittaamiseen, maksaa kreikkalaisten asekauppojen korot saksalaisille ja siirtää “kehtisyavuksi” nimettyjä lahjoituksia kolmannen maailman diktaatorien ja valtaeliitin edustajien numeroiduille pankkitileille Neitsysaarille tms. veroparatiiseihin. Tähän siis on varaa, mutta esim. suomalaisen telakkateollisuuden tukemiseen, homekoulujen kunnostamiseen, poliisin ja puolustuvoimien määrärahojen leikkaamatta jättämiseen tai minkä tahansa muun kotimaista työllisyyttä, tulevaisuutta ja hyvinvointia edistäviin tai edes tukeviin hankkeisiin ei löydy latin latia!!! Päinvastoin, rahahanoja suljetaan ja suomalaisen veronmaksajan selkään iskettyä puukkoa väännetään haavassa.

Nk. kehitysavun tuplaaminen Somaliaan on kuitenkin selkeä rikos suomalaisia veronmaksajia kohtaan. Somaliahan saa jo entuudestaan mittaamattoman määrän pimeää kehitysapua Suomesta, jota Suomen somalit siirtävät hämäriä yhteyksiä käyttäen Kela-rahoistaan suoraan luonnolista habitaattiian edustavaan kohteeseen tai erinäisille terroristikytköksiä omaaville kyseenalaisille järjestöille. Hautala yhdessä antisemitismistään tunnetun Punikki-Ekin kanssa kaataa vielä tämän päälle loputtomia miljooniamme maalle, joka on tunnettu niin terrorismistä kuin ihmisoikeusloukkauksistaankin. Koska kyseessä on maa jota ei oikeastaan ole edes olemassa, on siis mahdotonta valvoa minne rahamme loppujen lopuksi päätyvät ja minkälaista toimintaa sillä varsinasesti tuetaan… Tällaisista kosketuksensa todellisuuteen menettäneistä riemuidiootteista maamme hallitus on muodostettu… anna mun kaikki kestää.

Advertisements

7 comments

  1. Ne 400 tankkia, 60 eurohävittäjää ja 4 isoa risteilijää olivat tosiaan se kohta, kun kaikki meni Suomen kansaltakin yli hilseen. Itsekään en osannut muuta, kuin todeta numerot. Se tosiaan veti hiljaiseksi.
    Kumman hiljaiseksi vetää myös se “kreikkavakuus”, joka on pelkkä kreikkalaisten keräämä osakesalkku, joka on kolmannen osapuolen (pankin) hallussa ja jolta saa rahaa nostaa vain mikäli se salkku on jotain tuottanut (sen tuotto on vain murto-osa siitä mitä piti) ja molemmat osapuolet antavat suostumuksensa. Etelä-amerikan maat saivat tukea omaan talouskriisiinsä samanlaisilla vakuuksilla. Tähän päivään mennessä kukaan ei ole tienannut näillä salkuilla mitään…paitsi lakimiehet, jotka hoitavat sitä haasteiden, kanteiden, vastakanteiden, lykkäysanomusten jne jne vuorta.Tähtitieteellisiä palkkioita luvassa eteville talousjuristeille! Ottakaa pikaisesti yhteyttä valtionvarainministeriöön. Suomalaiset veronmaksajat maksavat avokätisesti lakimies-abracadabrastanne.
    Luin myös jonkin pikkuilmoituksen sitten tästä H.Hautalan älynväläyksestä tuplata apu kohteeseen, josta voidaan olla varsin varmoja, ettei senttiäkään mene sinne mihin oli tarkoitus. Luoja varjele!
    Vaikuttaa siltä, että hallituksemme on häiriintyneiden pikkulasten itkuraivokohtauksen vallassa ja yrittää särkeä kaiken, minkä pystyy. Ongelmalliseksi asian tekee se, että nämä ovat aikuisia ihmisiä korkeassa asemassa ja paskaksi pistetään kokonaista valtiota.

  2. Merirosvot tienanneet n.300 miljoonaa kiristyksellä,jotta paikalliset ökyilijät pääsisi Suomeen ökyilemään?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s