Al Qaeda rakentaa Syyriaan islamilaista kalifaattia “suomalaisella” vahvistuksella

suomalainenjihadisti01En jaksa enää yllättyä siitä, että puusilmäiset mediasuojatyöpaikkapölvästimme eivät uskalla uutisoida “suomalaisten” muslimien jihad -turismista. Kas kun multikultideliriumissa tuutivaa kansakuntaa kun pitää suojella islamilaisen todellisuuden arkipäivältä ja avoin keskustelu asioista olisi yleisen “suvaitsevaisuus” -käsitteen vastaista. Journalistisesti korrekti uutisointi islamin todellisesta tilasta puhkaisisi sen kuplan, mitä esim. imbesillin aivokapasiteetilla varustettu ja täydellisen inkompetenssin arkkityyppiä edustava hullu kokoomusnuori pääministerimme edustaa… Mikä pahinta, uutisoidessaan islamin todellisesta tilasta Suomessa, saisi ao. toimittaja mitä ilmeisimmin sen jo aina Kekkoslovakian aikakaudelta asti pelätyn “vihaisen kirjeen” jostakin mistälie ministeriöstä.

Onneksi netin kautta uutiset kulkeutuvat ilman, että suomalaisten tarvitsisi sokeasti luottaa post-taistolaisessa krapulassa pahoinvoivien ex-stalinististen toimittajapölvästien antisemiittiseen ja todellisuudesta vieraantuneeseen suvaitsevaisuuspropagandistiseen maailmankuvan varaan rakentuvaan skitsofreeniseen “uutisointiin”.

Islamilaisen median poliittista arkipäivää seuraava MEMRI on julkaissut videon, jossa Suomen kansalaiseksi esitelty Abu Mansour kertoo lähteneensä taistelemaan Syyriaan, jotta sinne saataisiin perustettua aito islamilainen kalifaatti. Selkeästikin somalialoista alkuperää oleva Abu kertoo, että tavoite on tärkeä sillä oikeutta voidaan jakaa niin muslimeille, kristityille kuin juutalaisillekin vain ja ainoastaan sharia-lain alla.

Herää vain kysymys, että mitä on odotettavissa kun suomalaista kulttuuria islamilaisella todellisuudella rikastuttavat jihad-veteraanit palaavat takaisin kotiin ja saavat kotimoskeijoissaan islamilaisen sankarin vastaanoton. Jos demarit saavat päättää, niin sankarin tervetuliaisten ohella he saisivat myös sotaveteraanioikeudet.

Oli miten oli, voimme kiittää vihrevasemmistolaista kosketuksensa todellisuuteen menettänyttä etnopopulismihäröilyä siitä, että islamilaisesta jihadismista on tullut aktiivi osa suomalaista arkipäivää. Nyt kun Nokia on pantu lihoiksi ja sekin kapiiteli tuli häpeällisesti suljettua, on jihadismilla täysi potentiaali muodostua seuraavaksi vientivaltiksi josta Suomi maailmalla tunnetaan.

Advertisements

17 comments

  1. Voi siinä sinä ystävä kallis erehdyt… Pahoin pelkään, että minä olen sinun ainoa oikea ystäväsi, sillä tahdon sinulle vain hyvää ja haluan auttaa sinua palaamaan todellisuuteen ja aktivoimaan tuon hämmästyttävän mittavan energiakapasiteettisi hyvän tekemiseen. Toivon, että astut pimeydestä valoon, nitistät vihan sydämestäsi ja täytät sen aidolla judeo-kristillisellä lähimmäisenrakkaudella.

   1. Totta haastat, tämä vihervasemmistolainen antisemitistinen pään rääpiminen alkaa tuntua niin turhalta ja tyhjältä. Nyt tuntuu ihan siltä, kuin olisin todistanut koko elämäni väärää asiaa. Onneksi meillä täällä Keravalla on vapaakirkkoja ja Helluntaiseurakunta, he varmaankin auttava minua löytämään elämääni uuden tarkoituksen Jeesuksen kautta. Kiitos Gonzo, että avasit silmäni. Joulurauhaa ja siunausta sinullekin ja anteeksi jos olen sinua loukannut.

   2. Mitäs nyt pienistä, ihminen on erehtyväinen ja anteeksianto on kaunis Judeo-Kristillinen armonlahja. Voit aloittaa uuden elämäsi tutustumalla vaikka Raamattuun. Olkoonkin, että Vanhatestamentti on lähempänä sydäntäni, niin aloita vaikka tustustumalla Uudentestamentin Matteuksen Evankeliumin kohtaan 7:7. Joulurauhaa ja siunausta sinullekin rakas ystävä 🙂

 1. Täällä on selkeästi kiekkoväki vetänyt herneen nenäänsä. Varmaan suuttuivat joko siitä, että loukkasit heidän kaikkivaltiasta allahia, tai sitten siitä että he oikeasti katsovat, että kaikilla maailman ihmisillä olisi parempi kun tottelisivat shariaa.
  Hyvä teksti kuitenkin.

  1. Kiitos palautteesta. Anarkomarkot yms. post-puberteettisissä angsteissa neniään kaivelevat tumputtajat loukkaantuvat aina ihan kaikesta, sama mitä sanoo tahi miten asiansa ilmoittaa. Suiksipä rakenteellinen dialogi on heidän kanssaan on mahdotonta. Joulurauhaa 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s