Jyrki, Jyrki, älä tyrki! Katainen syyttää ammattiliittoja oman hutilointinsa seuraamuksista

jyrkinfloppi01Pääministerimme virkaa toimittava vellihousuinen maitonaama ja välimerenalueen kasinohidalgojen lempilapsi Jyrki Kataiselta ei lopu konstit kesken kun pitää löytää syyllisiä hänen mielipuolisen talouspolitiikkansa katastrofaalisille jälkiseuraamuksille. Jyrkissä ei yksinkertaisesti ole miestä katsoa totuutta silmiin ja myöntää, että reservin yliluutnantin natsoilla on mahdotonta tehdä kenraalin päätöksiä. Tonttia on paha mittailla liian isot saappaat jalassa.

Kekkoslovakialainen aikakapseli YLEuutisoi“, että Jyrkin mukaan “laaja lentolakko laittaisi Suomen taloudellisesti polvilleen”. Mutta Jyrki hyvä, sinähän olet jo alistanut rakkaan Suomemme taloudellisesti polvilleen!!! Tällä vekkulilla silmänkääntötempulla Jyrki koettaa taklata vastuuta ja luoda illuusioita tuulimyllyistä, joita äänestäjät voivat syyttää Jyrkin sijaan hänen karikkoa kohti suunnistavan politiikan upotessa.

Kas taas kerran YLE:n mediasuojatyöpaikkapölvästien täydellinen kyvyttömyys ammattimaisen journalismiin nostaa post-taistolaisessa krapulassa rypevän ex-stalinistin kuontaloaan. YLE nimittäin päättää yhteenvetonsa Kataisen mölyapinoinnista Jyrki-sitaattiin: “nyt on kysymys vakaudesta ja työpaikoista käytännössä. Tarvitaan vakautta eikä epävakautta” ja että “pahin skenaario on se, että sopuun ei päästäisi…”.

Vahvat vasemmistojureet omaavlla YLE:llä ei ole journalistista osaamista saati munaa kyseenalaista Jyrkin paskanvuodatusta. Jyrkin verbaali ripulihan on suora hyökkäys ammattiliittoja kohtaan ja viimekädessä vain pelkkä pateettinen pyrkimys kiinnittää kansan huomio pois omasta hutiloinnistaan… Mitä tekee YLE? No marssii tietenkin sokeaa ankanmarssia Jyrkin rektaalitrumpetin tahtiin.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s