Demarikansanedustaja vaatii ministeriä rikkomaan Geneven sopimusta

populistipelleUskomatonta, mutta totta! Demarien tyhmyys on todellakin rajatonta!!!

Pölhöpopulistisen älämölöpuolueen kansanedustaja Tuula Väätäinen kotkottaa kortensa demarien alati kiihtyvän syöksykierteen kekoon ja ilmoittaa huolensa siitä, että kuinka mm. Syyrian konfliktiin osaa ottavat suomen kansalaisuuden omaavat jihadistit saavat hoitoa sotavammoihinsa ja traumoihinsa? Tuulan mielestä heidän tulee saada asianmukaista hoitoa palattuaan takaisin itäisen Helsingin moskeijoihin radikalisoimaan maltillisia muslimejamme™. Pitäisikö heille ehkä luovuttaa vapautemme puolesta taistelleiden sotaveteraaniemme hoitolaitoksista vapautuvia kuntoutuskapasiteettejä?

Tuula toteaa, että “yhä useampi maamme kansalainen osallistuu ulkomailla käytäviin konflikteihin ilman sotilastapaturmalain tuomaa suojaa. Seuraavaan hengenvetoon Tuula utelee ministeriltä, että “miten Suomi ja suomalainen sosiaaliturva suhtautuvat niihin mahdollisiin Suomen kansalaisiin jotka yksityishenkilöinä osallistuvat aseellisiin konflikteihin kuten Syyrian sisällissotaan ja sieltä palatessaan tarvitsevat sotavammojensa vuoksi lääketieteellistä hoitoa sekä kuntoutusta ja mihin toimiin hallitus aikoo ryhtyä varmistaakseen näiden henkilöiden asianmukaisen kohtelun?”.

Tuula siis vaatii, että Geneven sopimuksen mukaisesti palkkasotureiksi eli rikollisiksi luokitelttavien terroristien tulisi saada sotilastapaturmalain takaama suoja!!! Uskomatonta!

Tällaisten lausuntojen esittäminen voi syntyä vain täydellisestä poliittisesta inkompetenssista tai perinpohjaisen typerästä pölhöpopulismista. Veikkaan, että Tuulan tapauksessa on kyse kumpaisenkin summasta. Ennen kuin vakavasti otettava kansanedustaja tuhnauttelee tällaisia aivopieruja, tulisi hänen perinpohjaisesti perehtyä faktoihin ja syy-yhteyksiin. 

Geneven sopimus, III osa, II osio ja 47 artikla toteaa palkkasotureista seuraavaa:

 1. Palkkasoturilla ei ole oikeutta taistelijan tai sotavangin asemaan.
 2. Palkkasoturiksi katsotaan henkilö, joka:
  a) on erityisesti värvätty paikalta tai ulkomailta taistelemaan aseellisessa selkkauksessa;
  b) tosiasiassa osallistuu varsinaisiin vihollisuuksiin;
  c) osallistuu vihollisuuksiin pääasiassa henkilökohtaisen hyödyn vuoksi ja jolle selkkauksen osapuoli tai sen edustaja on luvannut huomattavasti korkeamman palkkion kuin mitä vastaavassa asemassa ja tehtävässä olevalle asianomaisen osapuolen asevoimissa palvelevalle henkilölle maksetaan tai on luvattu maksaa (neitsyet, rusinat jne.);
  d) ei ole selkkauksen osapuolen kansalainen eikä vakinaisesti asu selkkauksen osapuolen hallinnassa olevalla alueella;
  e) ei kuulu selkkauksen osapuolen asevoimiin; ja
  f) ei ole selkkauksen ulkopuolisen valtion viralliseen tehtävään lähettämä asevoimien edustaja.”

Sen sijaan, että Tuula herättäisi keskustelua siitä kuinka Suomen rajojen ulkopuolella sotarikoksiin syyllistyneet Suomen kansalaiset saatettaisiin vastamaan sotarikoksistaan kansainvälisen tuomioistuimen edessä, hän haluaakin antaa heille saman statuksen jonka sankarilliset sotaveteraanimme ovat veriuhrillaan ansainneet! Eikö Tuulaa ja demareita hävetä?

Satikutia pitää jakaa tästä pyllyilystä myös puusilmäisille mediasuojtayöpaikkatoimittajille.  Tuulan totaalitörppöily on huomioitu myös maailmalla, mutta persuntappokiimainen mediamme märehtii mielummin kansanedustaja Teuvo Hakkaraisen “n—eriukko” möläytyksillä ja päivittelee hänen asiapohjaisia, joskin kieliasultaan ehkä hieman karkeita, islamkriittisiä blogikirjoituksia. Osansa median harjoittamasta hyville journalistitavoille niskalaukauksen antaneesta loanheitosta saavat myös Suomen hirveimmiksi ihmisiksi brändätyt kansanedustajat James Hirvisaari, Jussi Halla-Aho ja Juho Eerola. Tuulan törppöilyn ja valopäisen pyllyilyn kommentoinnin sijaan valtamediamme julkaisevat etusivun lööppejä siitä, kuinka läskikala on äänestetty maailman rumimmaksi eläimeksi tai miten joku mikälie tutematon julkkis meni naimisiin turkkilaisen hymypojan kanssa.

Tämän perusteella demarismi ja valtamedian harjoittama demarismin mielistely tulee luokitella henkistä regressiota vauhdittavaksi psyykkeen häiriöksi. Kokemuksen syvällä rintaäänellä voin kuitenkin todeta, että siitä on onneksi mahdollista parantua.

25 comments

  1. Kirjoitusvirheet on jätetty tekstiin tarkoituksellisesti. Ne ovat oiva lisä tarjoamaan terapiaa falloskompleksista kärsiville pelleille joilla ei ole munaa kommentoida tekstin asiasisältöä.

 1. Kansanedustaja Tuula Väätäinen (sd.) kirjallinen kysymys:
  ”Suomessa ei ole sodittu 68 vuoteen, mutta globalisaation myötä yhä kauempana maailmassa käytävät sodat koskettavat myös Suomessa asuvia ja maamme kansalaisia. Tuhannet suomalaiset ovat nähneet pommituksia, joukkomurhia ja raakuuksia Bosniassa, Somaliassa, Tšetšeniassa, Vietnamissa, Kongossa, Afganistanissa ja monissa muissa paikoissa. Syyriassa puhjennut sisällissota koskettaa sekin monia maassamme oleskelevia. Elokuussa 2013 julkaistun turvallisuusraportin mukaan Suomesta on lähtenyt noin kaksikymmentä ihmistä sotimaan Syyrian sisällissotaan. Sotimaan lähdetään erilaisista syistä. Joillekin kyseessä on ollut humanitäärinen tai aseeton työ ja osa on jopa lähtenyt seikkailunhalusta. Osa lähtee liittyäkseen aseelliseen taisteluun. Maaliskuussa 2013 uutisoitiin suomalaissyntyisen Ruotsin kansalaisen menehtyneen Syyriassa. Kriisinhallintapalvelukseen, kuten rauhanturvaajiksi, kutsutut vakuutetaan ensisijaisesti Valtiokonttorin sotilastapaturmalain mukaan, jonka piiriin kuuluvat sekä sotilastapaturmat että palvelussairaudet. Sotilastapaturmana korvataan palveluksen yhteydessä sekä palvelusajaksi katsotulla palvelusvapaalla tapahtuneet tapaturmat, joiksi lasketaan odottamattoman ja tahattoman ulkoisen tekijän aiheuttamat vammat ja sairaudet. Palvelussairautena korvataan mm. palveluksen yhteydessä saatu sairaus edellyttäen, että voidaan todistaa sairauden ilmaantuneen jo palvelusta suoritettaessa. Kuitenkin yhä useampi maamme kansalainen osallistuu ulkomailla käytäviin konflikteihin ilman sotilastapaturmalain tuomaa suojaa. Edellä olevan perusteella ja eduskunnan työjärjestyksen 27 §:ään viitaten esitän asianomaisen ministerin vastattavaksi seuraavan kysymyksen: Miten Suomi ja suomalainen sosiaaliturva suhtautuvat niihin mahdollisiin Suomen kansalaisiin, jotka yksityishenkilöinä osallistuvat aseellisiin konflikteihin, kuten Syyrian sisällissotaan, ja sieltä palatessaan tarvitsevat sotavammojensa vuoksi lääketieteellistä hoitoa sekä kuntoutusta ja mihin toimiin hallitus aikoo ryhtyä varmistaakseen näiden henkilöiden asianmukaisen kohtelun?”

 2. “on luvannut huomattavasti korkeamman palkkion kuin mitä vastaavassa asemassa ja tehtävässä olevalle asianomaisen osapuolen asevoimissa palvelevalle henkilölle maksetaan”

  Voitko selittää, miten tämä pätisi? Entä, tarvitaanko tuota ehtoa jos ehto “luvatta maassa” täyttyy? Muutenhan tuo geneve-lainaus varmaan pitääkin paikkansa useimmissa tapauksissa.

 3. Onkohan tämä ääri-islamin kannattaja Tuula Väätäinen vielä sitä mieltä, että Geneven sopimuksen mukaisesti palkkasotureiksi eli rikollisiksi luokitelttavien terroristien tulisi saada sotilastapaturmalain takaama suoja?

  Ilmeisesti Al-Qaidan tekemä terrori-isku Ranskaan ei ole vaikuttanut tämän SDP:n kansanedustajan ajattelumaailmaan mitenkään.

  Toinen yhtä idiootti demari-ämmä on Liisa Jaakonsaari, joka näkee kuunatseja sekä fanittaa avoimesti Al-Qaidan jihadistien maahanmuuttoa Eurooppaan !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s