Pseudo-suvaitsevaisten anarkomarkojen ja islamistien yhteinen “rasismin” vastainen joulutonttuilu

tanelijakuunatsistadissa01Anarkomarkojen ja muiden äidin pikku vallankumouksellisten “rasismin vastaiseksi solidaarisuusmielenosoitukseksi” brändätty hulinahetki jouluisessa Helsingissä sujui ilman kummempia kommervenkkejä. Kiitos siitä poliisille, joka piti väkivaltaisuuksistaan tunnetut vasemmistofasistit selkeästi kuosissa. Poliisin läsnäolo oli erityisen tärkeää, sillä järjestäjien joukossa oli väkivaltamagneetteina tunnettuja vasemmistoagitaattoreita, joidenka miehittämissä tapahtumissa rauhanobjektit lentää, puukot heiluu ja pippurisumutteet suhisee. Ei myöskään saa unohtaa, että järjestäjät olivat kutsuneet mukaan erinäisiä terroristikytköksiin yhdistettyjä islamofasistisia toimijoita, mukaanlukien al Shabaabin paikallinen nuorisojaosto.

Mediat eivät juurikaan tätä vasemmistonuorten päihdehuuruista joulupogoilua noteeranneet, paitsi tietysti kekkoslovakialainen aikakapseli YLE joka kertoi, että likimain 150 kiljupäistä pelleä ja kulttuuriamme rikastuttavaa islamofasistia vaivautui paikalle heiluttelemaan punamustia anarkomarko-lippuja. Seurakseen he saivat “huomattavan määrän poliiseja”.

On suorastaan surkuhupaisaa, että vasemmistopellemme kutsuvat rasismiin vastaiseen mielenilmaisuun mukaan toimijoita, jotka ovat tunnettuja terorristikytköksistä, juutalaisvastaisuudesta, homofobiasta ja vastustavat vielä kaupan päälle universaaleja ihmisarvoja ja niin uskon- kuin mielipiteenvapauttakin. Koska kysymys oli rasismin vastaiseta mielenilmaisusta, olisi ollut tärkeää pyytää muslimiosallistuja selvittämään kantansa juutalaisiin, homoihin, naisen rooliin yhteiskunnassa taikka vaikka siihen, että mitä jos Mekkaan rakennettaisiin vaikka helluntaihihhuleiden lähetysasema?

Vastamielenosoittajia ei näkynyt eivätkä kuunatsitkaan matkanneet Die Glocke –lentohärpäköillään Torokovskyn kraaterista kuun pimeältä puolelta Helsingin kauppatorille, jossa olisivat voineet provosoida Taneli Koivuklapia ja hänen imbesillejä siipiveikkojaan vastustamaan kuunatsien Wunderwaffe -divisioonaa viskomalla heitä pussikaljatölkeistä ja tyhjistä kiljupulloista koostuvilla rauhanobejekteilla… Mutta hei, ei se mitään, siitä huolimatta voidaan vetää kunnon hamppupössyt bongista ja heti kun on yskitty myssyt ulos keuhkoista, niin huudetaan yhdessärinnoin kiljubassoörinän sekaisessa kakofoniassa, että NAZIS RAUS, ELÄKÖÖN VALLANKUMOUS JA VAPAA PALESTIINA!!! Mitä ilmeisimmin jalkapallohuligaanina poliittisen uransa aloittanut huonoryhtinen huuhaaministeri Paavo Arhinmäki maksattaa tämänkin hölmöilyn viulut verorahoistamme… Eikös joo?

Advertisements

15 comments

 1. Siinä taas nähtiin, että tapahtumaa mainostettiin koko perheen ja tavallisten ihmisten mielenosoitukseksi, paikalle vääntäytyi kuitenkin lähinnä järjestävien yhdistysten aktiiveja, supon soluttautujat ja muutama vapaaehtoinen valokuvaaja.
  Tavallinen ihminen jos haluaa vastustaa rasismia hän tekee sen pakkaamalla perheensä farmari volvoon ja viemällä perheensä syömään aasialaiseen ravintolaan. Tällaisesta tavallisen ihmisen aktivismista hyötyy yhteiskunta, maahanmuuttaja ja tavallinen kansalainen eniten. Ei mölyämällä ja marssimalla.

  1. Totta. Minä en ainakaa uskaltaisi viedä perhettäni “perhetapahtumaan”, jonka järjestäjien joukossa on islamisteja ja väkivaltakiimaisia vasemmistohulluja, jotka mölyävät kuin lauma apinoita punamustien lippujen liehuessa.

 2. Lisää tuosta Tukholman “rasisminvastaisesta” mielenosoituksesta – silminnäkijän kertomus:

  Paikalla ollut silminnäkijä kertoo, että AFA (antifasistit) oli saartanut lapsijoukon, jolla ei ollut mitään tekemistä mielenosoituksen kanssa vaan käymässä läheisessä elokuvateatterissa. AFA oli tavallaan ottanut nämä lapset panttivangeiksi ja ihmiskilveksi, koska AFA tiesi että vastarintaliike on tulossa.

  Lisäksi vielä tuo pidätetty ruotsalainen antifasisti on mm. pahoinpidellyt 14 vuotiaan lapsen koska piti tätä fasistina.

  Vuonna 2011 hänet tuomittiin kahdeksan kuukauden vankeuteen pahoinpitelystä, ase rikoksista ja pahoinpitelystä.

  Tällaisille henkilöille sitten pidetään Suomessa tukimarsseja, melko sairasta touhua.

 3. Ei mikään ihme että media valehtelee myös tässä asiassa, äärivasemmisto lienee kuuluu näihin vähemmistöihin jotka kantava erilaisuuden taakkaa.

  ohjeet medialle :
  Vältä luomasta kielteisiä kuvia. Vähemmistöt kantavat erilaisuuden taakkaa. Älä samaista vähemmistöjen ihmisiä huolestuttaviin asioihin, kuten terrorismiin, naisten sortoon, pakkoavioliittoon, laittomaan maahanmuuttoon, sosiaaliavun huijaamiseen tai julmaan eläinten teurastamiseen…..

  Etsi myönteisiä kertomuksia, jotka näyttävät, että eri kulttuureita edustavat ihmiset voivat elää ja työskennellä yhdessä…..

  Vältä stereotypiointia. Kaikki ihmiset ovat erilaisia. Älä kuvaile henkilön käyttäytymistä ikään kuin kaikki tietyn uskontokunnan tai vähemmistön jäsenet käyttäytyisivät samoin…..

  Ole valpas ääriliikkeiden edustajien suhteen heidän yrittäessään hajottaa uskonyhteisöjä. Siteeraa ainoastaan edustavia henkilöitä…..

  Älä raportoi lähiöiden kaikista pikkukärhämistä. Muutoin voi syntyä kuva laittomasta ”ei kenenkään maasta”, joka vain lujittaa kielteistä mielikuvaa…

  Tee yhteistyötä uskonyhteisöjen kanssa voidaksesi paljastaa rasistisen propagandan. Kunnioitusta herättävään valeasuun sonnustautuneet rasistit voivat olla kaikkein vahingollisimpia…..

  ”Etnisesti monipuolisempi journalistikunta auttaisi tekemään uutisvalinnat edustavammiksi.”…..

  ….
  Tehtävässä parhaiten onnistuneet tiedotusvälineet ovat edenneet eri reittejä pitkin ja ne ovat kehittäneet monenlaisia menetelmiä vastatakseen tehokkaasti yhdentymisen haasteeseen. Kirjassa (s. 13) kiteytetään näiden onnistujien piirteet näin:

  Ne

  suhtautuvat uteliaasti uusiin kulttuureihin
  etsivät aktiivisesti myönteisiä uutisia onnistuneesta yhdentymisestä ja nostavat esille menestyneitä monietnisiä kansalaisia
  kantavat vastuun journalismistaan
  järjestävät monikulttuurisuutta ja –etnisyyttä käsitteleviä seminaareja
  päästävät esille uusia ääniä
  tarjoavat etnisistä vähemmistöistä myönteisiä kuvia, jotka näyttävät enemmistölle maata leimaavaa moninaisuutta ja kertovat enemmistölle, kuinka pluralistinen ja erilaistunut sitä ympäröivä maailma on
  rakentavat yhteysverkostoja ja tietopankkeja maailman uskonnoista
  käsittelevät muslimeja yksilöinä
  omaksuvat johdonmukaisen asenteen ulkomaalaisiin vihamielisesti suhtautuviin puolueisiin
  vaikenevat rasismin kuoliaaksi
  kouluttavat journalismin opiskelijoita monikulttuurisuusjournalismissa
  yrittävät tehdä journalisminsa myönteisellä tavalla merkitykselliseksi muillekin kuin enemmistöryhmän jäsenille
  ovat julkilausuneet halunsa kehittyä monikulttuurisuuden huomioonottamisessa ja suhtautua vakavasti vähemmistöjen esittämiin valituksiin
  problematisoivat, analysoivat ja koettavat keksiä ratkaisuja monikulttuurisuuden ongelmiin
  omaksuvat sosiaalisesti vastuullisen asenteen

  http://www.reilumedia.fi/kirjaesittely.html
  © Uussuomalaisten journalistien asemaa
  käsittelevä työryhmä / JA
  http://www.reilumedia.fi/kirjaesittely.html
  Ota yhteyttä:
  + reilumedia@kaapeli.fi
  © Tekijät

  http://www.reilumedia.fi/

  1. Kyllä tästä sekoiluista yksinoikeus lankee vain ja yksistään Taneli Koivuklapille ja muille anaromarkoille, jotka osoittavat islamistivahvisteista solidaarisutta ruotsalaisille väkivaltarikollisille.

 4. Kyllä ruattalaisillakin alkaa käämit palaa.Tosimoni ruikuttanu mullekkin tilanteista.Palmepäisiä enemmin nykyisellään Daneleissa?

  1. Palmesta voi olla mieltä mitä haluaa, mutta hän oli sentään oikea valtiomies joka sai merkittävän osan kansastaan liikkeelle. Dan on pelkkä pelle joka saa kourallisen teini-angstisia pössypäisiä nuoria paiskomaan rauhanobjekteja. Ei sovi siis mennä vertaamaan Dania yhteenkään politiikan historian lehdille kirjattuun suurmieheen, sillä sellainen hän ei ole eikä tule koskaan olemaankaan. Pelkkä vasemmistopopulistisen äärilinjan “one-hit-wonder” 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s