Vuoden 2013 Hyödyllisin idiootti on kruunattu

vuodenidiootit01Kansan syvät rivit ovat puhuneet. Terveehköllä urheilumielellä toteutettu ja demokratian sääntöjä mukaileva äänestys on päättynyt. Äänestyksen suvereeni voittaja on valittu:

HYÖDYLLISIN IDIOOTTI 2013 on Dan Koivulaakso! Sydämelliset onnittelut Danille!

Ja ISO kiitos kaikille teille, jotka otitte osaa Hyödyllisin Idiootti 2013 äänestykseen. Ääniä annettiin mahtavat yli 25.000! Tämä on selkeä osoitus siitä, että punaviherörveltäjien suosiokäyrä on selkeässä laskusuhdanteessa ja pölhöpopulistisen, etnopiiperryksen yms. poliittisesti ylikorrektin islamofiilin räpeltämisen päivät alkavat pikkuhiljaa olla luetut. Tervetuloa todellisuuteen!

Jo heti kisan alkumetreillä vasemmistofasistien ikioma politrukki Dan Koivulaakso osoitti haastavaa ylivoimaa hyödyllisessä idiotismissa. Halki vuoden 2013 olemme saaneet suurella huvittuneisuudella seurata Danin vertaansa vailla olevaa törttöilyä hyödyllisen idiotismin saralla. Dania on herjattu, parjattu, sumutettu pippurisumukkeella, vai oliko se kyynelkaasua… no jollain sumukkeella kuitenkin… Hän on julkaissut tietokirjana vasemmistonuorille markkinoidun pamfletin kuunatsien Suomen valloituksesta… Paavo “Batman” Arsemäen oma pikku Robin, aka Däniboi, oli Paavon johtaman huuhaaministeriön laskuun sekaantunut järjestämään kiakkovierailijoiden eläinrääkkäsytempausta kun Paavo ja muut Audin takapenkillä matkaavat kilistelivät nääs veronmaksajien piikkiin kuplivaa Nääsvillessä… Ja loppuvuoden huipentumana Dan häröili anarkomarkojen ja muiden äidin pikku vallankumouksellisten kanssa “rasismin vastaiseksi solidaarisuusmielenosoitukseksi” brändättyä hulinahetkeä Helsingissä. Tapahtumaa, jossa kirjava joukko hyödyllisiä idiootteja osoitteli solidaarisuutta ruotsalaiselle väkivaltarikolliselle yhdessä homofobisten, naisten oikeuksia mutaan polkevien ja läpikotaisin antisemiittisten islamofasistien kanssa. Sillälailla 🙂

Toisesta paikasta käytiin tiukka taistelu kahden vertaansa vailla olevan hyödyllisen idiootin kesken. Hopeaa sai lopulta rahdun verran isommalla äänimäärällä viherpiiperöiden oma kaksinaismoraaliapostoli ja kehitysapueurojen ryöstöviljelijä Heidi Hautala. Pyrkimys halventaa Geneven sopimusta ja siunata kaikki Suomen kansalaisuuden omaavat muslimiterroristit sotaveteraanin lakisuojalla takasi alkuperäiselle aatteelleen niskalaukauksen antaneiden demareiden Tuula Väätäiselle ansaitun pronssisijoituksen.

Huolimatta Viemärin Vellikullien itkunsekaisesta yrityksestä kääntää asia vitsiksi ja järjestää runkkurinki klikkailemaan itseään äänestyksessä voittajaksi, nähtiin että vasemmistofasisteille luonteenomainen provokatiivinen yritys manipuloida demokratian kurssia osoittautui tuhoon tuomituksi. Jos äänestys olisi ollut avoin yleisö tapahtuma, olisivat he mitä ilmeisimmin nettivemputtamisen sijasta turvautuneet rauhanobjektien viskomiseen, väkivaltaan ja ehkä jopa kiakkovierailijahenkiseen eläinrääkkäykseen. Oikeastaan nuo post-puberteettisissa angsteissa itselleen terapiaryhmän perustaneet Viemärin pellet olisi pitänyt hyllyttää kisasta jo heti alkumetreillä, mutta toimintaterapeuttisista syistä päätin antaa heidän jatkaa äänestysnapin vemputtamista. Kaupanpäälle tipahtaa Viemärin Vellikulleille kunniamaininta erityisestä idioottimaisuuksien oma-alotteisuudesta. Onnea siitä Vennerpahveille ja Takahuoneen Sakeille ja Keravalle ja Poriin ja ihan kaikkien kantojenkin alle missä nuo nettitrollaamiselle vähäpätöiset elämänsä omistaneet vajakki-imbesillit maleksivatkaan.

Euroisien ja erityisesti välimeren hidalgojen ja niin saksalaisen kuin ranskalaisenkin aseteollisuuden sampo; siilinjärven ihmelapsi Jyrki Katainen on selvästikin menettämässä potkua. Tässä äänestyksessä tuolle muslimiveljeskunnan marionetille herui vain viides sija, olkoonkin että asemansa huomioon ottaen Jyrki on selkeästi rakkaan isänmaamme vaarallisin idiootti.

Päivi Lipponen, Nasima Razmyar ja punafasismin elävä legenda ja suomalaisen antisemitismin veteraani Punikki-Eki Tuomioja ovat kukin vertaansa vailla olevia hyödyllisiä idiootteja. Heidän sijoittumisensa tässä kisassa on selkeä esimerkki siitä, että demarit ovat hyödyllisen idiotisminkin saralla kusseet juurilleen ja mutatioituneet perinteisestä hyödyllisestä idiotismista tyystiin hyödyttömiksi idiooteiksi.

Kisa oli reilu ja selkeä osoitus siitä, että hyödyllinen idiotismi on maassamme edelleenkin pelottavan elinvoimaista. Kiitos vielä kaikille osallistujille säälivä ja myötähäpeän sekainen selkään taputus kaikille kisan idiooteille 🙂

Advertisements

15 comments

  1. Melkoiset on lukemat, tietysti varmasti osan tuosta voi laittaa sen piikkiin, että äänestää pystyi useampiakin kertoja. Itse olisin veikannut tuollaista 1000-2000 ääntä jos joku olisi ennalta kysellyt.

    1. Te viemärin taliaivot olette niin täydellisiä luusereita, että tyritte jopa idiootti-skaban… heh… Onnittelut kuitenkin kuuiamaininnasta “erityisestä idioottimaisuuksien oma-alotteisuus”.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s