Vaatimus vähemmistövaltuutetulle, Päivi Lipposelle ja valtamedioille

itäpasilan jihadUskonrauhan kunnioittaminen on vakava asia! Jos ei osaa kunnioittaa toisen vakaamusta, ei voi olla oikeasti suvaitsevainen. Käytännössä tämä tarkoitaa sitä, että tyystiin harmittomia kristittyjä hihhuleita saa panna 6-0 ja heidät voi ja tuleekin saattaa naurunalaiseksi. Kulttuuriamme rikastuttavan varhaiskeskiaikaisen beduiini-ideologian suhteen on tilanne kuitenkin tyystiin toinen.

Valtamediamme suvaitsevaisuusselektiivisyys on saavuttanut pisteen, jossa uutisrima ylittyy kun joku ääliö katsoo vähemmistövaltuutettua vähänkin hassusti. Kun vihaväkivallan tekijöinä ovatkin kulttuuriamme rikastuttavat rauhan uskontoa™ edustavat allahin uljaat soturit, niin tilanne on toinen… Mitä nyt pari “hihhulimediaa” siitä jotain iskevät biitiavaruuteen…

Näin on käynyt mm. Helsingin Itä-Pasilassa sijaitsevalle Vapaa Sana -seurakunnalle, joka on joutunut lukuisien islamilaisittain motivoitujen ilkivaltaiskujen eli viharikoksien kohteeksi. Seurakunnan tilojen ikkunoita on kerta toisensa jälkeen sutattu Jeesusta loukkaavin ja islamin ylivaltaa ylistävin jihdadistisin iskulausein.

Huomattavaa jutussa on se, että muslimien kristittyihin kohdistama vihaväkivalta on ollut toistuvaa ja systemaattista, eikä siitä ole uutisoitu sanallakaan valtamedioissa. Ei myöskään saa unohtaa, että Vapaa Sana -seurakunnan vieressä vaikuttava islam-keskus on osa järjestöä joka toi taannoin Khalid Yassinin ja Anjem Choudarhyn kaltaiset vihasaarnaajat suomeen.

Vaadin, että valtamedian edustajat alkavat tasavertaisuuden nimissä uutisoimaan kristittyihin kohdistuvasta vihaväkivallasta. Vaadin myös, että Päivi Lipponen kauhistelee tapahtunutta blogissaan ja että vähemmistövaltuutettu ottaa kantaa maassamme tapahtuviin islamilaisittain motivoituihin viharikoksiin.

Advertisements

9 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s