Liisa Jaakonsaari ja demaripopulismin ääretön typeryys

liisa ja nasimaAlbert Einstein on suuressa viisaudessaan todennut, että “on vain kaksi asiaa jotka ovat äärettömiä; avaruus ja ihmisen typeryys, enkä ole aivan varma avaruudesta”. Brysselistä, tuolta eurooppalaisten poliittikkojen kaatopaikan tunkiolta kukkoileva, tai pikemminkin kotkottava, demarien stalinistisiiven muinaisjäännös Liisa Jaakonsaari todistaa Einsteinin olleen oikeassa.

Ehdan demaridemagogin paatoksella Liisa liihoittaa puolustamaan demarien kiintiöetno Nasima Razymarin kananavioista kaakatusta “PerSSujen” kansanedustajalle, sahamiehelle ja kansan aivoilla ajattelevalle Teuvo Hakkaraiselle. Liisan verbaali ripuli osoittaa taas kerran, että demarien uraputkessa edetään yksinomaan rabulismilla ja kyynärpäillä, ei järjellä saati sivistyksellä.

Liisa tituleeraa itseään “kristityksi” ja väittää, että kristinuskon nimiin on tehty “veriruiskeita ja syntejä”, joita hän vertaistaa aina varhaiskeskiajalta tähän päivään asti jatkuviin islamilaisiin kauheuksiin. Liisan intelektuelli kapasiteetti ei riitä ymmärtämään, että kristinusko ei opeta “veriruiskeisiin tai synteihin”, vaan Jeesus opetti rakastamaan lähimmäistään kuten itseään ja eli itse tekemättä syntiä. Itsensä profeetaksi julistanut islamin epilepitisissä kohtauksissaan keksinyt lukutaidoton lapsirakastaja ja sotaherra sen sijaan kiihoitti seuraajiaan väkivaltaan ja opetti ottamaan tapettujen vihollisten vaimot ja tyttäret seksiorjikseen (koraani 4:24) ja alistamaan koko maailman islamille.

Toisin kuin Teuvo Hakkarainen, ei Liisa selvästikään koskaan ole tutkinut raamattua eikä varsinkaan lukenut koraania ja pohjaa hölötyksensä mututuntumalla heitettyihin kuulopuheisiin ja poliittisesti korrektiin stereotypiaan… Liisalta jää myös huomioimatta, että kaikki kristinuskon nimiin tehdyt sodat ja kauheudet ovat maallisten instituutioiden aikaansaannoksia ja ovat jyrkässä ristiriidassa Jeesuksen opettamien arvojen kanssa samoin kuin Liisan ja hänen demaritovereittensa räpeltäminen on ristiriidassa niiden arvojen kanssa joiden päälle sosialidemokraattinen ideologia syntyi.

Liisan väittämä siitä, että kristillinen kirkko ei olisi noussut natseja vastaan osoittaa kuinka vähän Liisa tietää kristillisten kirkkojen natsismin vastaisesta toiminnasta kolmannen valtakunnan aikana. On siis mahdotonta olettaa, että hän olisi perillä natsien ja muslimien läheisistä suhteista, puhumattakaan nykysin palestiinalaisiksi brändättyjen muslimien tuolloisen johtajan kaulailuista niin Hitlerin kuin Mussolininkin kanssa, suhde jonka mainingit yltävät aina nykypäivään asti (1; 2, 3, 4, 5).

Liisa jaksaa myös syyttää kristinuskoa katolisten pappien pedofiilistelyistä ja lestojen sukurutsailusta. Liisalta on jäänyt huomaamatta, että kristinuskon opetuksissa ei mainita missään, että “käytä pikkupoikia hyväksesi ja makaa lastesi kanssa tahi raiskaa 9-vuotias tyttö tämän leikkiessä nukeillaan”. Islam sen sijaan opettaa, että miehellä on oikeus maata tytön kanssa jolla ei ole vielä kuukautiset alkaneet (koraani 65:4), ja itsensä profeetaksi julistanut lukutaidoton lapsirakastaja ja koko islamilaisen maailmankatsomuksen tärkein roolimalli makasi 9-vuotiaan tytön kanssa joka muuttaessaan tämän taloon toi nukkensa mukanaan (Shahih Muslim 8:3311). Tällainen käytäntö on yleisesti harjoitettua tämän päivän islamilaisissa yhteiskunnissa, mutta se ei Liisaa kiinosta, sillä haukkumalla kristittyjä hän saa vasemmistohenkiset mediasuojatyöpaikkatoimittajat komppaamaan riitasointuista potaskaansa akumuloivassa cresendossa.

Liisa on poliitikkona vanhan koulun demaripopulisteja. Hän oli osa sitä demarien puolueen sisäistä salaliittoa joka syntyi kun eräänä viinanhuuruisena iltana Siltasaarenkadun saunan lauteilla änkyräkänninen Lasse Lehtinen sai päihtyneen idean joka kuului: “eihän me mistään Sorsan Kalesta tehdä pressaa, tehdään se Ahtisaaren Marasta, Mara on niin tyhmä jätkä että se toistaa mitä me sanotaan, Sorsa on liian fiksu pressaksi, ei siitä ole marionetiksi koska se lähtee ajamaan omaa politiikkaa”, ja loppu onkin sitten historiaa. Tuosta hetkestä ja sitä seuranneesta krapulasta voimme katsoa demarien aatteellisen regression perslennon alkaneeksi. Perslento joka kolahti kuilunsa pohjaan sillä hetkellä, kun Nasiman mentoori Mikael Jugner keksi, että “tehdään Lipposesta pressa niin että se sanoo PÖÖ!”. Lipposesta ja hänen persoonastaan ja politiikastaan voi olla mieltä mitä hyvänsä, mutta hän oli viimeinen demari jolla oli valtiomieheltä edellytettävä kokemus, näkemys, lujuus ja karisma. Nyt demareilla ei ole kuin Liisoja ja Juttia ja Nasimoita ja joku pöljä kiintiöhomo ja säkillinen riukupaskannettuja kuolleita aatteita. Käytännössä demareita siis ei enää tarvita.

Mutta entäs sitten Nasima ja Nasiman muslimi-identiteetti? Hänen perheensä lähti islamia pakoon ja siitä huolimatta Nasima tunnustautuu muslimiksi. Tilanne on yhtä paradoksi kuin jos natseja Norjassa pakoillut Willy Brandt olisi ilmoittanut, että on sittenkin natsi, mutta maltillinen sellainen… ja Willy Brandtista tulikin mieleen, että saksalaisten demarien kanssa ei kannata puhua siitä, että Bonniin Ollenhauerstrasselle vuonna 1975 nousseesta palikkatalosta löytyi vielä niinkin myöhään kourallinen vanhoja “mitläufer” natseja, jotka piilottelivat Willy Brandtin ja Helmut Schmidtin kiiltävien kilpien suojassa. CDU/CSU ja erityisesti FDP kun olivat liian tulenarkoja paikkoja poliittiselle piiloleikille. Turha siis Liisan huiskia mitään natsikortteja pöytään, sillä demarien itsensä natsimenneisyys on äärettömän valonarka ja historian pimentoihin hussutettu salaisuus.

Mutta vielä Liisasta… Imbesilliyttään alleviivaavan aivopierunsa päätteeksi Liisa painostaa Teuvoa pyytämään anteeksi loukkaavia sanojaan. Mitä ihmeen loukkaavia sanoja? Miten Teuvo on voinut luokata muslimeja kun hän vain on siteerannut muslimien pyhänä pitämää opusta ja sitä, että liian monet muslimit elävät kirjaimellisesti sen oppien mukaisesti? Lue Liisa koraania. Koraani määrää muslimit käymään jihadia/sotaa siinä missä raamattu opettaa kristittyjä rakastamaan. Se kuinka muslimit yksilötasolla tulkitsevat ja harjoittavat jihad -käsitettä tai että Liisan kaltaiset itsevanhurskastelevat tapakristityt ovat kykenemättömiä ymmärtämään raamatun rakkauden sanomaa, ei muuta noiden kirjojen kiveen kirjoitettuja opetuksia miksikään.

Summa summarum: Määrään Liisan pyytämään anteeksi kaikilta krisityiltä, sillä hän on yleistänyt koko uskontokunnan vain muutaman sen oppien vastaisesti elävän syntisen penteleen rikkomusten perusteella. Häpeä Liisa!

Advertisements

3 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s