Valtamediat vaikenevat: Erdogan laillistaa (muhamettilaisen) pedofilian Turkissa!

erdoganjamorsioValtamedioissamme vallitsee suunnaton turkkofobia, joka estää mediasuojatyöpaikkatoimittelijoita uutisoimasta Turkin diktattoori Recep Tayyip Erdoğanin islamofasisimin siivittämästä perseilystä hyviä lehtimistapoja kunnioittavalla tavalla… Turkkofobian agitaattoreina lienevät Turkkia EU-kypsänä maana pitävät todellisuudesta irtaantuneet mulkerot ja Saksan liittogangsteri Angela Merkelin peräpukamia imeskelevät Brysselissä vaikuttavat liskoihmiset. Turkkofobia tuntuu vaivaan valtamedioita jopa yleiseurooppalaisella tasolla… mutta ei kaikkialla! Vielä löytyy EU-maita, joissa valtamedian toimittajat eivät koostu meikäläisistä henkisesti sisäsiittoisista ja tyystiin selkärangattomista post-taistolaisessa pahoinvoinnissaan örisevistä sopuleista!

Itävallan ehkä johtavin printtimedia Krone kertoo Turkin tilanteesta: Tähän asti Turkissa sukupuoliyhdyntä alle 15 -vuotiaan henkilön kanssa on tulkittu pedofiliaksi. Nyt kuitenkin Turkin perustuslakituomioistuin on suuressa muhamettilaisessa viisaudessaan päättänyt, että pedofiilirimaa pitää laskea kolmella vuotta. Kyseisen valtaelimen logiikan mukaan 12 -vuotiaat ovat jo niin valveutuneita seksiasioista, että tajuavat tarvittaessa sanoa ei! Sitäpaitsi, harjoittihan itsensä profeetaksi julistanut lukutaidoton sotaherra ja lapsirakastajakin säännöllisesti seksiä jopa alle 12 -vuotiaan tytön kanssa, joten muhamettilaisella logiikalla ja oikeustajulla seksin alle 15 -vuotiaan kanssa kieltävä lakipykälä voidaan tulkita islamin vastaiseksi.

Ainoastaan muutama hassu ihmisoikeusjärjestö on hiljaa kulisseissa kritisoinut muhamettilaisia pedofiilimiehiä suosivaa perustuslakimuutosta. Valtaosassa valtamedioita kritiikki on kuitenkin kaikunut kuuroille korville… Esim. turkkilaisen naisliiton toiminnanjohtaja Canan Güllü pelkää, että muhamettilaisemmaksi päivitetty laki tulee johtamaan pakko- ja lapsiavioliittojen dramaattiseen nousuun… Tämä turkkilaisen arkipäivän yksittäistapausten akumulaatio ei tietenkään kiinnosta yhtäkään hyvää ihmistä™ eikä Alexander Stubbido tai muut kaltaisensa turkkihullut pölhöpopulistit tule asiaa kommentoimaan saati käyttämään “vaikutusvaltaansa”, jotta yleismaailmallisia lasten oikeuksia kunnioitettaisiin myös nyt pedofiilien norsunluutorniksi rakentuvassa Erdoganin Turkissa.

Lähde: krone.at.

One comment

Leave a comment