YLE: Suomessa kytee islamilaisen terrorismin pesäke

Militant Islamist fighter uses a mobile to film his fellow fighters taking part in a military parade along streets of Syria's northern Raqqa provinceKunnianarvoisa Dr. James Gonzo on jo pitkään varoittanut suomalaisia viranomaisia ja kansalaisia maassamme vierailevista vihasaarnaajista. Nämä omien “maltillisten muslimiemme” maahamme kutsumat tulikiven katkuisia vihasaarnoja vuotavat wanhoollisen puhdasoppista islamia edustavat partajaakot ovat tehneet Suomesta yhden islamilaisen terrorismin vehmaimmista kasvualustoista.

Brittiläisen islamin tutkimukseen erikoistuneen Quilliam -säätiön johtaja Haras Rafiq komppaa sitä, mistä Dr. James Gonzo varoitti sisäministerinämme toimivaa Jeesuksella ratsastavaa aasia aka Päivi Räsästä. Rafiqin mukaan “Suomi on yksi pahimmista ongelma-alueista Euroopassa. Suomessa taistelijoiden osuus maan muslimiväestöstä on yli kolme kertaa suurempi kuin Britanniassa”. Quilliam -säätiön mielestä islamilaisilta uskontunnustusmatkoiltaan palaavat ISIS -veteraanit täytyy pidättää silloin, kun terrori-iskuaikeista löydetään uskottavia todisteita. Tässä säätiöllä menee pahan kerran sukset ristiin demariemme kanssa. Sodomiademokraattiemme islamofiliapopulisti Tuula Väätäinenhän on tunnetusti ajanut sellaista kantaa, että Geneven sopimuksen vastaisesti ISIS-veteraanit tulee ottaa vastaan sotaveteraaneina ja heille tulisi antaa sen mukainen status, kohtelu ja etuisuudet.

Vielä vuosi sitten Dr. James Gonzoa nimiteltiin islamofoobikoksi, rasistiksi ja tietenkin natsiksi koska julkesi arvostella maassamme kaftaanit viuhuen ja parrat väpättäen pöörrääviä muhamettilaisen vihan lietsojia. Tuossa yhteydessä hän myös ilmoitti, että harrasta islamia edustavien verenhimoisten raakalaisten lietsoma jihad-tursmi tulee kääntymään selvään nousuun. Nyt Kekkoslovakialaisen aikakapselin ja Jeesuksella rastastavan aasin on kuitenkin pakko niellä katkera kalkki ja tunnustaa ymmärryksensä vähäpätöisyys ja kaukokatseisuutensa impotenssi Dr. James Gonzon viisauden valon loiston edessä.

Lähde: Kekkoslovakialainen aikakapseli.

Advertisements

3 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s