GONZON MADRASA – #3 muslimit ja elämäntapaperverssit. Mitä Muhammad meinasi puppelipojista?

populistiapinatMuhamettilaisten homostelijoihin kohdistamat väkivataisuudet ovat eittämättä tabu-teema kakille islamofilisille vihervasemmistolaisille mädättäjille. Näillä yhteiskuntaamme tuhoavilla henkisillä hampuuseilla piisaa myötätuntoa ja suvaitsevaisuutta kaikkille perversioille ja etnopopulistisesti hyötysovellettaville islamofasistisille ideologioille, mutta entäs kun islamofasistit alahuakabria™ ulvoen kohdistavat koraanillaan perustelemaansa islamoväkivaltaa hyvien ihmisten™ palvomiin parafilisiin elämäntapapervoihin? No silloin tietenkin pannaan pää puskaan ja aletaan toistaa sitä tuttua mantraa, että “islam on rauhan uskonto™” ja “tekijät eivät ole oikeita muslimeja”.

Sanomattakin selvää tulee olla, että muhamettilaiselle koraani on hänen allahinsa järkkymätön sana ja absoluuttinen totuus, eikä siitä saa sanaakaan muuttaa. Tutkailkaamme siis mitä koraanin absoluuttien totuus homostelijoista yms. elämäntapaperversseistä valistaa:

Koraani 7:80-84
Ja Loot oli Meidän lähettiläämme, kun hän puhui kansalleen: »Harjoitatteko irstaisuutta, jota kukaan koko maailmassa ei ole tehnyt ennen teitä?
Totisesti ryhdytte himossanne miehiin mieluummin kuin naisiin. Te olette irstasta väkeä
Ja hänen kansansa vastaus ei ollut parempi kuin: »Ajakaa heidät pois kaupungistanne, sillä he ovat niitä ihmisiä, jotka harjoittavat puhtautta.»
Silloin pelastimme Me hänet ja hänen sukunsa paitsi hänen vaimoaan, joka jäi jälkeen.
Ja Me annoimme sateen peittää ne toiset, katso minkä lopun väärintekijät saivat!

Koraani 26:165-166
Kuinka saatattekaan lähestyä kaiken maailman miehiä,
ja hylkiä vaimojanne, jotka Jumala on teille antanut? Ei, te olette irstaisia ihmisiä.»

Koraani 27:54-55
Muista Lootia, joka sanoi kansalleen: »Harjoitatteko riettautta, vaikka tiedätte sen synniksi?
Lähestyttekö himoiten miehiä naisten sijasta? Niin, te olette pimeätä väkeä.» ,

Koraani 29:40
Niin Me rankaisimme kutakin heistä heidän syntiensä vuoksi. Muutamien päälle Me lähetimme hirmumyrskyn, muutamat yllätti kauhistuttava pauhina, jotkut nieli maa ja eräitä heistä Me hukutimme. Jumala ei ole väärämielinen heitä kohtaan, vaan itse he tekivät itsellensä väärin.

Muhamettilaisten perimätieto eli hadithit, jotka valottavat itsenäsä profeetaksi julistaneen lukutaidottoman lapsirakastajan elämää koraanin ulkopuolisesta vinkkelistä ja lasketaan muhamettilaisten “pyhiksi” teksteiksi, puhuvat sangen suorasukaista kieltä siitä, mikä on islamilaisen maailmankatsomuksen kanta siihen kun pojat alkavat sovittamaan elintään kaverinsa rektaalionteloon:

Abu Dawud (4462)
Ja allahin sanansaattaja lausui, “Kenet ikinä tapaappe harjoittamassa Lootin kansan tapoja, tapa hänet ja myös hänet jonka kanssa tämä sodomiaa harjoitti.

Abu Dawud (4448)
Jos naimisissa oleva mies jää kiinni sodomian harjoittamisesta, hänet tulee kivittää hengiltä.
(HUOM! islamilaisen logiikan ihanuus jättää naimisissa olevalle miehelle mahdollisuuden tehdä vaimolleen mitä lystää, kunhan ei vain sorru avioliiton ulkopuoliseen homostelusuhteeseen)

Bukhari (72:774)
Profeetta kirosi naiselliset miehet jotka olivat omineet naisten tapoja ja miehekkäät naiset jotka olivat omineet miesten tapoja ja sanoi, “Ajakaa heidät ulos taloistanne”.

Yllämainittuun viitaten voimme vetää johtopäätöksen, että nk. homofobia™ on merkittävä osa islamilaista maailmankatsomusta. Tämä selvittää myös sen, että miksi kautta koko islamilaisen maailman homostleijoita kidutetaan, ruoskitaan, hakataan, raiskataan, kivitetään, hirtetään, mestataan, ammutaan ja heitetään allahin tahdosta korkeista rakennuksista. Kaikkia näitä toimenpiteitä suoritetaan tietenkin wanhaa kunnon alahuakabria™ ulisten… Eikä hyviä ihmisiämme™ saati sopulimediaamme voisi vähempää kiinnostaa, sillä PerSut ovat täynnä kuunatseja ja niitä on paljon kivampi härnätä wanhoin kunnon koulukiusaajametodein.

Lähde: kansanvälinen puppelipoikajulkaisu.

Advertisements

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s