Hesarin “ainutkertainen journalismi” teki sen taas: FACEPALM!

hesarifacepalmOman journalisminsa “ainutkertaiseksi” brändännyt bilderbergiläisten sanomanatsien lippulaiva Helsingin Sanomat aka Pravda se sitten jaksaa jatkaa journalististen standardien perslentosarjaansa loputtomilla rimanalituksilla.

Tällä kertaa Pravdan NYT -liite kertoo, kuinka viherpiiperöiden kansanedustaja Touko Aalto teki “aidon facepalmin eduskunnan Aito avioliitto keskustelussa”. Tämä tapahtui PerSujen Mika Niikon puhuessa siitä, kuinka avioliitto on miehen ja naisen välinen pyhä asia, eikä sitä pidä sotkea parafilioihin saati seksuaalivähemmistöpopulistisiin elämäntapaperversioihin.

Tällainen siis ylittää tämänkin pisuaarimedian uutiskynnyksen… huh… mutta montako kertaa Pravda on uutisoinut PerSujen tai vaikka edellisen kauden kansanedustaja James Hirvisaaren facepalmeista, kun vihervasemmistolaiset utopistit tai vaikka kokkareiden ylipelle Alexander Stubbido ovat suoltaneet kansakuntaamme mädättävää verbaalia ripuliaan? Mikäli Pravda uutisoisi asioista tasavertaisesti, saisimme lukea näitä tuikitarpeettomia faceplam -uutisia päivittäin.

Ainoa syy tällaiseen älykääpiöjournalismiin on se, että Pravda pyrkii manipuloimaan lukijoidensa ajatusmaailmaa. Tarkoitus on, että kaikki “tasavertaiseksi avioliitoksi” brändätyn elämäntapaperversioliittoon kohdistuva kritiikki tulee tulkita naurunalaiseksi hourailuksi ja senlausuja säälittäväksi surkimukseksi. Tällaiset journalistiset menettelytavat ovat/olivat käytäntönä mm. Pohjois-Koreassa, Neuvostoliitossa tai Natsi-Saksassa. Kaikki maita, joissa vain yhden totuuden julkaisut ovat/olivat sallittuja.

Mutta mietitäänpä vielä tätä itse tilannetta. PerSujen kansanedustaja antaa palautetta teemaan Aito avioliitto, joka on siis miehen ja naisen välinen aito asia. Viherpiiperöiden seksuaalivähemmistöpopulistinen logiikka näkee asian niin, että kaikki lähtee siitä, että mies tekee elämäntapaperversiovalinnan, jossa hänen identtiteettinsä rakentuu seksuaalisen parafilian harjoittamisen pohjalle. Hänelle kuuluu täten erityisoikeuksia ihan vain siksi, koska luonnonjärjestyksen mukaisen yhdynnän sijaan hän päättääkin  työnnellä elintään yksistään toisen miehen rektaalionteloon. Täten hänen suhteensa myötäperverssiinsä tulee omata sama lain mahti, kuin luonnollisen järjestyksen ja suvun jatkamisen pohjalta ponnistava Aito avioliitto.

Hei nyt ihan oikeesti! Double facepalm Pravdalle, parafiileille elämäntapaperversseille ja viherpiiperöiden riemuidiooteille!!!

Lähde: Pravdan alaliite.

 

Advertisements

3 comments

  1. En nyt sanoisi että Helsingin Sanomat olisi #FakeNews pikemminkin HS on idioottien kirjoittamaa paskaa toisille idiooteille. Vihakirjoittaja ja juutalaisten holokaustin kieltäjä Saska Saarikoski on hyvä esimerkki ääri-islamin hyödyllisestä idiootista, joka levittää HS:n kulttuurisivuilla omaa paskaa lukijoilleen. Tuntuukin, että HS on täynnä koulunsa keskenjättäneitä tomppeleita, jotka eivät saisi ikimaailmassa muualta töitä, kun vain Helsingin Sanomista. On Helsingin Sanomien konsernissa myös muutama ihan fiksu ihminen, mutta heitä kiusataan jatkuvasti oman erilaisen maailmankatsomuksen takia. Helsingin Sanomaissa kun ei saa ajatella itsenäisesti, vaan on omaksuttava homomyönteinen ajattelutapa ja vihattava esimerkiksi persuja. Jos työntekijältä puuttuvat nämä ominaisuudet, joutuu hän muun Helsingin Sanomien yhteisön kiusaamaksi. Tositapauksia on monia. Kiusattu joutuu irtisanoutumaan töistä.

  2. Tulee mieleen Hesarin “ainutlaatuisesta journalismista” tapaus, jossa Hesarin kuukausiliite pyysi lukijoita lähettämään toimitukseen haukkumanimiä virolaisista. Jutun kuningasidea kun oli näyttää virolaisille, että kyllä mekin täällä Hesarissa osataan nimitellä teitä köyhempiä ja vähempiosaisia. Noh…pieni kohu tästä Hesarin rasistisesta kirjoituksesta nousi, mutta aika nopeasti lakaistiin maton alle….sattuuhan näitä.

  3. Helsingin Sanomien läpeensä punavihreä paskatoimittaja Saska Saarikoski ehti jo Tukholman terrori-iskun jälkeen syyttää tapahtumista eräitä poliitikkoja, jotka haluavat laittaa rajat kiinni ja paperittomat elintasopakolaiset pois maasta. Saska Saarikoski muisti mainita hesarin kirjoituksessa että islam on rauhan uskonto! Ilmeisesti Saskalta on mennyt Nizzan, Berliinin, Lontoon, Jerusalemin ja nyt Tukholman tapahtumat täysin ohi? Näiden terroristien yhteinen tekijä on uskonto – ISLAM ! Tähän mennessä jokainen terroristi on ollut mulsimi ja sama meno tulee jatkumaan niin kauan kuin Saska Saarikosken tapaiset islamin hyödylliset idiootit saavat levittää omaa propagandaansa, joka pelaa ääri-islamistien pussiin 6-0.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s