Vasurien kiintiösomppu tuomitsee terrorismin vastaiset toimenpiteet!

somppujasompunkaveritValhemedian mukaan “helsinkiläinen poliitikko” Suldaan Said Ahmed on yksi niistä “suomalaisista“, joiden matkasuunnitelmia Yhdysvaltojen suurlähetystöjen uusi viisumiohjeistus sotkee. Käytännössähän Suldaan on yhtä suomalainen, kuin kuka tahansa Saudi-Arabiassa tai Somaliassa yhtä pitkään paikallisen sosiaalituen turvin lusmuillut syntyään suomalainen pottunokka on saudi tahi somali!

Taustaltaan somalialoista Ahmedia kismittää se, että hän kertoo populistisessa hurmoksessa valhemedialle suunnitelleensa suomalaisten veronmaksajien kustantamaa lomareissua New Yorkiin, tuohon jo entuudestaan muslimien kohdistamaan kaupunkiin.

– Soitin Finnairille, ja siellä sanottiin, että ei kannata ostaa lippuja, Ahmed kertoo. Häntä neuvottiin soittamaan Yhdysvaltain Suomen suurlähetystöön oman tilanteensa varmistamiseksi. Eli vasurisomppumme mitä ilmeisimmin ei ollut alkujaan edes suunnitellut tällaista reissua, mutta puoluesisarensa vasemmistopopulistisen ohjeistuksen  mukaisesti päätti kuitenkin soittaa Finskille siinä toivossa, että saisi hattuunsa pari matupopulistista sulkaa lisää.

Ulkoministeriön osastopäällikkö Kimmo Lähdevirta kertoi valhemedia Aamulehden haastattelussa, että viisumiohjeistuksen muuttumisessa on yllättänyt, miten paljon tulkinnanvaraa niihin jää. Tämä UM:n pyllyilijän älämölö on kiistatta idioottimaista, sillä muslimi on muslimi siinä missä natsi on natsi, terroristi on terroristi ja kommari on kommari, rasisti on rasisti ja antisemiitti on antisemiitti! Lähdevirta tarvitsee selvästikin monta ylihintaista tuntia paskantärkeää huuhaaseminaaria ja koulutusta veronmaksajien kustannuksella hahmottaakseen asioiden syy-yhteyksiä.

Ahmedin tilanteesta tulkinnanvaraisen tekee se, että hän ei ole kaksoiskansalainen.  -Minulla on ainoastaan Suomen kansalaisuus, mutta passissani lukee synnyinmaan kohdalla Somalia.

Ahmedin on tarkoitus lähteä reissuun suomalaisporukassa.

– Olen porukan ainoa, joka on syntynyt muualla, vasureiden kiintiösomppu nillittää.

Ketuttaako yhtäkään musulmaania, riippumatta siitä missä mambomaan savimajassa tahi ählämilän hiekkadyynin takana sitten onkaan syntynyt se, että kristityt, ateisteiksi itseään kutsuvat apinauskikset ja juutalaiset eivät saa matkata Mekkaan ottaakseen osaa vaikka raiskatun naisen kivitykseen tai hurraamaan islamista pois kääntyneen entisen musulmaanin julkista mestausta? Tai nyppiikö anuksellaan allahin kurkihirttä viidesti päivässä tähtäävää allahu akbarin ulisijaa se, että ählämiläiset rajapollarit eivät päästä läävämaahansa, jos passissa on vaikka leima, joka osoittaa matkalaisen käyneen Israelissa?

Vasureiden johdossa istuvalla kiintiösompulla luulisi olevan orastavien vaalikiireiden myötä kädet niin täynnä töitä, että ei siinä ennätellä koheltaa mannertenvälisiä lomareissuja. Rahastakaan ei tunnu olevan pulaa, kun liput ostetaan suoraan Finnairilta netin edukkaampien palveluiden sijaan.

Poliitikoksi itseään tituleeraavan Suldaanin suurin poliittinen saavutus on jorata turhanpäiväisen epämusiikkimaakarin vihanlietsontavideolla tunnetun jihadisti-murhaajan rinnalla fasistisen antifantti lipun liehuessa.

Advertisements

2 comments

 1. Näin valtamedia kertoo väkivaltaisesta mamujengistä, jotka hakkaa kantasuomalaisia tyttöjä Espoossa. Lehti siis ei kerro että hakkaajat ovat mamuja, mutta silminnäkijöiden mukaan allahu akbaria on huudeltu ja kamelinpaska on haissut.
  Mediasensuroitu uutinen väkivaltaisesta mamujengistä Espoossa >> http://www.iltalehti.fi/uutiset/201701302200062330_uu.shtml

  Voi sitä viher-vasemmistolaista itkua ja parkumista, jos kohteena olisivat olleet mamut. Mutta kuten aikaisemminkin, niin tekijöitä suojellaan, koska ovat suuri rikkaus tähän yhteiskuntaan. Ruotsin mallin mukaisesti mennään.

 2. Vaikka iltalehti kuluu Suomen paskamediaan pohjasakkaan, niin kyllä siellä nyt jotakin sentään uskalletaan kirjoittaa, toisin kuin Erkon-Natsi-Sanomissa (Helsingin Sanomat).

  http://www.iltalehti.fi/uutiset/201701302200062120_uu.shtml

  Iltalehti uutisoi kerrankin asiallisesti, kun Halla-aho ja Elo puhuvat tästä Trumpin asettamasta maahantulokiellosta irakilaisille, sompuille ja muutamalle muulle maalle. Obama asetti 6 kk maahantulokiellon Irakilaisille vuonna 2011, eikä siitä kirjoitettu missään eikä kukaan osoittanut mieltä sitävastaan. Vihervasemmisto ei vaan tajunnut mistään mitään! Eli Iltalehden uutiskointi ihan ok tasoa.

  Sen sijaan natsimedia Helsingin Sanomat on kovin närkästynyt arabiterroristien maahantulokieltoon USA:han.Valemediaa edustava Helsingin Sanomat ei kirjoita sanallakaan siitä, että juutalaisilla on matkustuskielto yli 16 valtioon. Helsingin Sanomat antaa juutalaisten sortamiselle hiljaisen hyväksynnän. Vieläkö joku ihmettelee, että miksi Helsingin Sanomat on Erkko-Natsi-sanomat ? Ei pidä ihmetellä enää!

  Ei voi muuta sanoa kuin #BanHelsinginSanomat ja #resist !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s