Pölhömediamme taas housut kintuissa kiinni islamosensuurista: Floridan pyssymiehellä islamilainen motiivi?

soosooetusormi

Viitekuvassa muslimeja heiluttelemassa etusormiaan muslimeille tyypilliseen tapaan. Kuvassa keskellä Fort Laudardalen oletetusti koraania kirjaimellisesti toteuttava massamurhaaja Esteban Sandiego.

Oliko Floridan Fort Laudardalessa viisi ihmistä islamilaiseen tyyliin murhanneella puertoricolaisella Esteban Sandiegolla islamilainen motiivi? Pölhömediat tietävät “uutisoida”, että Sandiego oli mielepuolinen psykopaatti vaikka murhamiehestä kiertää varteenotettavilla uutissivuilla kuvia, joissa hän poseeraa palestiinalaisrätti kaulassaan tehden ISIS -muslimeille tyypillistää islamvalveutunutta etusormitervehdystä… Lisäksi Sandiegon kerrotaan vierailleen kotikaupungissaan Anchoragessa sijaitsevassa FBI:n toimistossa jossa ilmoitti agenteille olevansa kirjaimellista koraanintulkintaa edustavan muslimijärjestö ISIS:in jäsen. Alaskan Jerry Cottonit eivät ottaneet USA:n armeijan Irak -veteraania tosissaan, vaan toimittivat hänet pöpilään josta hänet kuitenkin päästettiin vapaalle jalalle toiteuttamaan koraanin kirjattuja vääräuskoisia käsitteleviä ohjeistuksia (esim. 2:1913:56, 8:129:59:29, 47:4 jne. jne. jne.).

Maamme johtavimmat pölhömediat, Suomen TarinatoimistoMaikkarikekkoslovakialainen aikakapseli ja Pravda etukenossa, ovat luonnollisestikin suuressa journalistisessa kaikkivoipaisuudessaan sensuroineet Sandiegon oletetut islam -kytkökset, olkoonkin että maailmalla johtavat mahtimediat (Daily mail, CBS jne.) ovat nostaneet asian selekästi tapetille. Mitä ilmeisimmin näiden pölhömedioitten selkärangattomat UP:t ovat taas kerran asettaneet itsesensuurin ja sen surullisen kuuluisan “ministeriön vihaisen kirjeen” pelon hyvien lehtimiestapojen ja totuudessa pitäytyvän uutisoinnin edelle.

Lähteet: Daily Mail, heavy.com & unzensuriert.at.

Advertisements

2 comments

  1. Saattaahan hän olla sekä ISIS:in joukoissa että murhanhimoinen psykopaatti. Murhanhimoiset psykopaatithan ovat erinomaista jäsenainesta terroristijärjestölle.

  2. Islamilaiset terroristit ovat ainoita, joiden kohdalla mielenvikaisuus luetaan terroristi-statuksen poistavaksi tekijäksi. Onko A.Breivik yhtään vähemmän terroristi, vaikka on pipipää? Eipä ole. Onko IRA:n, Bader-Meinhofin jne. terroristien tekoja koskaan selitelty parhain päin näiden mielenterveydestä johtuvina asioina? Eipä ole. Näiden kohdalla lepakot ullakolla ovat aina olleet enemmänkin raskauttava asianhaara, joka on ollut pontimena kovempiin tuomioihin ja selittävä osa näiden inhasta psyykeestä. Ovatko mielenvikaiset kulttijohtajat a’la Charles Manson jne. saaneet koskaan medialta ja poliitikoilta paijausta sen johdosta, että ovat mielipuolia? Eivätpä ole. Miksiköhän muslimiterroristien kohdalla tehdään poikkeus säännöstä?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s