MTV3 uutiset vakuuttaa: islam on rauhan uskonto siinä missä hauki on kala

maikkarinuutisetLumeuutisia yhdessä Suomen Tarinatoimiston aka STT:n kanssa nikkaroiva MTV3 kantaa kortensa valhe-/valtamedioitten islamvähättelytalkoon kekoon ja sumuttaa pokkana, että Berliinissä ainakin 12 kuolonuhria vaatineen islamilaisen uskontunnustuksen suorittanut harras muslimi Anus Amri oli “ihan tavallinen ihminen, joi alkoholia eikä koskaan rukoillut“. Tautologisella paatoksella Maikkari toitottaa kertaan jos toiseenkin kuinka Anus oli tavallinen viinaa vetävä ihminen ja niin Tunisiassa kuin Italiassakin väkivaltarikoksista moniksi vuosiksi vankeuteen tuomittu ihminen joka ei koskaan mekkapyllistellyt. Tämä siitä huolimatta, että kansainväliset laatumediat uutisoivat hänen käyneen murhatyönsä jälkeen mekkapyllistelemässä berliiniläisessä salafistausmoskeijassa.

Jos Maikkarin islamofilian kultaamaa kulttuurimaxistista potaskaa jaksaa lukea kansaa kusettavaa otsaketta pidemmälle, niin sivulauseiden viidakosta löytyy se todellinen totuus, jonka kuka tahansa puoli lukukautta journalismia opiskellut apina olisi tajunnut kuuluvan otsikoksi: Anus radikalisoitui islamin oppeja kirjaimellisesti seuraavaksi muslimiksi lusittuaan kakkua italialaisisessa vankilassa!!! Ts. muslimit radikalisoituvat eurooppalaisissa vankiloissa!!!

Sen sijaan, että tarttuisivat ongelman juureen ja avaisivat seuraamuksen ja syy-yhteyden vyyhtiä totuudenmukaisen journalismin pyhiä sääntöjä kunnioittaen, Maikkarin riemuidiootit lankeavat valhe-/valtamedioille luonteenomaiseen islamofiliseen paatokseen ja vakuttavat pottunokkaisia tavallisia tallaajia siitä, että islam on rauhan uskonto siinä missä hauki on kala.

Lähde: Almamedian imbesillit.

Advertisements

2 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s