Valvontakamera todistaa: Berliinin islamilainen massamurhaaja meni moskeijaan pyllistelemään terrori-iskunsa päätteeksi

anusjaangelaVaikka kosketuksensa todellisuuteen menettäneet valhe-/valtamediat ja pölhöpopulistiset takinkääntäjäpoliitikot tekevät parhaansa häilyttääkseen Berliinin terrori-iskun yhteyden islamiin ja koraanin oppeihin (esim. 2:1913:56, 8:129:59:29, 47:4 jne. jne. jne.) on todellisuus usein valhetta/tarua ihmeellisempää.

Itävaltalainen laatumedia Krone kertoo, että Berliinin iskusta epäilty ja sittemmin Italiassa poliisin toimesta neutralisoitu tunisialainen muslimi Anis Amri oli taltioitu berliinissä valvontakameraan. Taltioinnissa näkyy selvästi, että Amri oli pian suorittamansa attentaattin jälkeen vieraillut salafistien pyörittämässä Fussilet 33 -moskeijassa ylistmässä allahiaan tämän inspiroimasta onnistuneesta tuhotyöstään ja tähteilemssä taivasta anuksellaan. Kyseinen oletetusti Saudi-rahotteinen moskeija on tunnettu erityisistä ISIS sympatioistaan.

Amrin tiedetään saapuneen Saksaan liittogangsteri Angela Merkelin järjestämän mielipuolisen matuinvaasion yhteydessä.

Kuinka monta islamin uhria tarvitaan, kuinka paljon pitää vuodattaa vääräuskoisten verta ja kuika monta allahu akbaria pitää vielä ulista, ennen kuin sosiaalifasistisen Angela Merkelin kiihoittama kulttuurimarxistinen EU -eliitti alkaa sulkea Fussilet33 moskeijan kaltaisia liikkeitä? Suomen Saudi -rahotteisia salafisteja ei luonnollisestikaan tarvitse kontrolloida, sillä lintukodosamme lymyilee yksinomaan islamisteja joilla ei ole mitään tekemistä islamin kanssa. Kaikki hyvin Titanicilla siis.

Lähde: krone.at.

Advertisements

One comment

  1. Paitsi että saksalaiset kuuluvat Kirjan Kansaan (kristittyjä), maksavat veronsa (runsaan sosiaaliturvan) muslimeille. Ehkä katumuksen suura on myöhemmin korvattu jollakin verenhimoisemmalla? Tai eivätkö he ole jo tunnustaneet alistumistaan riittävästi?

    “Koraani 9:29. Taistelkaa niitä vastaan, jotka, vaikka ovat saaneet Kirjoituksen, eivät usko Jumalaan eivätkä viimeiseen päivään, eivät pyhitä sitä, minkä Jumala ja Hänen lähettiläänsä ovat selittäneet pyhäksi, eivätkä tunnusta totista uskontoa, taistelkaa, kunnes he auliisti maksavat veronsa ja tunnustavat alistuvansa.”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s