Ilja ei viihtynytkään Petroskoissa. Supo mikittänyt Iljan asunnon?

15645416_1890206794532376_22011872_nParhaillaan virkavaltaa ja mm. syyttäjä Heikki Wendofin, Pravdan, Sanoma Finlandin ja Kekkoslovakialaisen aikakapselin puliveivaamaa noitavainoa pakoileva kyseenalainen sananvapausaktivisti Ilja Janitskin on saamiemme tietojen mukaan paennut tämän viikonlopun aikana Venäjän Petroskoihin. Iljan kerrotaan suunnitelleen johtaa Petroskoista käsin hänen vallankaappauksellisia piirteitä omaavaa eduskuntavaalikampanjaansa.

Janitskinia lähellä oleva lähde ilmoittaa, että hänen Petroskoin asunnostaan löytyi “haravoinnin” yhteydessä kolme piiloitettua salakuuntelulaitetta, samaa mallia joita mm. Supo sekä saksalainen BND tiettävästi käyttävät. Jo entuudestaan psyykelääkityksessä oleva Janitskin oli kertoman mukaan vajonnut likimain paranoidiseen psykoosiin ja nähnyt jokaisen kulman takana erehdyttävästi Supon Tuomas Portaankorvan näköisä trolleja. Toimitukseemme yhteyttä ottaneen ja anonyyminä pysyttelevän tahon mukaan Janitskinin nähtiin nousevan myöhemmin samaisena päivänä Viipurissa Moskovan junaan, seurassaan kaksi tiettävästi ukrainalaiseen mafiaan kuuluvaa lihaskimppua.

Barcelonassa Iljan naapuri on tiennyt kertoa että Espanjan poliisi oli rynnäköinyt Iljan asuntoon erikoisjoukkojen voimin ja aiheuttanut toimenpiteen yhteydessä kiinteistölle huomattavaa vahinkoa. Sikäläiselle poliisille oli tiedotettu (oletetusti) suomalaisten virkamiesten toimesta, että Ilja on uhonnut netissä tekevänsä aseellista vastarintaa. Espanjalaiset poliisit olivat ihmetelleet moista väittämää koska espanjalaiseen verokirstuun ansiolla fiskaalihöpötystä maksaneesta Iljasta ei ole ollut koskaan mitään harmia, ainoastaan kansantaloudellista hyötyä. Ylimitoitettu operaatio oli siis mitä ilmeisimmin toteutettu vain suomalaisia virkamiehiä tyydyttelemään.

Seuraamme tilannetta kekkoslovakialaisen aikakapselin, Pravdan ja Suomen Tarinatoimiston luotettavuuteen rinnastettavalla kompetenssilla.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s