Arvopresidenttimme™ islamofasistiset petikaverit suunnittelevat shariaraipaniskuja koiranomistajille

saulijakoiranhakkaajaTaannoin Iranissa vieraillut arvopresidentiksemme™ itsensä brändänyt nahjus oli niin fokusoitunut kaupittelemaan suomalaista aseteollisuutta ja homonhirttämisteknologiaa islamofasismin innoittamille aatteellisille anaaliraiskaajilleen, että ei tohtinut kyseenalaistaa isäntiensä erektiota herättämällä keskustelua arvokysymyksistä islamilaisittain johdetussa valtiojärjestelmässä.

Kekkoslovakialaisen aikakapselin mukaan islamofasistisia peräpukamia imeskelevän Sauli Niinistön iranilaiset kalmankumppanit ovat päättäneet, että allah haluaa vastaisuudessa rankaista koiranomistajia lukuisilla ruoskaniskuilla, sakoilla ja vankeudella. Tämä siksi, koska jokin turbaanipelle on islamilaisessa imbesilleydessään ideoinut, että koirat ovat “haram”, eli likaisia ja viheliäisiä kuin juutalaiset konsanaan. Tästä johtuen allah mitä todennäköisimmin repii taas kerran kaftaaninsa jos joku sattuu fanittamaan karvaturreja.

Niinistön kaulailu tällaisten mielipuolisten diktatuurien kanssa osoittaa selkeästi, että arvopresidenttimme™ pölhöpopulistisen selektiivisessä arvomaailmassa ei selvästikään ole tilaa terveelle järjelle, ihmisarvoista ja eläinten oikeuksista puhumattakaan.

Lähde: kekkoslovakialainen aikakapseli.

Advertisements

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s