YK:n Ihmisoikeusneuvosto: russofobian ja islamofilian likainen liitto

unorussofobiaItsevanhurskasteleva YK on äänestänyt Venäjän ulos ihmisoikeusneuvostosta. Ensisijaisesti kuolmeanrangaistuksia harjoittavista demokratian irvikuvista ja ihmisoikeuksia halventavilla islamofasismivahvistuksilla pönkitetty YK:n ihmisoikeusneuvosto meinaa, että Venäjän toimet edistää Syyrian rauhaa ovat ristiriidassa poliittisesti korrektin älämölöagendan kanssa.

On selvää että Venäjällä on omat ongelmansa ihmisoikeuksien noudattamisesta länsimaisen mittarin mukaisesti, mutta on käsittämätöntä että Venäjä suljetaan pois, samaan aikaan kun jäljelle jää saudit ym. muut islamilaiset diktatuurit joiden käsitys ihmisoikeuksista tai niiden noudattamisesta on aivan luokatonta… Se, että Venäjällä häiriköidään elämäntapaperverssien yms. sodomistien kavalkaadeja on kaukana siitä, että puppelipoikia vedetään allahuakbaria ulvoen kaulakiikkuun suomalaisilla nostureilla ihan vain siksi, kun omaavat homofilisen pakkomielteen tökkiä elimillään kaverinsa rektaalionteloa. Naisten asema, julkiset kivitykset ja mestaukset yms. islamilaiset ihanuudet jotka ovat arkipäiväistä kansanhuvia valtaosassa YK:n ihmisoikuesnovoston jäsenmaita ei luonnollisestikaan herätä pahennusta saati edes keskustelun siementä.

Varsinainen syy Venäjään kohdistettuun koulukiusaamiseen löytyy sekä russofobiasta että siitä, että Venäjä tukee Syyriaa pommittamalla USA:n aseistamia ja saudien tukemia islamistikapinallisia Aleppossa. Täten ryssii saudien suunnitelmaa kitkeä shiiat ja alaviitit pois Syyriasta etnisten puhdistuksien keinoin. Saudit pitävät myös öljyn turvin USA:ta niskalenkissä tukemassa näitä terroristeja, jotka käytännössä ovat yhtä ja samaa ISIS:in kanssa.

Vielä piiri pieni pyörii, mutta jos/kun venäläiset päättävät pistää ripaskaksi niin siitäpä onkin sitten leikki kaukana. Silloin syyttää voi vain koulukiusaamispolitiikkaa harjoittavia vellihousuisia päättäjiämme.

Asiasta “uutisoi” mm. kekkoslovakialainen aikakapseli.

Advertisements

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s