Demarit taas fasismin tiellä, Antti Lindtman asettaa itsensä perustuslain yläpuolelle

anttijasananvapausOikean lipilaarimutkan kautta pari askelta takaisin kohti kotoista vasemmistofasismia ottaneet demarit kuseksivat perustuslain päälle. Ilta-Pravda urputtaa, että SDP:n eduskuntaryhmän sisältä saamiensa tietojen mukaan SDP:n eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Lindtman on laatinut pitkiä nimilistoja siitä, ketkä demarikansanedustajat saavat esittää kysymyksiä eduskunnan kyselytunnilla. Munaton demarikansanedustaja jolla ei ole selkärankaa esiintyä omalla nimellään vasikoi pisuaarimedialle, että Lindtman on toimittanut eduskunnan puhemiehistölle pitkiä listoja, joilla on manipuloitu kyselytunnin toimintaa ja myös sitä, ketkä kyselytunnilla saavat puhua. On siis ollut tärkeää, että ääneen pääsevät vain sellaiset kasanedustajat jotka sanovat mitä heidän suuhunsa on pakkosyötetty ja jotka eivät syyllisty väärinajatteluun.

Ilta-Pravdan mukaan Lindtmanin luovaaman sosiaalidemokraattien eduskuntaryhmän toimintatavat ovat käytännöiltään antisosiaalisen epädemokraattisia ja rakenteeltaan perustulakiin kirjattua sanavapautta halventavia.

Käytännössä Antti Lindtman ja SDP ovat murentaneet parlamentaarisen instituutiomme uskoottavuuden ja osoittaneet, että suomalainen demokratia toimii vähintäänkin yhtä uskottavasti kuin pohjoiskorealainen tasa-arvo.

Missä tahansa oikeasti sivistyneessä oikeusvaltiossa eduskuntaryhmän puheenjohtaja ei pelkästään eroaisi asemastaan eduskuntaryhmän puheenjohtajana, vaan hänet erotettaisiin myös puolueesta. Mikäli hänellä itsellään olisi edes hitunen kunnioitusta parlamentaarista instituutiota kohtaan, hän myös eroaisia kansanedustajantoimestaan. Tällaista on kuitenkin turhaa olettaa suomalaisten demarien kataisilta kulttuurittomilta lumpuilta, jotka ovat antaneet niskalaukauksen niille jaloille arvoille joista heidän korruptoimansa ideologia alkujaan ponnistaa.

Lähde: Ilta-Pravda.

Advertisements

3 comments

  1. Suomessahan on nämä “maan tavat” hoitaa asioita ja kuittaukset tehdään sanonnalla, “kannan täyden vastuun”, eli käytännössä tyhjiä sanoja. Ainoat kansanedustajat/ministerit, joiden tiedän laitettaneen kantamaan vastuu ihan oikeasti ja käytännön tasolla, ovat naisministerit Anneli Jäätteenmäki ja Heidi Hautala, molemmat kantavat nyt vastuuta EU-parlamentissa, että sekään ei kovin kauas kantanut se vastuunkanto.
    Kyllä kaikki muut hapatukset tuolta “suuresta” maailmasta tänne lanseerataan, mutta sitä todellista vastuunkantoa tekemisistään tai tekemättä jättämisistään ei jostain syystä ole saatu tänne rantautumaan. Kaikkea muuta on kyllä rantautunut sitten senkin edestä.

  2. SDP on kuin pahanlaatuinen syöpä. SDP saastuttaa islamo-fasistisilla ajatuksilla yhteiskuntaa ja lopulta tappaa sen! Katsokaa miten huonoon jamaan demarit ovat saattaneet Ruotsin. Nyt hurrit joutuu Suomesta rekrytöimään opettajia Tukholman slummikouluihin näitä “kulttuurin rikastuttajia” opettamaan maan tavoille. V****u mitä p****aa!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s