Kiitos Sauli Niinistö: iranilaishomojen hirttäjäiset varmistavat suomalaisten työpaikkojen säilyvyyttä!

saulijaninnikuolemankauppiainaNaiset, lapset ja vanhukset islamofasistien armoille jättäneitä ja pohjoismaisen sosiaaliturvan turvin suomalaista raiskauskulttuuriakin rikastuttamaan tulleita partavauvoja urheisiin sotaveteraaneihimme rinnastanut ja itsensä “arvopresidentiksi™” brändännyt pateettinen seremoniamestarimme Sauli Niinistö on parhaillaan kaupittelemassa suomalaista aseteknologiaa ja erityisesti homojen hirttämiseen käytettävää nostolaitteistoa Iranissa. Homonhirttovälineistöksikin erinomaisesti soveltuvia nostolaitteita ovat suomalaisen Cargotecin valmistamat Hiab nosturit.

Cargotec on tietoinen asiasta. Sen tulkinnan mukaan tilanne on harmillinen, mutta yritys toimii lakien ja säädösten mukaan.

– Tämä tuntuu hyvin epäreilulta julkisuudelta meitä kohtaan, mutta yritämme olla provosoitumatta, Cargotecin viestintäjohtaja Leena Lie kommentoi Turun Sanomille.

Lien mukaan Cargotec ei pysty määrittelemään sitä, mihin heidän myymiänsä nostureita käytetään. Sitäpaitsi, ovathan homojen ja esim. islamista pois kääntyneiden ihmisten hirttämiset täysin Iranissa vallitsevan lainsäädännön mukaisia, joten ihan turhaa Cargotekillä edes vaivaudutaan asiaa kommentoimaan. Pääasia on se, että arvopresidenttimme™ yhdessä suomalaisen liikemiesdelegaation kanssa varmistaa sen, että jokainen Hiab -nosturilla kaulakiikkuun vedettävä iranilaishomo varmistaa suomalaisten työpaikkojen säilyvyyttä.

Vihervasemmisto saati seksuaalivähemmistöpopulistiset suvaitsevaisuusfasistit eivät luonnollisestikaan ota asiaan kantaa eikä PerSuja vaadita tällä kertaa sanoutumaan irti äärioikeistosta.

Lähde: Turun Sanomat.

Advertisements

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s