Italian kanta islamiin on selkeä: islam ei ole uskonto!

clownsatcolosseumKuluneena perjantaina Italiaa islamisoivat muslimi-invaasorit kokoontuivat pyllistelemään historiallisen Colosseumin varjoon. Alati kaikesta mielensä pahoittavat musulumaanipellet olivat tällä kertaa näreissään siitä, että Italian viranomaiset, toisin kuin suomalaista virkavaltaa edustavat selkärangattomat tiskirätit, olivat sulkeneet islamin radikaalia vihasanomaa levittäviä kellarimoskeijoita. Italialaista lainsäädäntöä vastaan mekastavat (ja väittämänsä mukaan) muhamettinsa valtuuttamaa vihaa mölisevät musulumaanit tähtäilivät mielenosoituksellisesti anuksillaan allahinsa kurkihirttä siksi, jotta italialaiset viranomaiset tunnustaisivat heidän sanavapaudellisen oikeutensa julistaa vihaa ja kuolemaa kaikille juutalaisille ja muille vääräuskoisiksi koiriksi määrittelemilleen kansalaisille.

Monien akateemisestikin varteenotettavien tulkintojen mukaan uskonnon sijaan varhaiskeskiakaista totalitarismia edustava islam ei ole kirjattu Italiassa uskonnoksi. Tähän vedoten Italian musulumaanien ulvonta vaatia uskonnolisen ryhmän oikeuksia Italiassa on vähintäänkin yhtä absurdia, kuin juutalaiset tai kristityt vaatisivat tasavertaisia ihmisoikeuksia missä tahansa islamilaisessa maassa… Saudi-Arabiasta puhumattakaan… Tilanne ja erityisesti musulumaanien itkupotkuraivarit ovat siis tyystiin katteettomia, sillä koska paikallisen lainsäädännön mukaan islam ei ole uskonto (jota esim. juutalaisuus tai kristinusko ovat muslimimaissa ja niiden harjoittamisen kieltäminen on siksi ihmisoikeusloukkaus) ei vikinä uskonnon varjon alle perustettujen “rukoushuoneiden” (=fasistisen radikalisointikatiskojen) sulkemisesta uskonnonvapauteen vedoten ole moraalisesti saati juridisesti perusteltua.

Jos muut EU maat soveltaisivat italialaista islam -mallia, niin säästyttäisiin monilta turhanpäiväisiltä väittelyiltä, vihapuheurputuksilta ja paljon palstatilaa ja ennen kaikkea viranomaisten kallisarvoista aikaa säästyisi uskomattomat määrät.

Lähde: Reuters.

Advertisements

2 comments

  1. Samaa mieltä. Ei ole uskonto. Ei ainakaan sellainen mitä voisi missään tapauksessa hyväksyä. Sen verran väkivaltainen se on.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s