Äärivasemmistolaiset pellepartiot laajentaneet väkivaltaista toimintaansa

pellepartioAlkuvuodesta surkuhupaisaa hämmennystä herättäneet ja valtamedioiltakin pakkoveroin kustannettua ruutuaikaa saaneet pellepartiot ovat laajentaneet toimintaansa. Suvakkien henkisesti surkastuneinta ääriälykääpiösiipeä edustaville riemuidiooteille ei riitä enää pelkkä pottunokkien turvallisuudesta huolta kantavien isänmaallisten kansalaisten kiusaaminen ja poliisin virka-ajan mielipuolinen tuhlaaminen. Nyt pellevajakkien kohteeksi joutuvat myös satunnaiset kansalaiset, jotka koneinsinööriataustaisen puskaraiskaajien uhrien tavoin, ovat olleet väärässä paikassa väärään aikaan. Ilta Paskan mukaan jopa teräaseillakin ihmisiä uhkailevia pellepartioita on nähnty kautta maan.

Etäisesti ihmistä muistuttavat ameeban älyllä varustetut vihervasemmistolaiset ovat siis saaneet tunnetusti älykkään amerikkalaisen youtube kansan kera innoitettua mahdollisesti myös muita vajaalla käyviä mukaan tähän pelle iloitteluun. Kuten näissä tapauksissa arvata saattaa, homma menee överiksi ja tuomiolle joutuu persut ja Suomen Sisu.

Pellemaskeja toi edellämainittujen kanssa tunnetuksi itsensä suvaitsevaiston suutorveksi ja äärivasemmistolaiseksi kapinalliseksi itsensä brändännyt järvenpääläisen pankinjohtajan poika, joka julkaisi taannoin väkivaltaista pelleideologiaa promotoivan muzakkiviedon. Kyseinen julkaisu laajensi väkivaltaihanointia pelkän pellekonseptin ulkopuolelle värväämällä tunettuja murhamiehiä ja jihadisteja värittämään vihervasemmistolaista suvaitsevaisuusfasismin väkivaltasanomaa. Ei siis liene pelkkää sattumaa, että Järvenpää on yksi pellehavaintorikkaimmista alueista.

Toimituksemme kehoittaa kaikkia kansalaisia ilmoittamaan poliisille havaitessaan pellen. Myös ilman maskia liikkuvat pellet (siviilissä selkeitä tuntomerkkejä ovat esim. Che-paidat, rintanapit ja pali-huivi). unohtamatta vaarallista vihapuhetta, väkivaltaa ja antisemitismiä levittävän rasmusryhmän jäseniä.

Lähde: Ilta Paska.

Advertisements

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s