Iranissa pasmat sekaisin: kättelikö rättipääpoliitikko miestä vai syyllistyikö lesbosodomiaan?

barbarahendricksKaikki vihervasemmistolaiset suvakit tietävät vakuuttaa, että Iran on edistyksellinen islamilainen valtio jossa ihmisoikeuksien evoluutio on oikealla radalla. Tämä siitä huolimatta, että tuhansia homostelijoita vedetään maassa harjoitetun islamin tulkinnan mukaisesti kaulakiikkuun ja sananvapauskin on vähintään suomalais-pohjoiskorealaisella mallilla.

Kuluneina päivinä suurinta älämölöä Iranin lehdistössä on aiheuttanut se, että maan johtavimpiin ympäristöpoliitikkoihin kuuluva islamilaisittain rätittäytynyt Massumeh Ebtekar vieraili taannoin Berliinissä Saksan ympäristöministeriön vieraana ja kätteli isäntämaan ympäristöministeriä. Tässä ei sinäänsä ole mitään pahaa, paitsi että iranilainen rauhan uskonnon™ tulkinta kieltää naista kättelemästä muita miehiä kuin virallista aviomiestään (joka saa oletettavasti kätellä, hipelöidä ja rutistella vääräuskoisia naisia hormonaalisten tarpeittensa mukaisesti)… Ja islamilaisittain rätittäytynyt Ebketar kätteli Saksan ympäristöministeriä!!! Tästä levinneet kuvat järkyttivät kovasti koko Iranin kansakuntaa: Ebketar paiskaa kättä miehen kanssa!!! Mutta hetkinen… Saksan ympäristöministeri Barbara Hendricks onkin nainen!!! Tai siis… Barbara on Saksan demarien esimerkkilesbo, joka edustaa lesboloijoiden maskuliinisiipeä, siis niitä lepakkoja joita parveilee esim. Pasilan Ilmavaivalan mäen “isolla pajalla” ja joita on vaikeaa erottaa miehestä…

Mutta mikä onkaan lesboilijoiden kohtalo Iranissa? Iranin islamilaisen lakikirjan luku No. 1370 kirjaa lesboilusta seuraavaa:

Art. 127 Lesborakkaus on kahden naisen välistä homoseksuaalista kanssakäyntiä.

Art. 129 Oikea hadd-rangaistus lesborakkaudesta on 100 raipaniskua kumpaisellekkin sodomistille.

Art. 131 Mikäli lesborakkautta harjoitetaan toistuvasti kolmeen kertaan ja jokaisesta kerrasta on langetettu hadd-rangaistus, on neljännen kerran jälkeen langetettava kuolemanrangaistus.

Islamilaisen kaksinaismoralismin mukaan, jonka perusteella nainen voidaan tuomita aviorikoksesta kun kättelee muuta miestä kuin laillista aviomiestään, tulisi Massumeh Ebtekaria täten rankaista sadalla raipaniskulla siitä hyvästä, että on harjoittanut lesbosodomiaa kättelemällä harvinaisen miesmäistä lepakkofemakkoa.

Lähde: Frankfurter Allgemeine Zeitung.

 

Advertisements

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s