6. Lokakuuta: Hyvästi suomalainen sananvapaus

puukostaselkaanTorstai 6. lokakuuta 2016 oli surullinen päivä. Päivä jolloin ei pelkästään suomalaista sananvapautta puukotettu selkään, vaan ennen kaikkea päivä jona suomalainen oikeuslaitos ja breshneviläinen virkamiehistö osoittivat, että kekkoslovakia on tänään yhtä elinvoimainen kuin se oli 40 vuotta sitten. Helsingin oikeustalolla nimittäin esitettiin Suomen statuksen oikeusvaltiona häpäisevä farssi, jonka johdosta Espanjassa poliittisessa maanpaossa elävä sananvapausaktivisti, poliittinen marttyyri ja MV-lehden päätoimittaja Ilja Janitskin julistettiin pidätettäväksi tavattaessa.

Suomalainen mediakenttä pitää suomalaista mediakenttää poulueettomana ja tehtailee itseitsestään empiirisinä faktoina esitettyjä älämölötutkimuksia joidenka mukaan suomalaiset luottavat uutisiin enemmän kuin kukaan tai kuinka Suomessa on maailman paras media. Ehdottomasti hulppein valtamedian valhemedian väittämä on Pravdan julistus siitä, kuinka Suomi on sananvapauden ykkösmaa. Pohjoiskorealaisella logiikalla puntaroituna tähän propagandistiseen väittämään kätkeytyvä totuuden siemen ei kuitenkaan kanna versoa. Kuka tahansa suomalaisissa medioissa enemmän kuin vain kesätoimittajana häröillyt huithapeli toimittelija tiedostaa, että jokainen Suomen julkisessa sanassa julkaistu lause on kammattu eri ministeriöiden tiheäpiikkisellä kammalla kertaan jos toiseen. Uutistoimituksissa eletään edelleen sen “ministeriön vihaisen kirjeen” pelossa ja tätä kautta maamme julkista sanaa on pidetty itsesensuurin niskalenkissä, joka ulkoapäin katsottuna kiiltää sananvapauden häikäisevänä kiiltokuvakulissina. Tästä johtuen ei Suomeen ole tähän asti päässyt syntymään varsinaista vaihtoehtomediaa, joka tasapainottaisi tai uskaltaisi parodisoida julkisessa sanassa esitettyjä yksipuolisia latteuksia. Suomen mahdotonta tilannetta kuvaa hyvin se, että kun lopulta tällainen vastavirtamedia syntyy, sitä pitää julkaista Espanjasta käsin!!! Näin siis maassa joka mediansa mukaan edustaa maailmalla sananvapauden ehdotonta huippua…

Ilja Janitskinin suurin rikos on se, mitä ei ole kirjattu häntä vastaan tehtailtuihin rikosnimikkeisiin. Itseasiassa hänen ainoa rikoksensa ei edes omaa rikosnimikettä: Ilja ei ole alistunut ministeriön vihaisen kirjeen irrationaaliselle pelolle! Ts. Ilja on yksinomaan seurannut hyvien lehtimiestapojen ohjenuoraa, sitä perustaa jota sopulitoimitteliojiden pyörittämät valtamediat valhemediat ovat puukottaneet kilvan selkään sitten sen hetken kun Suomen presidentti J. K. Paasikiven valtuuttama pääministeri Mauno Pekkala ja Stalinin valtuuttama Vjatšeslav Molotov 6. huhtikuuta 1948 allekirjoittivat Suomesta Neuvostoliiton vasallivaltion tehneen YYA -sopimuksen… Toisin kuin Baltian tai muissa entistä itäblokkia edustavissa EU -maissa, Suomessa virkamiehet ja media eivät ole heränneet siihen heille karuun todellisuuteen, että Stalin on kuopattu ja Neuvostoliittoa ei enää ole!

Valtamediat valhemediat tekivät tuttuun tyyliinsä parhaansa vähätelläkseen sanavapauden puolesta (epä-) oikeuslaitosta ja Ilja Janitskiniin kohdistettua oikeusmurhaa vastaan mieltään osoittaneiden kansalaisten määrää. Miltei 300 päinen tavallisista kansalaisista muodostunut väkijoukko lavennettiin 50 tuulipukuhörhön ja nutipääreppanan mölyapinajoukkioksi. Radio Novan poikkeuksellisen objektiivinen uutisointi asiasta ottaa kuitenkin harppauksen kohti totuutta. Ehkä valtamedioissa valhemedioissa aletaan lopultakin ymmärtämään, että heidän päivänsä alkavat olla luetut.

Advertisements

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s