Amerikan ihme hurrien sateenkaarimessuun: kun sodomia käy yli Herran sanan

losinhomopiispaOmat oppinsa paljaalla parrulla anaaliraiskannut ja siten maalliseksi parafiliapopulistiseksi homostelijoiden pervoilupiiriksi mutatioitunut valtion kirkko oli muinoin kulttuurimme kehto ja kantoi kansakuntamme moraalista kurkihirttä. Sittemmin tämä arvokas asema on uhrattu Sodoman ja Gomorrahn arvojen alttarilla, keinokullattu naispappeushömpötyksellä, seksuaalivähemmistöpopulismilla ja kirkkojen tilojen häpäisemisellä luovuttamalla niittä harhaoppien harjoittajille… Mutta tämähän ei riitä ev.luttisille ääliöille! Yli Herran sanan käyvä sodomian jumalointi on johtanut siihen, että nyt USA:n ev.luttanoiden Los Angelesin hinttaripiispa on yhdessä peppuveikkonsa kanssa saapumassa Suomeen julistamaan homostelun ilosanomaa hurrien järjestämässä Sateenkaarimessussa. Musikaalisesta taustaulinasta vastaa tietenkin lesbofemakkokuoro.

Luterilaisen kirkon arvot ovat niin sekularisoituneet ja mädättyneet, että kristinuskon sijaan arvot ovat lähempänä vasemmistodemagogista sosiaalidemokratiaa kuin Jeesuksen opetuksia. Papit jotka ennen olivat hurskaita uskon miehiä, opettajia ja tukena kansalle, ovat taantuneet omaa jalustaa pönkittäviksi virkamiehiksi joiden älyllinen taso väreilee samassa tasossa trafin virkamiesten kanssa.

Alkujaan kristillinen ilosanoma saatettiin panna pähkinäkuoreen muodossa “rakasta lähimmäistäsi kuten itseäsi”. Ev.luttanoiden hurrihomostelijafraktio on häpäissyt sen muotoon “töki elintäsi kaverin rektaaliontoloon ja tuomitse kaikki helvetin liekkeihin jotka sodomiaasi kyseenalaistavat”.

”Isä, anna heille anteeksi. He eivät tiedä, mitä tekevät.”

Mutta jos nyt kuitenkin lähdetään siitä, että tämä teksti on pelkkää satiirin siivittämää provokaatiota, niin eikö tilojaan muslimeille lainaava ev-lut kirkko voisi asettaa tilalainan ehdoksi sen, että myös allahin ohjeistuksen mukaan ympärileikattujen sateenkarikoneinsinöörien pitää päästä tasavertaisesti ääneen kristilliskirkollisissa tiloissa tapahtuviin mekkapyllistelyihin? Rukousasentohan oikeauskoisiksi itseään kutsuvilla musulumaaneilla on ja valmiiksi homostelutoimenpiteelle vastaanottava.

Lähde: Helsingin uutiset.

Advertisements

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s