Ahtisaari raottaa kaappinsa ovea: AY-liikkeet mädättävät demareja, Jutta takaa ikämiehelle seisokin!

marajajuttaToteutumattomasta rauhasta huuhaa-nobelistiksi kruunattu ja Lasse Lehtisen alkoholihuuruisen aivopierun ansiosta turhanpäiväiseksi presidentiksi ulostettu Martti Ahtisaari sanoo demareista sen, mitä Dr. James Gonzo on julistanut jo pitkään:

Miten tuommoista porukkaa voisi äänestää? Miksi he antoivat ammattiyhdistysliikkeen kaapata vallan?

Ahtisaari on aivan oikeassa siinä, että kryptofasistiset ja Suomen kansainvälisen kilpailukyvyn tuhonneet ay-liikkeet ovat mädättäneet demarit sisältäpäin. Lieneekö sitten kyse ikämiehen dementiasta taikka orastavasta alzheimerista, toteaa Mara seuraavaksi seuraavaa:

Minusta Jutta Urpilaisen pitäisi lähteä demarien presidenttiehdokkaaksi. Sanoin hänelle, etten voi äänestää demareita sen jälkeen, mitä hänelle tehtiin.

Toimituksemme yhdessä johtavien valtamedioitten kanssa on kiistatta osoittanut, että Jutta Urpilainen on yhdessä aisaparinsa Jyrki Käteisen kanssa kuluneen vuosituhannen suurimpia talousrikollisia ja heidän todellisuudesta vieraantunut häröilynsä on merkittävin syyllinen Suomen taloudelliseen ahdinkoon. Asettamalla välimeren hidalgojen kasinolaskun kuittaamisen suomalaisen kansan edun edelle on häpeämätön teko, josta tulisi presidentinviran sijaan palkita elinkautisella kuritushuonetta!

Lähde: Ilta Pravda.

Advertisements

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s