Matuille palkkatukea vilpillä: vasemmisto yllyttää “parempaan rikollisuuteen”

lijatakkuViimeaikoina on ollut tapetilla rikollisten ja väkivaltaisten ääriliikkeiden kieltäminen. Valta-/valhemedioissa luetaan tällaisiksi liikkeiksi sellaiset ryhmittymät, jotka äärisosialistisesta maailmankatsomuksestaan huolimatta leimataan äärioikeistolaiseksi ja tietenkin samaan hengenvetoon vaaditaan alati veltostuvia PerSuja sanoutumaan irti näiden toiminnasta, vaikka heillä ei minkäänlaisia kytköksiä niihin olisikaan, edes henkilötasolla. Äärisosialistiset liikkeet puolestaan luetaan enemmän taikka vähemmän salonkikelpoisiksi, riippumatta siitä kuinka rakenteellinen kurkihirsi väkivallan harjoittaminen ja rikokseen yllyttäminen heidän toimminnassaan on. Hyvä esimerkki tästä on anarkomarkojen ja anti-fasisteiksi itseään kutsuvien takkulaisten Takku.net.

Takkulaisten väkivalta (se parlamentaarikko Li Anderssonin tulkinnan mukaisesti erilainen ja parempi väkivalta) on jo laajalti kaikkien tiedossa, myöskin poliittinen suuntaus äärivasemmalle sekä kytkökset antisemiittiseen ja seksuaalivähemmistöpopulistiseen Vasemmistoliittoon ovat myös tunnettu tosiseikka.

Nyt takkulainen kunnostautuu yllyttämällä rikokseen huijaamalla rahaa maahantunkeutujille palkkaturvan kautta! Käytännössä Takussa jaetaan selkeää ohjeistusta kuinka huijata valtiolta rahaa valheellisilla työsopimuksilla ja överiksi vedetyillä lumepalkoilla. Täten pyritään kuppaamaan valtion rahoja matuille, jotka jakavat kymmenyksensä sitten terroristijärjestöille. Suunnitelmaan kuuluu myös työnantajan lahjonta siivulla näistä huijatuista rahoista. Täten yllytetään rikokseen ja edelleen pyritään tukemaan maailmanlaajuista terrorismia.

Tässäpä oiva täky viranomaisille käydä poimimassa rikokseen yllyttäjät leivättömän pöydän ääreen.

Advertisements

One comment

  1. Jostain syystä tuntuu, että tähän ei kukaan päättävissä elimissä tartu, koska ei ole sopivaa marttyyria tarjolla.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s