Tapaus MV-Lehti: Vihervasemmiston pilkka osuu omaan nilkkaan. Sananvapaus elää sittenkin

sompolliisiKuluneena viikonloppuna Suomen valtamediajournalisteiksi itseään tituleeraava verbaalirahvasto, satunnaiset vihervasemmistolaiset bloggarit ja nysäkulliset nettijulkkikset virtsasivat hunajaa. Onnenkyynel silmäkulmassa juhlittiin suurta voittoa rasismin vastaiseksi sodaksi julistetun vainoharhaisuuden henkisessä syöksykierteessä. Kysehän siis oli MV- lehden väitetty katoaminen netistä.

Myös kourallinen islamofasisteja riemuitsi asiasta. Joukossa mm. vihervasemmistolaisia kiintiön33k3r3itä ja post-puberteettinen identiteettikriisissään muhamettilaiseksi kääntynyt parikymppinen Jani-Petteri, joka allahuakbaria™ kailottaen ylisti allahiaan siitä, että oli pistänyt lopun länsimaalaiselle sananvapaudelle. Selkeästikään näiden toopejen allahu ei ollut alkuunkaan akbar, sillä joko suuressa viisaudessaan tai pienessä kykenemättömyydessään allah salli kuin sallikin MV-lehden palata linjoille alta aika yksikön. Vai oliko kyse sittenkin vain vihervasemmistolaisten mädättäjien vihakuvaksi muodostuneen MV-lehden päätoimittaja Ilja Janitskin nokkeluudesta? Ts. Ilja olikin allahua akbarimpi ja tekemänsä palveluntarjoajan vaihdon yhteydessä vetäisi mainoskikan, jolla tavoitettiin äkkisiltään 18.000 euron edestä ilmaista mainosta MV-julkaisulle. ILJAHU AKBAR! 😀

Viranomaisilla on vielä oma sarkansa koittaa saada MV-lehti vastaamaan erinäisestä määrästä vihervasemmistolaisella logiikalla tehtailtuja hölynpöly-epäilyjä, joita tulee olemaan vaikeaa ja jopa mahdotonta todentaa rikoksiksi. Tämä jo yksistään siksi, koska valta(valhe)mediat ja erityisesti vihervasemmistolaiset mädättäjät harjoittavat täsmälleen samaa ja jopa aggressiivisempaa kuvankaappaus- ja copy/paste -journalismia, josta he suu vaahdoten Janitskia syyttävät… Seassa on kunnianloukkailusta nostettuja juttuja julkkistoimittelijan toimesta siinä kuin väitteitä varkauksista ja eläinrääkkäyksestä ja nenän kaivamisesta julkisella paikalla… Jotkut ne eivät vain tajua, että virkavallalla on tärkeämpääkin tekemistä kuin tyydyttää vihervasemmistolaisten mädättäjien kieroutuneita fantasioita.

Tämän päivän copy/paste -journalismi on täsmälleen sitä samaa, mistä MV-lehteä syytetään. Tällä logiikalla voitaisiin kaataa koko valtakunnallinen palturimediamme, mukaanlukien Pravda ja Kekkoslovakialainen aikakapseli. Vihervasemmistolaisten mädättäjien itsensä harjoittama nuivien poliitikkojen herjaaminen ja panettelu, heidän nuoruuden (ja jo sovittujen) rötösten kaivelu on monin verroin törkeämpää kiusaamista ja kunnianloukkausta, mitä MV-lehti on kieliposkella julkaisemissaan jutuissaan harjoittanut. Vihervasemmiston on selkeästikin mahdotonta hyväksyä sitä, että he ovat menettäneet monopoliasemansa yleisvaltaiseen nettihäröilyyn ja että metsä vastaa aina niin kuin sinne huudetaan.

Nykytoimittelijat suomentavat ulkolaisia uutisia mainitsematta lähteitä ja esittävät niitä ominaan. Myös allekirjoittaneen juttuja varastetaan säännöllisesti valtamedian toimittelijoiden toimesta, eikä yksikään pravdalainen paskahousu tai kekkoslovakialaisen aikakapselin punikki ole siitä hyvien journalistitapojen mukaista kunniaa osoittanut. POLIISII!!!

Viikonlopun tapahtumat olivat ehdottomasti taidolla junailtu ja asian tiimoilta käydyt keskustelut itkupotkuraivareineen parasta viihdettä aikoihin. Dr James Gonzo, suomalaisen poliittisesti epäkorrektin nettijournalismin ja todellisen gonzo -journalismin pioneerina nousee seisomaan, antaa Iljalle aplodit ja kohottaa lasin! Vaikka tyylillisissä ilmaisumuodoissa on vielä petraamista, on MV-lehti lopultakin vaihtanut polvihousunsa liituraitoihin. Bravo!

Dr. James Gonzo
Nizzassa 31. heinäkuuta, Herramme vuonna 2016

Advertisements

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s