Münchenin muhamettilainen massamurha ja salaliittoteoriaakin uskomattomampi totuus

daoud-ali-sonboly__898785_Kansainväliset valtamediat ovat onnistuneet pahan kerran kusemaan omaan sukkaansa muokatessaan totuutta Münchenissä tapahtuneesta muhamettilaisesta massamurhasta. Sen sijaan, että asiasta olisi uutisoitu hyviä lehtimiestapoja kunnioittavaan totuudelle uskolliseen tyyliin, on sen todelliset syy-yhteydet puliveivattu sellaiseen massamanipulatiiviseen valheiden vyyhtiin, että se vetäisee maton villeimpienkin salatiittoteroiden alta.

Tekijä Ali Daud Sunbulli on esitelty maailmalle nimellä David Sonboly, joka on “mitä ilmeisimmin shiaalaiset tai ehkä jopa (nimeen viitaten) kristityt juuret omaava” persialainen iranilaistaustainen koulukiusattu Anders Breivikiä ihanoiva ja itseään saksalaisena pitävä ksenofobinen turkkilaisvihaaja. Huomiota herättävää on, että hänestä julkaistut kuvat ovat yksinomaan useamman vuoden vanhoja teinivuosien otoksia, jotka ovat kaukana siitä hahmosta joka valtamedioitten näyttämällä videolla astelee päättäväisin askelein ulos McDonaldsin paskaruokabaarista ja ammattimaisen koulutetuin ottein kohtottaa järeän käsiaseen ja alkaa harkitun tarkasti ammuskelemaan kohti väkijoukkoja… Medioista on myös sensuroitu ne viittaukset joita mm. CNN ja äärivasemmistolainen BBC erehdyksessä laskivat tapauksen alkumetreillä eetteriin, että tekijöitä oli ainakin kolme ja että David Daud oli ammuskellessaan ulissut allahuakbaria™.

Mutta mikä oli David Daud Sonboly miehiään, tai siis poikiaan? Hänen oma facebook sivunsa on luommollisestikin jo poistettu, mutta kuvankaappaus siitä osoittaa kiistattomasti, että David Daud oli pikemminkin turkkilaismielinen kuin turkkilaisvastainen. Lisäksi hänen sukujuurensa ovat lähtöisin Syyriasta, ei Iranista. Tutusutuminen Davidin Daudin Sunbulli -klaanin taustaan osoittaa, että koko konkkaronkka edustaa sunni-fanaattista ISIS -henkistä ja erdoganistista pro-Turkki paskasakkia.

Herääkin siis kysymys: Miksi valtamediamme sensuroi Davidin Daudin allahuakbaria™ ja ammuskeluihin osallistuneet kaksi kätyriä ja edelleen puliveivasi islamofasistiset motiivit unholaan tehden hänestä Pekka-Eric Auvisen kaltaisen koulukiusatun uhrin?

Lähde: Shoebat.com.

 

Advertisements

3 comments

  1. Kirjoituksesi on ristiriitainen. Ensinnäkin ISIS on amerikkalaistaustainen ja toisekseen CNN: n erään naistoimittajan nähdään saapuvan juuri siihen maahan, missä tapahtuu parin sisään valkankaappaus tai sen yritys.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s