Risikon islam-dilema… ei hätää lintukodossa asiat yhtä hyvin kuin Titanicilla!

paulajapahkasikaSisäministerin pestin puliveivaamista jatkamaan häröilty isänmaanpettureiden, dildoakin kelvottomimpien pölhöpopulistien ja murhamiesten puolueen Paula Risikko jatkaa katastrofiin päättyneen Orpo-Petterin kauden linjalla heittämällä tyhjiä lupauksia.
Risikko oksentaa lapinkansan artikkelissa että teemme KAIKKEMME ettei Suomessa pääse tapahtumaan Nizzan kaltaista allahuakbaria™.

Kaikki rationaalisella järjenjuoksulla ja syy-yhteyksien ymmärryksellä varustetut kanssaihmisethän tajuavat, että jos oikeasti tehdään kaikkemme, maahan ei päästetä lisää partavauvoja tai klitorisamputoituja sosiaalikatastrofeja. Jo täällä olevatkin tulisi sosiaalitanttoja ja hyviä ihmisiä työllistävän kotouttamisen™ sijasta kotiuttaa banaanilaivoilla takaisin luonnolliseen habitaattiinsa. Samalla kaikki ksenofobiaa, suvaitsemattomuutta, sukupuolien ja seksuaalivähemmistöjen tasa-arvoa halventavat ja antisemitismiä julistavat keskiaikaseen beduiinilogiikkaan pohjautuvat uskonnoksi naamioidut ja terrorismia kiistatta edistävt poliittiset maailmankatsomukset kriminalisoidaan.

Eli tekeekö Risikko kaikkensa vai onko hän vain Orvon tavoin selkärangaton ja tarpeettoman tyhjänpäiväinen poskisolisti?

Lähde: Lapinkansa.

Advertisements

3 comments

  1. “Jokainen mieleltään terve ihminen tuomitsee raakalaismaisen väkivallanteon. Tuomitsemisessa ei ole mitään sankarimaista. Arvojohtajien pitäisi olla rohkeita tekemään kansamme turvallisuutta lujittavia päätöksiä, mutta valtiojohtomme on täynnä pelkkiä vellihousuja ja hourupäitä, joiden vastuulla on Suomen kohtalo. Syy sekasortoon on tietenkin väärässä politiikassa eli kelvottomissa ja vinksahtaneissa poliitikoissa.”

    1. Osuit naulan kantaan. Kun tuohon vellihousuiluun lisätään vielä poliittisesti korrektia islamofobia, joka kieltää ihmisiä puhumasta asioista niin kuin ne ovat koska pelkäävät alati loukkaantuvien muslimien loukkaantuvan, niin myrkkysoppa on porissut valmiiksi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s