Nizzan tapaus laukaisi valtamedioissa uuden islamofobian aallon

CHISLAMOFOBIAFobia on tieteellinen määritelmä irrationaaliselle pelkotilalle. On siis tyystiin väärin kutsua islamia rationaalisesti arvostelevaa tahoa “islamofoobikoksi“. Sen sijaan perustelematon pelkotila joka pidättää esim. medioitamme uutisoimasta islamin lieveilmiöistä niiden todellisessa muodossa ihan vain siksi, koska pelätään loukkaavan muhamettilaisten sukupuolielinsilvottujen ja itsensä profeetaksi julistaneen lukutaidottoman lapsirakastajan sokaistuja seuraajia, se on sitä todellista arkipäivän islamofobiaa!

Hyvänä esimerkkinä tästä on valtamedioittemme irrationaalinen pelko uutisoida islamissuvaitsevan ajatuskannan seuraamuksista niin kuin ne todellisuudessa ovat. Vaatii jo aikamoista anti-journalistista lahjakkuutta uutisoida kaikista islamin motivoimista terroriteoista uskontunnustuksista ilman, että sanaa “islam” tai “muslimi” mainitaan kertaakaan.

Viimeisin valtamediamme islamofobian ilmentymä on jättää uutisarvoltaan merkittävät faktat tyystiin uutisoinnin ulkopuolelle. Esim. kansainväliset mediat uutisoivat avoimesti, että Nizzassa islamilaisen uskontunnustuksen suorittanut ja toistaiseksi ainakin 84 vääräuskoista murhannut Mohamed Bouhlel ulvoi allahu akbaria toteuttaessaan itsensä profeetaksi julistaneen lukutaidottoman lapsirakastajan vääräuskoisten kohtelua käsittäviä ohjeistuksiaan.

Lähde: The Sun.

Advertisements

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s